IRC-Galleria

<^tzr^> 06.02.06 01:38 <Suvii> no, kuten näkyy niin itse oon aika vahvasti eri mieltä ;) siinä mielessä oon tyytyväinen vaikka sale häviskin, että saatiin kunnon aito kisa aikaan ja Halonen pois "jalustaltaan" kritisoitavaks. Mun mielestä se ei ole koko kansan presidentti. :)
<^tzr^> hahahahahahahaha
<tehroar> :D:D:D:D:D
<^tzr^> kommentoin tolle ämmälle e sauli on iha turha jätkä ja et hyvä ku hävis vaalit :D
<tehroar> joo
<^tzr^> :D
<tehroar> meen aukoo päätä
<tehroar> ::D:D:D
<^tzr^> ahahahahahahah
<^tzr^> Xd
<^tzr^> kävin aukoos tolle ämmälle lisää XD
<tehroar> joo
<tehroar> :D
<^tzr^> 06.02.06 01:43 <Suvii> teidän rikkaitten?:D lol, aistin taas tietämättömyydestä johtuvia ennakkoluuloja :) ei pahalla siis. mut ainakin lasketaan kaikkien mittareiden perusteella pienituloiseksi. kokoomuksen talouspoliittinen linja on juuri sellainen, että se hyödyttää
<^tzr^> Uudet kommentit:
<^tzr^> 06.02.06 01:44 <Suvii> tasapuolisesti kaikkia, mutta oikeastaan kaikkein eniten köyhiä mm. työllisyyden lisääntymisen muodossa. Sitä kautta parantuu myös valtion mahdollisuus maksaa sosiaaliturvaa ja tuottaa hyvinvointipalveluja. Ilman työllisyyttä ja talouskasvua
<^tzr^> hahahahhaaha
<^tzr^> vittu et toi muija otti pikkase tilttii ja alko selittää mulle politiikast :D
<tehroar> :D:D:D:D:D:D:
<tehroar> HaHHaHaa
<^tzr^> Suvii> hyvinvointivaltio ei säily. On helppo sanoa kannattavansa hyvinvointivaltiota - niinhän me kaikki - mutta kaikki eivät uskalla puhua siitä, miten se säilytetään.
<tehroar> plz
<tehroar> ei tommosille hillopilluille jaksa vaivautuu
<^tzr^> 06.02.06 01:46 <Suvii> no, jos uskot tyhjään, kliseiseen, populistiseen hokemaan tyyliin "köyhät köyhtyy" niin et kyllä hirveästi tiedä. ;) (ei edelleenkään pahalla siis). Suomessa ovat viime vuosina rikastuneet suht tasapuolisesti kaikki ja valtion verokertymä on
<^tzr^> 06.02.06 01:46 <Suvii> kasvanut. Tämä on seurasta maltillisista veronkevennyksistä, jotka on toteutettu tasaisesti kaikissa tuloluokissa.
<^tzr^> XD XD XD
<^tzr^> hillopillu hahahahaha
<^tzr^> 06.02.06 01:47 <Suvii> presidentillähän ei ole valtaa esimerkiksi sosiaaliturva-asioissa tms, mutta Sauli olisi voinut hyödyttää kaikkia suomalaisia, niin rikkaita kuin köyhiäkin (ei vastakkainasetteluja) mm. edistämällä suomalaista vientiä ja sitä kautta talouskasvua.
<tehroar> joo vittu
<tehroar> :D:D:D
<^tzr^> 06.02.06 01:48 <Suvii> lisäks olis ollut mahdollisuus vaikuttaa ulkomaisten yritysten investointihalukkuuteen Suomeen ja pyrkiä estämään suomalaisten työpaikkojen liuku ulkomaille, ja näähän just oli Saulin teemoja. Tarjalta on turha odottaa mitään tällaista.
<^tzr^> tulee tolt homepillult aika paljo tekstii.....
<^tzr^> tunti täyttä tulitusta :D
<tehroar> ;DD
<^tzr^> ei vittu....kato mun päiväkirjaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.