IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Gestaa

Gestaa

Jyri Lahtinen viettää enemmän aikaa naamakirjassa.

Elämänvaiheet ja kaveripiiritTiistai 19.02.2008 17:04

Njoo. Tää tuntuu olevan aina se paras tapa aloittaa teksti. "Njoo" tai "Njää", ellei jopa "Tröö". Se rikkoo sen näkymättömän jään lukijan ja tekstin välillä, ehkä jopa vähän höllää lukijan ennakkoluuloja kirjoittajasta ja tämän rajoittuneesta maailmankuvasta!

Ja tosiaan, otsikko. Senkin pitäisi liittyä asiaan, niin keksin sellaisen. Pitää tännekin jotain kirjoittaa, kun kerran vituttaa. Tai eihän tässä ketään sinällään vituta, "harmittaa" on vaan semmonen pikkuneitien ilmaisu joka ei oikeastaan tarkoita edes suunmutruuntumista. Mitä se nyt sellanen on, hä?

Ja asia itse. Pitäisi osata kirjoittaa sellaista tekstiä, joka olisi rakenteeltaan selväjärkistä eikä harsoilisi kuin hullun muna. Esim. hullun muna harsoilee aik harvakseltaan. Mitä edes tarkoittaa harsoileminen? Ei hyvä luoja, eihän tässä päästä nyt yhtikäs mihinkään itse tekstin suhteen.

Asiaa alempana:

Nyt on kyl elämässä joku ihme vaihe päällä, kun kaverit ovat kaikki kaikonneet omiin touhuihinsa. Tai, elämiinsä. Opiskelu ja muu, joop. Niitä kyl aina pääsee karkuun viikonloppuina viimeistään, mutta ne naiset. Voi että ne naiset. Niitä et pääse piiloon edes ullakolle.

Mitä nyt olen observoinut kavereitani, jotka (tietääkseni?) ensimmäisiä parisuhteitaan viettää ((Itellähän on parikin epäonnistunutta takana. Ei sillä että se minusta parempaa ihmistä tekisi. Vai tekeekö? Taitaa se itseasiassa ihmistä kasvattaa, kun saa paskaa niskaan.)) ja he ovat miltei sulkeutuneet näiden naistensa kainaloon. Ei siinä, kivaahan se on kun on joku jota helliä ja pussailla, mutta pitääkö sen kanssa nyt fanaattisesti olla joka päivä, tehdä kaikki golffaamisesta juopotteluun sen kanssa ja muuta paskaa. Juu, paskaa. Hihi, nyt ne akat jyrähtää että mikä kyyninen sovinisti siellä taas valittaa. Sehän se täällä, ei siitä mihinkään pääse.

Muttasiis tuo, koiramainen isännän (tässä tapauksessa emännän) jalkojen nuoleskelu, lenkille lähtö ja ruokkiminen. Kaikkiko siitä toisesta riippuu ihan vaan sen takia että nyt seukkaillaan ja ollaan sillee? Ei se nainen siitä mihinkään kaikkoa, vaikka sen kanssa olisi erimieltä. Olen kuullut että parhaissa parisuhteissa molemmat saavat sanoa sanottavansa. Eikä vaan tehdä niinkuin akka käskee. (Vaikka kyllä se omakin yleensä on mua fiksumpi, ei tuommoisia tarvitse pelätä myöntävänsä.)

No, periaatteessa yritän kait vain sanoa että kiva olisi jos näkisi joskus poikia.

Ps. Ei thai-.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.