IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 30.01.2009 11:13

Tää on nyt aika upouus upee juttu, oon hereillä jo tähän aikaan. Aika hyvin, kun miettii kulunutta viikkoa. Noora vähän nukkuu. Jopa töissä. Taas. Mutta pakko olla hereillä ja mennä töihin ajallaan kerrankin, kun aina puolitoistatuntia myöhässä tuleva Borat on tänään viimeistä päivää, joten minun pitää tehdä sille kortti. Wuhuu, hyvästi et-saa-mun-aksentista-selvää kysymykset ja tervetuloa rauha! Tosin hyvästi myös erittäin herkullinen kaakao, mutta selviin kyllä. Teen itse päivässä vaan monta kuppia tosi pahaa kaakaota sitten tilalle.
Pakatakkin nyt pitäis, sillä matka jatkuu tänään myös kotiin hakemaan pikavippiä äitiltä (joka muuten oli Radio Novassa keskiviikkona -_________-), koska Noora tahtoo ryypätä lisää, mutta omat rahat on loppu. So sad =( Mutta se ei oo mun vika tällä kertaa oikeasti, koska Kela kusee taas mun murokippoihin. Tai mysli. Mutta sentään kaikki lääkekuurit ja samalla myös melkein kolmisen viikkoa minua kiusannut puolikuurous ja korvatulehdus ovat vihdoin poissa. Mahtava fiilis. Mahtava fiilis tulee myös siitä, että tänään minä olen taas askelta viisaampi ja osaan varoa keinuvia lapsia, enkä saa taas kenkää hampaisiini. Se sattui ihan oikeasti.


Päivän miete:
Mä vuokraisin majakan jostain ja tauotta juhlisin, jos vain huvittaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 13:50

Hyvin menee taas, makoilin sängyssä puolinukuksissa yhteentoista saakka, vaikka töissä olis pitäny olla jo kymmeneltä =DD JES!
Mutta joka tapauksessa, hyvää 20-vuotis hääpäivää äitille ja isille! Toivottaa rakkauden hedelmä appelsiini


Päivän miete:
Ding dong bell, pussy's in the well

[Ei aihetta]Perjantai 23.01.2009 20:37

Ihanaa, Trio halpa oli liikenteessä. "Vittu kusinks mä mun yöpaidalle?"
=DDDDD Cheriäkin kerittiin siinä samalla luukuttamaan niin kovaa, että naapuri tuli soittamaan ovikelloa. Ja oveahan ei avattu!


Päivän miete:
Mullon kaks sydäntä, toinen on toises tissis ja toinen täällä tissis.
(C) synttärisankari Ava

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.01.2009 11:23

Mit vit, CHERILLÄ ON STRINGIT ja dominatappajalla lenkkitossut?


Päivän miete:
Pussy cat, pussy cat, where have you been?

[Ei aihetta]Maanantai 19.01.2009 00:09

Rappioparta ja alkoholi ovat selvästi antibiootteja tehokkaampia lääkkeitä taistelussani ikikamalaa tulehdusten paraatiani vastaan.

