IRC-Galleria

Takaisin sorvin ääreenMaanantai 25.06.2007 18:36

Voi jeesusperkele kun väsyttää!!! -_-
Kolmen viikon loma on nyt sitten ohi, elokuussa (KAHDEKSAN VIIKON KULUTTUA!!1) olisi vielä yksi jämäviikko lomaa. Sitä odotellessa... zzz...

Tuon 3 viikon aikana ei kyllä tapahtunut juurikaan mitään, en käynyt missään enkä tehnyt mitään (jos ei ryyppäämistä lasketa, krhm). No okei, ekan viikon aikana sentään harrastin liikuntaa; pyöräilin ihan sikana ja lenkkeilin. Toka viikko meni kokonaan löhötessä, syöpötellessä ja leffoja katsellessa huonon sään takia. Tokan viikon lauantaina olisi ollut mahdollisuus lähteä mutsin kanssa mökille Virtasalmelle, tuohon ihanaan, pieneen perähikiän takapajulaan, täynnä niin sukurutsaista porukkaa että puolet pyörii tolpan ympäri kettingissä silmät eri korkeudella.
Päätin kuitenkin jäädä kotinurkkiin homehtumaan, ehkä menen käymään siellä sitten elokuussa... ehkä.
Viime viikolla sitten söin mahdollisimman kevyesti ja kävin ahkerasti salilla, koska Juhannuksena tulisi vääjämättä vedettyä sellaiset rasvapommiöverit, että sulattelen samoja ruokia vielä ensi viikonloppuun asti. Ja niinhän siinä kävi.

Juhannus menikin tosi mukavasti, perinteisissä merkeissä Wyllipossen kanssa
patentti:n takapihalla grillaillessa ja juhannusjuomoo, olovitehtaan luomoo naatiskellessa. Perjantaina päädyttiin jatkoille Hänkkäriin, lauantaina kävin moikkaamassa reinbou:ta ja sitruska:a Valkeissa Öissä. Tulipahan sielläkin taas laulettua ne bravuurit :) Valkeista kompuroitiin vielä Hänkkään jatkojen jatkoille ja loppuilta/yö oli mitä mainioin.

Mutta, mutta... nämä viimeiset 2 päivää ovat olleet yhtä liskodiskoa ja pelkotiloja täynnä, varsinkin tänään on ollut sellaista vapinaa ja kylmää hikeä että oksat pois.
Aamulla herättyäni klo 6.20 töihin, katsoin peiliin ja olin saada paskahalvauksen kun takaisin tuijotti vieras naama; mustat silmänaluset, räkä poskella ja tukka pystyssä (4 mm siili). Suihkussakin oli pakko istua lattialla seinää vasten, kun ei hennot jalat kantaneet. Kylmän suihkun virkistäessä sain sen verran koottua ajatuksia ja voimia, että sain lopulta kammettua itseni pystyyn, puettua päälle ja nakit silmillä hoittaroitua bussipysäkille.
Työmatkalla päätin, etten pistä tänään tikkuakaan ristiin toimistolla. Tähän mennessä en ole avannut ensimmäistäkään työtä ja kello on nyt 15.29, eli so far so good. Puolen tunnin kuluttua lähden kuin jänis makuulta, haen kissalle kaupasta uudet hiekat paskahuussiin ja kotiin päästyäni kääriydyn peittoon maksamaan univelkoja.

Huhhuh, että sellainen päätös lomalle. Nyt ei taas tarvitsekaan rypeä moneen viikkoon.................................................................................................................................................................................. Paitsi että ensi vkonloppuna on TUSKA!! :O



YYKAAKOOJANEE!!!
Tyytöt tykkää tyytöt tyttyt tyytöt tykkää tyytöt tyttyt.. *CHA-BLAMMO*






Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.