IRC-Galleria

Gender

Gender

don't really care what gentlemen prefer.
Tää lesbotouhu, jota saa aivan kaikkialla kansainvälisessä netissä seurata, kuvottaa. Niin paljon perusteiltaan varmaan ihan perusälykkäitä ihmisiä ja niin vitusti paskaa. Kommunikaatiokatkoksien ja suoranaisten valheiden helvetti. Danten monitasoinen draamahelvetti jossa tuskin kukaan on syytön.
Ei täs muuta, tää meininki on eittämättä aivan kaikkien puolelta aivan tajuttoman ällöttävää, mielipuolista, psykoottista, pakkomielteenomaista ja henkilökohtaisissa kielimuureissaan suorastaan epäinhimillistä narttuilupaskaa, joka kaiken kukkuraksi varmaankin on puoliksi tiedostamatonta ! Eikö joku voisi jo lopettaa tai pudottaa ohjuksen meidän kaikkien päälle, koska mua iljettää edes tietää mitään.

Mulla ei ole mitään yhtään ketään vastaan ja käyttäydyn sen mukaisesti, mutta meiningin ollessa tämmöstä, varmaan elämäni aikana joudun tän ilmiön kynsiin itsekin, enkä odota innolla, hyi helvetti.

Mä olen aivan liian rehellinen putkiaivo (ja siten tälle naisten maailmalle aivan liian oikeudenkaipuinen ja suora) sitten kai sydämeltäni, koska nää mittasuhteet saa fyysisen oksennusrefleksin aikaseksi.
Get real, all of you !
MULLA OLI EILEN SWENGISSÄ HETEROIDEN KESKELLÄ AIVAN VITUN KIVAA. KOHTA JUOKSEN RAIVOLLA NIIN SYVÄLLE TAKASIN KAAPPIIN ETTÄ PAKASTAN PERSEENI NARNIASSA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.