IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

^____________^Maanantai 05.12.2005 02:31

hyi perse mää vihhaan animea päivä päivältä enemmän tiiättekö.

en yleensä hyökkää animesta pitävien ihmisten kimppuun, ainakaa jos ne ei tuo sitä esille nii että huomaan mistä on kyse, mutta nyt tuntuu että voisin täyttää kaikkien animekoulutyttömekkosten polvisukkanahkaremmikenkäisten kimeä-äänisten sikiögoblinilepraNEKONEKOCHANien pesimäpaikan (joo kyllä tiiätte mitä tarkotan) jollaki haisevalla ja lämpöisellä tahnalla joka menee pienistäki ruumiin rei'istä sisään ja loput varmaan arvaatteki >:DD

on animepoikia, jotka on rumia eikä tee mitään muuta ku kattoo animea ja puhuu siitä irkissä eikä ketään kiinnosta, sitte on animepoikia jotka vaikuttaa ihan normaaleilta ja muilta osin sitä onki. semmoset on ihan jees, tunnen jopa pari (peukkua teille, ehkä vielä joskus pääsette irti) .. Sitte muijat taas, vittu, en tunne yhtään siedettävää animemuijaa, en yhtään! ne on kaikki joko kaikin puolin ihan vitun ärsyttäviä ja haulikelpoisia, tai sitte ne on muuten vaan ärsyttäviä ja kaiken lisäksi vielä salaa nee-nee-chibijeejeeitä. jos joku teistä kaverit animesta tykkää nii informoikaa nii saatan jopa muuttaa käsitystäni tästä tällä hetkellä vallitsevasta .. yleiskuvasta.

ja no jos henkkoht synnit vois tunnustaa nii joku horroranime tai vastaava missä ei oo naisia kyllä menee, mutta siihen se jää.

ja sit pakko vielä mainita tää vitun j-rock ja -pop - en tiiä oonko se vaan minä vai miks tuntuu että niillä laulajilla on aina joku piikkipuskakarnevaali perseessä, kun niitten lauluääni, jos sitä siksi voi kutsua, heittelee niinku meidän edesmenneellä (r.i.p.) kuurolla kissalla kiima-aikaan?

VOI SEITAN SEITAN SSSEITAN!

mutta muuten mulla mennee aika hyvin :<>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.