IRC-Galleria

Gestaa

Gestaa

Jyri Lahtinen viettää enemmän aikaa naamakirjassa.

Ohhoijoo.Sunnuntai 02.12.2007 05:54

Okei, päiväkirjatoimintaa.

Välillä (=aina) tulee semmonen olo että pitäisi puhua asioista jonkun kanssa. No, ei ole ketään kenen kanssa asioista oikeasti puhua. (ihmisiä on, mutta en juuri nyt saa käsille ihmistä joka kaikkea tätä ymmärtäisi, huom klo. Toinen juttu on paikka. Eli siis vanha aika-, paikka- ja avaruusjatkumo) Eli siis tämän tekosyyn turvin voin kirjoittaa intterwebbiin kaikenlaista itsestäni. Sen opin viime kerrasta ettei muista kannata kirjoittaa. Ainakaan yksityiskohtaisesti.

Eli siis lyhyesti: Tutustuin tyttöön, tykkään ja tykkää minusta (näin olen ymmärtänyt). Asiasta tekee mainitsemisenarvoista sen että tämä tuntuu hyvältä. Nyt paatosta!

Kaikki te pojat, joita on joskus verisesti loukattu. Tiedätte kyllä ketä olette. Kuinka monta vuotta siinä meni vai onko se vielä menossa? Ei se mitään, se jatkuu vielä jos ei ole loppunut. Sehän tässä onkin jännää että se loppujen lopuiksi loppuu! Ja sitten joku päivä tuntuu taas jänskältä. Se on semmoinen jännä tunne kun on muuten vaan esim makoilemassa, niin tuntuu siinä pallean yläpuolella semmoinen kuristus, että (ei, ei närästys) on jostain puute. Siihen auttaa vain yksi asia. Joop, ei seksistä puhe.

Mutta mutta. HALUANKO oikeasti vielä tätä siltikään? Onko tämä epäröinti uskaltamisesta vai terveestä maalaisjärjestä kiinni, vai ovatko ne yksi ja sama asia?

Kuinkas monta vuotta meni viime kerralla.. Vai lasketaanko niitä parantumisvuosia vieläkin? Tyhmille vinkki, ensimmäinen rakkaus petti ja jätti suht varoittamatta. Vaikutuksina voidaan mainita täydellinen luottamuksen puuttuminen siitä eteenpäin. Paranoia toimii luottamuksena, mutta vaatii vain liiaksi valppautta. Riskit on suuret jos valppaudesta luopuu. Ei näin pitäisi olla.

Nuoriahan tässä ollaan, vasta 22 vuotta ikää alla, mutta silti pitää näin paljon tällaisia asioita miettiä. Ei kyl pitäisi, jos minulta kysytään. Tosin minulta jäi lapsuuskin kesken, sen pitäisi olla vieläkin menossa JOS minulta kysyttäisiin. Vitun todellisuus.

Huhuh, tää kappalejako tappaisi jonkun äidinkielen opettajan jos se sen näkisi, mutta mielestäni konteksti sen vaatii.

EDIT: Nii, Aerosmith sen taisi tokaista että "falling in love is hard on your knees".

np. Alicia Keys - No One

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.