IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 18:14

WUHUU! Enää ei tarvitse mennä töihin, sain mitä halusin pyysin eli potkut persiille. Nyt voin alkaa täyspäiväisesti toteuttamaan itseäni ja ensitöikseni aionkin leipoa voisilmäpullia. Jos niillä vaikka paranis tuo pipi pääkin, onnistuin aamulla kaatumaan pyörällä ja löin pääni sillankaiteeseen. Muuten ihan pehmeä tömähdys näillä toppauksilla, mutta päätä on särkeny ihan kivasti sen jälkeen ja vieläkin.


Päivän miete:
Terveisin Se lentävä norsu

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 14:42

Tänään Noora menee pyytämään potkut. Tack och hej.
Voisinpas vaikka paistinpannuttaa makkaraa.


Päivän miete:
Näyttäkää jalka, minä puren sen poikki!

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.09.2008 22:01

Kolmas poskiontelotulehdus ja antibioottikuuri SIIHEN tämän vuoden puolella. Aamusti kun henki alkoi pikkuhiljaa palaileen mun raunioille nin sen aloitin, oli parempi ettei sitä vielä eilen aloitettu. Oli meinaan paloautoa ja poliisiautoa ja ambulanssiautoa. Huittisten pojat näytti mallia miten pelkkää mutkaa ja mäkkee Harhiontiellä ajetaan autolla. Pari koivua auton alla, auto poikittain tiellä ja nokka lytyssä keskellä metsää. 10022 ei ees löytäny meitä kartalta, mutta loppujen lopuksi Kauvatsan VPK löysi auton ja semiselvät kuljettajat. Kuume on noussut taas uusiksi ja joka paikka on täynnä hyttysen pistoja kun siinä onnettomuuspaikalla ollaan yö seisoskeltu, jos joku vaikka sattus tuleen apuihin. Koko kännihäslingin keskellä sain myös "Moi sain äsken muuten turpaani" viestin. Loisto saldo taas.
Aamulla oksensin oravan.


Päivän miete:
Olen onnellinen kuin tornado telttailualueella.

[Ei aihetta]Perjantai 26.09.2008 14:38

Maistraatti on kussu mun murokulhoon, oon sataprosenttisen varma, että oon klikannut "En tee muuttoilmoitusta maistraatille" kohtaa, kun tein osotteenmuutoksen. Aivan varma. Mut silti ne lähettelee mulle jotai vitun "Kui" kirjoi ja et meeppä ny äänestää Porkan nuorisotalol. No en vitussa mene! HELVETTI ÄÄNESTÄN MARIAA! Äänestäkää kaikki muutkin Mariaa, numero (niin paljon tekis mieli sanoo 69, mut ei kun se on) 64 (niin lähellä, niin lähellä). Onneks mun päiväkirjassa ei oo mainostusta kielletty, MULTA, ni voin mainostaa, ku oon niinko vaalitukihenkilö, vaiks joku vitun maistraatti kuseeki mun kippoihi.

Nii joo ja kipeekin oon, vieläkin, nenä ja kaikki ehkä eniten tukossa koko viikolta ja vielkin lämpöö 37 ja risat, luovutin sentää enkä enää menny töihin tänää, vaik oiskin päässy alistuskoppii =( Vois ajankuluks sit tappaa kaikki vitun kärpäset mitä tääl pörrää. Kyllä, KAIKKI vituttaa juuri nyt.


Päivän miete:
Maria Riihimäki numero 64 (minuille 4ever numero uno <3)

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 18:52

Olin eilen jo niin sairas ja väsynyt, etten ees konetta oo illalla jaksanut avata. Lähdin siinä aamuyheksään meneen, olin ylitöissä ja sitten viel opiskelemassa ja tulin seittemän jälkee kotii ja ruumiinlämpö oli sellaset ihanat 38 ja risat. Kyllä, olen itsetuhoinen =)
Marianki eilen piti saaha potkut, muttaaaaaa-- Esimies esimies. Uusimman Trendin kannessa komeilee kysymys "Miksi pomoni on niin huono" :D

Tänään lämpöö enää 37 ja risat ja nokka vuotaa kyl ihan hirveesti ja keuhkoista loppuu voima kun puhhuu, mut sentää vlor on nädii. "Lähethi käxmäå vlor---"

annimatilda` sanoo:
MULLLL o su SASIMA!


Päivän puheenaiheet:
Naapurin lehtitilaukset, diabeteskoira, maksa, joulu tulee ota koppi

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 20:46

Jos ei siis joku vielä ole tajunnut kun kirjoittelin maanantaina iHQgalZuun, niin meillä on nyt vihdoinkin Porkassa netti. Ja hieno netti onkin, lanit on pystyssä 247. Propsit ja pisteet ja kiitokset siis Marialle <3
Nyt saan siis vihdoin toteuttaa itseäni ja istua tyhjässä kylpyammeessa ja datailla ja polttaa tupakkia. Siitä ei elämä paljoa parane.
Tosin tässä spagettia syödessä on sellainen fiilis, että ilta tupakin ja kylpyammeen parissa kuluu Kauhajoen tapahtumien päivittämiseen. Muuta voi taas sanoa kun hyvä sinä, eikö toi koulujuttu ala olemaan jo aika vanha ja mauton? -__________-


Päivän miete:
HUHTAMO RULEZ!

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 00:38

Hot Privat tänään: Regina
Nooran verenpaine tänään: 90/52


Päivän miete:
SATAN 666 69 PENTAGRAMMI

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.09.2008 19:10

"Toi on aika naisellinen toi sun otsas."
Sain uuden kaverin viime viikon perjantaina, en tämän viikon, tiiliseinän.
Olin nätti seuraavana päivänä. Ja muutamina sen jälkeenkin.
Nyt jäljellä on enää kolo otsassa <3


Päivän miete (eilisen kunniaksi):
Nusikka ja haanukka

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.09.2008 16:13

Kolme lausetta, joilla saat äänesi kuuluviin:
Menkää nyt vittuun täältä.
Valta kansalle.
Kokoomus on hyvä jätkä.


Päivän miete:
En mä oo mikään Paavo, mä oon Pekka Töpöhäntä!

[Ei aihetta]Perjantai 05.09.2008 22:07

Huomenna TurkuSEX ---->


Päivän miet(t)e(et):
Mutta ilman ilmaa ei voi hengittää.
Terveisin Jäägö

Mut haluun silti leikkiä et ne lähettää mustaa energiaa.
Terveisin Märiä