IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

ei kai tässäPerjantai 16.06.2006 14:33

Koita etsiä seuraavista asioista hyviä puolia:

1. JUURIKASVU - saa näyttää typerältä. no ei vaa, saapahan tekosyyn värjätä koko tukan uuestaan nii että väri oikeen säkenöi!
2. TALVI - jos meillä ei ois talvea, oltais aika pöpöinen kansa. talvi tappaa paljon!
3. KOKEET - no kokeista itessään en tiiä mutta koeviikot on parhaita ku käy semmosia kursseja mistä ei oo kokkeita. sitte voi vaa perseillä kaikki päivät ja käyä koulussa sen yhen tunnin viikossa. NAM!
4. MYÖHÄSTYMINEN - mistä? ei kai myöhästely oo koskaan hyvä. no. pysyy altzeheimerit kaukana ku saa vatkata aivoja sopivan syyn keksimiseksi
5. KAHDEKSAN AAMUT - saa herätä kuuelta aamulla ja lähtä seittämän bussilla kouluun<3
6. SURU - mitä pahhaa surussa on. tulee hienompia piirroksia ku on suruinen. joo, ja ilman suolaa ei vois olla sokeria eli nii!
7. KOULURUOKA - ilman sitä kai kuolis
8. RIITELY - sovintoseksi! :
D no ei vaa, saapahan sanottua mitä aattelee. joskus ehkä vähä yliki. mutta eikujooooo, saapahan toisen sanomaan mitä SE oikiasti ajattelee! huippua!
9. FLUNSSA - äiti säälii ja tuo paljon hyviä mehuja ja hedelmiä. eikä oo pakko tehä juttuja jos on kipeä.
10. VÄSYMYS - tilapäisenä, oikeassa tilanteessa jopa nautittava juttu. tai ei se ite väsymys mut se ku sitä saa lähtä parantammaan.



Koita etsiä seuraavista asioista huonoja puolia:

1. KAVERIT - no onhan ne iha kusipäitä. no ei. mutta semmone ärsyttää ku toisista etääntyy kuitenki joskus. ja varmaan aika pitkälti kaikista. ja sitte ku sitä ajattelee liikaa nii ei oikeen tunnu hyvältä :<
2. KESÄ - ku ei pääse sinne minne haluais, liian vähän aikaa tehä kaikkea. kesällä eletään, talvella ootetaan kesää. sitte ku kesä on, on koko ajan hirveä paine tehä jotaki. tiiätte te.
3. NAURU - no joku kusinen nauru bussisa. varmana oon itekki nauranu bussissa, ei sillä, mutta kyllähä se itteä syö jos kasa varhaisteinejä kaakattaa koko kotimatkan ;(( ilo on silti aina kiva asia joo.
4. LOMA - sitä on liian vähän
5. PIZZA - no en pahemmin tykkää siitä. tulee älyttömän raskas olo ja hävettää ku en koskaan jaksa syyä ko ehkä puolet
6. COCA-COLA - hellii hampaista aika ihanat.
7. SAUNA - ärsyttää jos pitää käydä semmsoten ihmisten kans saunassa jotka ei tykkää heittää löylyä vaan "nauttii vaa lämpimästä" . siis no mitävittua. ja tietenki jos pitää mennä mummun ja sen miehen kans, ku ne raivokkaasti heittelee vettä sinne kiukaalle niinku ois tulipalo :/
8. TIETOKONE - ei tuu keksittyä muuta tekemistä sillon ku on tylsää ja laimea olo.
9. AURINKO - melanooma. mutta ite rakastan silti vaa.
10. LEFFA - jos on paska leffa nii vituttaa vaan.

ei mulla muuta!


tai oikiastaan. olipa kivaa käyä raahessa. en oo ennen käyny paitsi että oon, mutta sitä ei lasketa koska en jääny sinne hengaamaan. ja nyt jäin ja ei kai siinä, viini virtas ja chymoslista lyheni. ehkä tää vielä tästä! nyt on vaan rahat ihan oikiasti kertakaikkiaan poissa, nii että mulla on 30senttiä rahaa siitä isosta tilistä, ja nyt oon sitte persauki juhannukseen asti. ehkä parempi, ei tuu ryypättyä ainakaa. vaikka en menis vannomaan siitäkään. aattelin nimittäin omistaa nuo pullot mitä eilisistä äitin pippaloista on jääny, palauttaa ne ja tsekkailla vähä mitä niillä rahoilla tekisin :) ehkä ostan uusia kyniä. tai pinsetit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.