IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

Röh ngräh byöörgh sniffMaanantai 02.01.2006 16:33

Fuck fuck fuck oon kipeä. Ei ollu tämän arvosta tuo uusvuosrylläys!

Tiiättekö, mulla on täällä semmonen kaveriryhmä ku "Upeat" , johon tallennan semmosia tyyppejä joilla on joko ihania kuvia mun mielestä, tai jotka on mun mielestä hullun kauniita tai komeita. Ok story base clear --- mikä nyt pistää vituttamaan, on se, että tässä kuumeessa selailen noita kaikkia ihme taideyhteisöjä jne mistä vois ehkä löytää pari helmeä, mutta ei tietenkään, vittu! Jos jotaki vihhaan niin sitä kun tää taiteellisuus on lähteny kasvaan huolestuttavaan suuntaan täällä, porukka laittaa niitä vitun cooleja kuvia jostaki omenasta tai järvestä mökillä, sitte laitetaan hienot reunukset ja kuvateksti joku tyyliin

"k a i p a u s"

tai

":: ice ::"

tai siis, no mitä vittua. Sitte jossain ihkuboksissa lukee että "kamerani on Nikon se ja se" , no onnea. Sitte porukka mielissään kommentoi miten tuo sininen väri tuossa noin symboloi nii ihanasti yksinäisyyttä, ja miten joillakin vaan on taiteelista silmää, lataa kännykän taustakuvaksi kuvia jotka ei ees oo sopivan kokosia kännykkään :D Mitä vittua! En tajua sua maailma!

Tai sitte nää vitun jebajes-muodikkaat miehet, joilla on kuvat tosi staileja ja kaikkea. Vaikka ne on kyllä useimmiten samoja ku nämä omena/järvi -tyypit. Tiiättekö, joku dressmannin kauluspaita päällä istuu pellolla tosi vakavan näkösenä, ja pilvet muokattu ahdistavan tummiksi, oih.. Tai jossai järven rannalla katsoo kauas horisonttiin, miten kaunista, voi elämä!

Enkä myöskään tajua niitä hullun suosittuja mallikuvia mitä kaikki tunkee tänne, sanokaa vaan kateellisen panetteluksi mutta useimmat mallikuvat on imo täyttä paskaa. Pistetään muija jonku auton päälle kohtalokkaan tai ylipirteän ilmeen kanssa, sitte joku tuuletin päälle että hiukset heiluu ja tadaa.

Kattelen mielummin joitaki aivan hirveitä tenutuskuvia kuin mitään ylläolevista, niistä on sentään jo jauhettu niin pitkään että ne ei enää jaksa muutaki herättää pientä myötähäpeää ja saada ehkä aikaan aikuismaisen hymähdyksen.

Oon kipeä ja agressiivinen :((

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.