IRC-Galleria

Jee!Perjantai 02.05.2008 20:45

Mainitsemisen arvonen asia on, että tänää Pietarsaaren Lukion Ruotsin opettaja Harri, ilmoitti että sain suoritettua viimeisen tarvittavan kurssin, eli ruottin 4:n kurssin.. joka meni juuri ja juuri läpi. Eli tiedossa on siis noin kuukauden päästä ylioppilasjuhat.

Töissä ruokapaussilla lähetin Harrille tekstiviestin, että onko tarkastanu. Vastasi että ilmottelee myöhemmin päivällä. Työpäivän jälkeen n klo 16.10, sitten pääsin kaapilleni ja huomasin kännykässä olevan viesti. Heitin sekunnissa kaikki mahdolliset rukoukset ilmoille ja avasin viestin, jossa Harri ilmoitti että 4,5 arvosanalla menee kurssi läpi. Jos tapaatte tämän veikeen miehen, niin sanokaa, että hän saa sietää vähän liianki paljon vittumaisia oppilaita ja teki ainakin minun osaltani, opettajista suurimman työn teki. Kunniaa hänelle. Kiitin vielä viestillä läpipäästämisestä ja pyysin anteeksi, että olin hankala oppilas.

Noh.. kotona sitten, tulin ja menin syömään. Ajattelin vielä lähteä lenkille. Eiköhän äitee, jolle olin kertonu läpi pääsystä, tuli alkosta shamppanjapullon kanssa ja pitkin lattioita se meni avattaessa, työvaatteeni olivat myös aikas märät. (vähän meinas kuohua). Äiteelle myös kiitosta annan, kun jaksoi auttaa minua ruottin lukemisessa. Aivan voin sanoa, että en olisi päässyt läpi, ilman että joku piti mua aisoissa, kun stressasin.

Nojoo.. hempeilyt sikseen. Nähdään kuukauden päästä. Vapaat ootte tulemaan juhliin. epeli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.