IRC-Galleria

Ggikku-

Ggikku-

PÖSSI

[Ei aihetta]Maanantai 30.03.2009 22:01

Olen haistellut sinua ja kauniita hiuksiasi, tiedäthän sen? Toivon, että muistat varastaneesi kaikki vaatteeni, mutta eihän minulla pitäisi olla syytä huoleen, sillä tiedän sinun olevan sekopää ja kaipaisit hoitoa. Mietin, että jospa joku päivä menisimme yhdessä ajamaan ralliautoa ja näyttäisin sinulle sukulaiseni. Toivon, ettet silloin nauraisi minulle, sillä tämä on todella ajatuksia herättävä asia. Enhän minäkään pettänyt luottamustasi, kun oksensit päälleni. Ai niin, muistin juuri, että jätin rintaliivini K-marketin tiskille, mutta olen silti varma, että voin korjata asian lyömällä itseäni pesäpallomailalla.
Rakkaudella
Noorasi
PS. Unohdin ruokkia kultakalasi.


Päivän miete:
...oot mun seksifantasia oho väärä numero.

[Ei aihetta]Torstai 26.03.2009 22:04

Noora ei enää ikinä syö vanukkaita. Ainakaan puoleen vuoteen. Kiintiö täynnä ja niin jäätävä olo taas, tyhmä vaan ei opi virheistään. Kiitos kuitenkin jäätävälle ololle siitä, että raahasin kannettavan sairasvuoteeseen ja tylsistyksissä tarkastin sähköpostini, koska sinne oli saapunut aivan upea kuva <3


Päivän miete:
Things to do list: suicide

[Ei aihetta]Maanantai 23.03.2009 22:08

Päivän miete:
Kenet mun täytyy tappaa, että tää ruumiinlämpö lakkais nousemasta?

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.03.2009 22:22

Kyl tää raspikurkku täst ko on viikon ollu kuumeessa ja taas makoillu viikonloppuna asfaltilla, tällä kertaa keskellä kylää jalkakäytävällä. Polvi muistuttaa tästäkin munauksesta taas. Oon koko päivän kuluttanu kuluneita fraaseja "Mä en juo enää ikinä" plus "Mä kuolen".
Haluan esittää myös syvimmät pahoitteluni kaikille, jotka joutuivat Stadiumin vessassa kuuntelemaan Hämä-hämähäkki luritukseni. Heinä-heinäsirkka kortta kuljettaa, eiku? =D


Päivän miete:
Mä oon sit se tyranni.

[Ei aihetta]Maanantai 16.03.2009 18:28

En sitte tiedä mitä kävi, mutta lauantaina lähti ääni. Tiedä häntä johtuiko se sitten niistä aamun kahdesta krapulaoksennuksesta, oli Marin kanssa perjantaina rauhallinen koti-ilta, Mari oli ostanu vähän viikonlopun kakskymppisille nestemäisiä lahjoja ja oli ne sitte kahteenpekkaa pakko kiskasta rynnäköllä huiviin. Hyvä tuli ja äiteen auto jäi sitte seisomaan Peipohjaan.
En myöskään tiedä mitä nytten on käyny, kun oon taas saikulla. Kuumetta jälleen kerran niin paljon, ettei tolpillaan oo pysyny. Tiedä sitten johtuuko tämä sunnuntai aamuyöllä keskelle naamaa saadusta täytekakusta, suosittelen kokemusta lämpimästi kaikille, vaiko liiallisesta asfaltilla makaamisesta. Pyörällä pystyssä pysyminen ei aina oo niin helppoa, varsinkin kun matkalla on sillankaiteita ja ylämäkiä.


Päivän miete:
Seksi on suklaan korvike. Nam. Sacherkakkua. Oho väärä numero.

[Ei aihetta]Tiistai 10.03.2009 20:50

Viiminen kerta IKINÄ kun vedän jumppatrikoot jalkaan yläsalia varten. Ei helvettan, taju meinas lähtee. Tärisin kahden aikaan niin paljon ettei ees kynä pysyny kunnolla kädessä. Ja kaikki vaan sen takia, ettei Noora raukka tajunnut miten saa avattua eväsrasiansa............................................
Hivenen pyörrytti. (Ja tilannetta ei tietenkään yhtään auttanut ehkä hiemankin liian rattoisasti vietetty lauantai-ilta. Tai sunnuntai aamu omalla kotipihalla maatessa.)