[Ei aihetta]Perjantai 16.01.2009 17:48

Wuhuu, sain hevoselle tarkoitetun määrän hevoselle vahvuudeltaan tarkoitettuja antibiootteja, jotka on pumpattu tavallisista antibiooteista poiketen täyteen myös kaikkea muuta mahdollista sanahirvitystä. Mutta kuten äitille sanoin ekan napin jälkeen, "Mä tunnen jo kuinka paranen".
Tai ainakin kuume helpottaa. Ei ole enää sitä kaksi päivää kestänyttä Noora-käy-kuoleman-porteilla-kuumetta. Luulin ettei mikään voi olla sitä tuskaisempaa, mutta mihinkäs herään sitten aamulla? Korvaan sattuu niin paljon, ettei ihminen voi kuin huutaa. Huusin aamulla pari tuntia, otin syöpäläisen annostuksen taas buranaa ja odotin, että isi tulisi hakemaan mun lääkäriin. Pelkäsin koko automatkan, että siellä sattuu tosi paljon kun se lääkäri katsoo mun korvaan ja puhaltelee sinne, mutta onneksi korvatulehdus oli jo ehtinyt niin pitkälle, ettei lääkärin tarvinnut katsoa kuin hieman suusta sisään, niin se jo kommentoi kauhistuneesti, että sullahan on koko korvakäytäväkin ihan veressä. Ja tärykalvo siellä perällä samassa kunnossa, plussana vielä se ettei se jousta suuntaan eikä toiseen.
Korva meni sitten pumpulointiin, auttaa kyllä hirveesti siihen kipuunkin ja pitää huolen ettei tärykalvo vaan repeä, kun melua on kuitenkin välillä ympärillä liikaakin. Esim. huomenna Stadium Barin avajaisissa, koska Nooran on pakko tunkea sinne :DD Onneksi hankin lääkäriltä luvan juoda kaljaa, viinan se kielsi =(( Ei varmaan siinä vaiheessa tajunnut, että olen vahvempien kuin kolmoskaljojen suurkuluttaja :D
Sokerina pohjalla antibioottikuurin olisi myös tarkoitus hoitaa tuo poskiontelotulehdus tuosta pois, iskä on tässä heittänyt varmaan kymmenen kertaa kommenttia "Sun poskes on ihan turvoksissa". Ja kyllähän ne turvonneet posket sellasen kivan paineenkin päähän on aiheuttaneet ja nuhainen nenä kuivannut koko nenänpään, sattuu niistää. Jotain nenänhuuhtelukuppiakin se lääkäri minulle suositteli, mutta kun mainitsin sen, että muun muassa eilenkin niistoyrityksen jälkeen nenä heitti rinnuksilleni ämpärillisen verta, veti sitä vähän takaisin, koska siinä on keittosuolaliuosta ja koska nyt niistän vain verta, niin kokemus saattaisi olla minulle lähinnä tuskallinen eikä helpottava.

Että sellaisen romaaninpituisen sairaskertomuksen sain sitten kyhättyä, wuhuu!


Päivän miete:
Aviopari harrasti intohimoisesti golfia.

[Ei aihetta]Tiistai 13.01.2009 14:22

Ajattelinpa sitten kerrankin olla oikein reipas ja niistää nenäni, ja kappas miten siinä sitten kävikään. Niistin jo pelkästään verta ja siitä saakka nenä on sitten tasaseen tahtiin tiputellut tätä ihanaa punaista nestettä. Kurkusta ei saa tänään alas edes sen vertaa tavaraa kuin eilen ja päätä jyskyttää vieläkin niin paljon etten ees tajua olevani kuumeessa.
Kotiin tulee lähdettyä tänään kyllä niin rankasti, pumppaan itseni täyteen buranaa ja jotenkin koitan saada nälkiintyneet aivoni ymmärtämään jotain paikallisliikenteen bussiaikatauluista ja tungen perseeni ekaa kertaa yksin sellaiseenkin kotteroon suunnistamaan kohti rautatieasemaa, josta hyppään junaan ja olen jo liian lähellä sairaslomaviikkoa. Koska kiitos tämän olon vitutuksen ties minkä, Nooraa ei taaskaan näy töissä viikkon.


Päivän miete:
38C

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.01.2009 20:16

Päivän tekstiviesti:
Mitä vittua joku kusee jonku parvekkeel :-D


Sry lähettäjä, hajosin tähän vaan ihan liikaa yksikseni =DDDDDDDDDDDDDDDDDD

[Ei aihetta]Torstai 08.01.2009 11:20

Herätyskello ei sitten tänään ehtinyt soittamaan. Heräsin etuajassa, omaan hengitykseeni. Olin hirveen kiukkunen kun aloin tajuamaan sitä tuhinaa, että kuka vittu täällä leikkii porsasta, mutta sitten heräsin siihen karuun maailman, että se olen minä. Ihanaa. Nenä olla tukossaa.


Päivän miete:
Reason number 35: Women know who their children are without having a genetic test...

[Ei aihetta]Tiistai 06.01.2009 22:07

Noora ja Rota-viruksen metsästys maksoi sitten hammaslääkärilaskunsa. Tosin Kopsukan takapenkillä sitä virusta ei tarvitse metsästää, koska jos hän saa tavallisen farmarinkin melkein menemään ympäri, niin kyllä se paska siinäkin lentää.


Päivän miete:
Pitäiskö mennä paskalle?