IRC-Galleria

Gamma

Gamma

Omne ignotum pro mirifico

Selaa blogimerkintöjä

Paranet on perustettu edistämään paranormaalista kiinnostuneiden tutkijoiden yhteistyötä. Paranormaalin Tieteellinen Tutkijaverkosto eli ParaNet (alkuperäisenä lyhenteenä PATU) perustettiin elokuussa 1998. Yhdistys ei ota etukäteen mitään kantaa mahdollisten paranormaalien ilmiöiden olemassaoloon. Verkosto ei ole rajoittunut mihinkään tiettyyn tieteenalaan, vaan on monitieteinen. Verkoston tärkeimmät toiminta-alueet ovat:

* tutkijoiden yhteistyön tukeminen ja kehittäminen
* tutkimusta tukevan informaation kerääminen
* tutkimuksesta ja tähän liittyvistä asioista tiedottaminen.

ParaNet on ideologisesti sitoutumaton ja avoin yhteistyöorganisaatio. Järjestömme on sääntöjen mukaan toimiva rekisteröity yhdistys, jota johtaa hallitus. Yhdistys on virallisesti sitoutunut Tutkimuseettisen neuvottelukunnan ohjeistoon Hyvä tieteellinen käytäntö ja sen loukkausten käsitteleminen (luettavissa verkko-osoitteessa http://www.pro.tsv.fi/tenk/htk.pdf). Tällä ParaNet tahtoo osoittaa, että se omalta osaltaan edistää ja valvoo tieteen periaatteiden toteuttamista käytännön tutkimustyössä.

ParaNetin jäsen voi olla kuka tahansa (myös oikeuskelpoinen yhteisö), mutta tutkijajäsenyyteen vaaditaan korkeakoulututkinto. Jäsenyys verkostossa on täysin vapaaehtoinen, vaikkakin maksullinen. Ketään ei velvoiteta tekemään mitään, vaan kukin tekee omaksi ja muiden hyväksi sen verran kuin haluaa. Jäsenen ei siis esimerkiksi tarvitse olla ammatiltaan edes tutkija. Mielenkiintokin riittää.
http://www.paranet.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.