Päivän miete:
Haluuks tunkee nuuskan mun tussuun oho väärä numero.

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.03.2009 21:41

Lähestyin tänään katalaa kohtalonsiltaa varoen ja havainnoiden ja katsoin sen olevan hyvässä kunnossa ja päätin polkaista yli. Ja miten kävikään? Lumi sillan päällä oli näöstään huolimatta pelkkää höttöä ja sinne mentiin muksis maksis. Luistelusta ei niin ilahtuneet toisen jalan nivelsiteet antoivat siinä rytikässä periksi ja nilkkahan siinä muljahti. Tupakin verran sitten kirosin, purin hammasta ja hakkasin sillankaidetta. Nilkka on ihan ok taas, eli kipuilee luistelun verran, mutta lähinnä toi v-käyrä tätä ilmaa kohtaan nousi jo ihan huippulukemiin. Aamun hei-oon-uitettu-koira-lookin jälkeen luulin sen nousseen jo huippuihinsa.


Päivän miete:
Pysäyttäkää ilmastonmuutos tai muuten Aatu sulaa!

[Ei aihetta]Tiistai 03.03.2009 11:28

Onnistuin kerrankin ylittämään itseni. Vedin oikeen kunnon omat makoiluenkat, yli 24 tuntia saman sängyn pohjalla putkeen.
Nyt joku idiootti väittää et pitäis muka mennä tonne lumipyryyn sotkemaan, tosi kiva. Hcmättöö kuulokkeiseen ja pihalle manaamaan maailmaa. Kattooki ettei pyrytä illalla, koska Noora haluu luistelemaan nätillä ilmalla. Ei lumipyryllä.


Päivän miete:
Riippuu et onks se tämmönen harmaa =DDD

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.02.2009 22:35

Ei ole reilua laittaa ihmistä kärsimään kahta oksennuskrapulaa viikossa. Mitä pahaa oon tehny ansaiteksani näinkin karmeen kohtalon? No, ehkä kenties otin liikaa molemmilla kerroilla, huom kenties. Ja jonkun krapulakeiju on käyny mun sängyssä, petari on täynnä kolikoita. Voisin olla kiltti ja palauttaa ne oikealle omistajalle, jolla ei edes ollut krapulaa.


Päivän miete:
Haluuks pilluu ny oho väärä numero.

[Ei aihetta]Perjantai 20.02.2009 01:46

Huomenna hiihtolomaviikkoni saa vihdoinkin jotain oikeaa sisältöä. Liiallinen leipominen ja television katsominen, lue sohvalla torkkuminen television ollessa auki, ei kuitenkaan oo täyttäneet mussa mitään aukkoja. Enemmän tuo Turku erittäin halvan ja huonon viinipullon kanssa (unohdin ihan mainita sen, että tämä päivä oli muita päiviä vähän poikkeevampi, kävin sentään Alkossa, whooooa) on sellasta sielua ravitsevaa touhua ja näin edespäin. Kunhan vaan se Visa pysyy tällä kertaa koko illan kainalossa, eikä lähde harhailemaan parempien misujen perään öisen Kauppatorin vilinään, kiitos. (Tämä saattaakin jopa olla hyvin mahdollista, sillä viime kertainen viinA-pullo on vaihtunut ihan tohon viinI-pulloon. Virheistä oppii ja sitä rataa.) Reissusta vielä paremman tekee se, että matkan varrella pääsee ravitsemaan myös tuota esteettistä silmäänsä, taikka sitten vaan ihan sitä puhdasta testosteronia kaipaavaa nenäänsä (jokainen tyylillään), ja katselemaan rivikaupalla kurkkupukuisia ihmisiä. (Ihminen sana ihan näin tasa-arvon vuoksi, tosin henkilö saattaisi olla ei-raadollisempi ilmaisu.) Eli siis Säkylässä lienee ensimmäinen pitstoppimme, ehkä Teboil huoltaa autoja ja ihmisiä, mutta Porin prikaati huoltaa ihmisiä yhtä paljon kuin Teboil autoja ja ihmisiä yhteensä.


Päivän miete:
We are all only dying slowly.