IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.08.2006 22:12

ja voi muna mulla on yhtäkkiä joku perkeleen identiteettikriisi. tai siis joku aivan perseestä juttu. tekis mieli juosta ihmisen luota toiselle ja paukuttaa vaa kysymystä että kuka mää oon ja mitä tapahtuu. johtuukohan tää siitä että oon jo kaks viikkoa muistanu syyä lääkkeet jopa lähes joka päivä? hormoonit erittyy taas ja naisellinen jakomielisyys nousee pintaan NAM

sitte ku pittäis pakata jo kohta vaikka oikiasti ei. mutta tekis mieli ihan pirusti jo alottaa. ja piirtää ihan _homona_ kaikkia isoja ja ältsin hienoja juttuja uusille seinille. tarvikkeet ja ideat ja vaikka mitä vaan puuttuu! tuokaa mulle mustia puukyniä ja permanent-tusseja tupareihi.

ainii ja meiän naapurit muuttaa, mah-ta-vaa. vaikka ei mua liikutakkaa nii saapaha rekku elää ilman niitten paskaruokia lollolo. "te ette ruoki rekkua, se käy aina meillä syömässä" vitun kissojen äiti teresa hurraa

en oo ollu muutamaan kuukauteen näin kiltti ku nyt. oon käyny töissä ja ollu kotona, pelannu muumimuistipeliä pikkusiskon kans ja ees kaipaamatta mittää reubhommia. jännää. kouluhommia ei oo silti palio näkyny vaikka aika hätäsesti jo pitäis.

tylsää. oispa jo se oma kämppä nii kävis varmaan kavereitaki usiammin ja ei ois nii paljon näitä mitäänsanomattomia hetkiä. tai mistä sitä tietää. ELÄMÄ ANTAA JOKAISELLE NII PALIO KU JAKSAA KANTAA sano joku jota en muista. mutta se oliki väärässä. fail.

mua ärsyttää ku mulla on dvdsoitin muttei leffoja eikä oikiastaan telkkariakaan.

mitähän huomenna tapahtuu?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.