IRC-Galleria

Genoveva

Genoveva

muuttaa hesaan

Blogi

- Vanhemmat »

Uusi vuosi - uudet kujeetLauantai 31.12.2005 18:20

Yep. Muutama hassu päivä jäljellä armeijaa ja sitten siihen saman tien alkaakin opiskelut heti seuraavana maanantaina, eli paljoa lomailla - väsyneet 2 päivää, nekin toinen juhlien ja toinen toipuen.

Joulu meni kotona Kainuussa. Tuli jopa käytyä jameissa aiheuttamassa hämmennystä. Oli mukavata. Tapasin suuret määrät tuttuja ja vanhoja luokka kamuja jotka kaikki lähes nainnu ja lisääntynyt. Sitten tuli jo ainoalta lapsuuden ajan luokkakamulta johon pidän yhteyttä, että on menossa itsekkin naimisiin. Jestas.

Hyvää ja parempaa uutta vuotta kaikille.

Mitä ihmettäMaanantai 31.10.2005 11:47

Kas vain. Tänne on ilmestynyt tälläinen toiminto. No mikäs siinä, toisaalta elämäänihän on voinut seurailla jo vuodesta 2000 kotisivuillani (http://charlysangels.net/lotta/blog.htm) mutta mikäs tässäkin toisaalta - jos reissussa on niin voi päivitellä tänne tekstarilla tms. Ihan hauska idea.

Sotkussa. Takana viikonloppu asemalla jossa seinät huokuivat väsymystä ja flunssa haittasi rytmiä raivokkaasti. Nyt aivan kuutamolla vähäisten unien takia mutta ei malta mennä nukkumaan ensinäkin koska a) pian alkaa 6pv:n lomat b) skapparit pitävät kahvihuoneessaan (joka on tupaani vastapäätä) kovaa meteliä enkä saa nukutuksi. Lomilla nukutaan! Nyt jo ketuttaa pian ohitse kiitävä loma, yksi viikonloppu vapaata sen jälkeen ja whee -> kolmen viikon putki ilman lomia. Voi luoja. Ei muuten, mutta täällä sitä ollaan keskellä ei mitiä mistä bussit ei kulje saatika iltavapaat pyöri...Voi olla aika rankkaa. Kaksi viikkoa kun tuntuu jo ikuisuudelta täällä...ennenhän se vain oli tovi.

Eipä sinäänsä, että enää ei ole paljoa jäljelläkään.

Kaksi viikkoa ja manhattan transferin keikka turussa! Whee. Birdland!

Nukuttaa. 2h viime yönä unta ja sekin 30min pätkissä ja aina välillä nousin tekemään havainnon. Ohhoijaa. No, tulipa testattua tätäkin toimintaa.


- Vanhemmat »