IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.04.2009 00:18

Joku muukin on huomannu tissittömyyteni. Lapsoset pienoiset tunki mun paidan tänään täyteen kaikennäkösiä huiveja ja huusi että "Nyt sulla on tissit!" Hah hah, hauskaa.
Mutta kun boobjob oli peruutettu ja silikonit heitetty romukoppaan niin onnistuinpa sitten vielä nukahtamaan kirjastoon. Pääsykokeet, pääsykokeet, täältä tullaan, hyvin nukkuneina. Samalta viivalta on hyvä tyyny.


Päivän iltasatu:
Olipa kerran kauan kauan sitten kaukaisessa metsässä kovin ylpeä ja itserakas jänis. Kaiket päivät jänis kehuskeli nopeudellaan. Se venytteli ja suki kiiltävän valkoista turkkiaan ja kertoili hurjia tarinoita voittamistaan juoksukilpailuista. Jos vain jossain kaksi metsän elikkoa jutteli, ilmestyi jänis pian paikalle retostelemaan ja haastamaan kilpasille. Kukaan ei tohtinut jänistä vastaan nopeuttaan kokeilla, sillä niin vikkeläksi jänis tiedettiin. Muut metsäläiset olivat todella kypsiä jäniksen jatkuvaan rehvasteluun. Viimein eräänä päivänä ilmoitti metsän hitain asukas, vanha rupinen kilpikonna, haastavansa jäniksen juoksukilpailuun sillä ehdolla, että jos rusakko häviää, hänen on pidettävä sukkasaippuan uhalla ristiturpansa tukossa kokonaisen viikon ajan. Jäniksestä ajatus tuntui naurettavalta, lähes loukkaavalta. Miten vanha ja raihnainen kilpikonna edes uskalsi ehdotella moista tuulennopealle salamasääriselle spinnerikingille. Koskapa viime kisasta oli aikaa päätti jänis kuitenkin ottaa haasteen vastaan ja nöyryyttääkseen samalla vanhaa kilpparia perinpohjaisesti. Kilpailupäivän aamuna koko metsän väki kokoontui seuraamaan jäniksen ja kilpikonnan kisailua. Kilpailumatkaksi oli määrätty reitti suurelta tammelta aina pajumetsään saakka, matkaa kertyisi alun viittä virstaa. Katsojat hurrasivat innoissaan lähtölaukauksen kajahtaessa. Jänis ampaisi matkaan niin lujaa, että pian ainoastaan kurkun kokoinen häntätupsu vilahteli kaukana puiden lomassa. Eipä aikaakaan kun ripakinttu jo laukkasi tuuletellen maaliin, pisti kessuksi ja jäi naureskellen odottelemaan kuoriveikkoa. Monen tunnin kuluttua vanha rupinen kilppari viimein löntysti maaliin ja kaikki katsojat puhkesivat hurraa-huutoihin. Mitä helvettiä te möykkäätte, karjui jänis. Minähän olin maalissa monta tuntia aikaisemmin. Taidat olla vähän tyhmä, nauroivat katsojat. Kilpparilla oli niin paljon pienempi tasoituskerroin että voitto on ylivoimaisesti hänen. No voi sun perkele, ähisi jänis. Unohdin aivan nuo typerät tasoitukset. Onko tässä mitään järkeä että viimeinen on ensimmäinen tuhisi jänis raivoissaan. Kilppari vilautti pitkäkorvaiselle keskaria ja häipyi dokaamaan. Sen pituinen se hyvää yötä ja kauniita unia.

Ja minä kun luulin, että saisin jonkun kivan itsekeksityn sadun, mutta ei ne miehet parempaan näköjään pysty :D

[Ei aihetta]Maanantai 27.04.2009 21:28

On ihan pakko purkaa sydäntään, kun vieläkin vähä ketuttaa, kun ulkomaalaiset vanhemmat ei vaan koskaan voi tajuta tulla hakemaan muksuaan ajoissa. Ja sitten niillä kestää vielä kolme vuotta häipyä pois siitä pihasta. Mikä siinä on niin vaikeata? Varsinkin perjantaina, sillon ainakin ollaan ajoissa. Koska Jaana ja Noora halusivat kovasti vähän terassille. Vaihtoehtoisesti sitten alkoholin sijaan täytyi tyytyä pehmikseen, koska ei ollu aikaa. Pienet minuuttiset kuitenkin jäivät pikkulinnun syöttämiseen, kunnes joku raakalainen pelästytti sen pois, ja saippuakuplien puhaltamiseen niinkin järkevässä paikassa kuin Suomalaisen edessä. Kylähullut taas liikenteessä =DD

Tänään kuitenkin meno on jo normaalia, mitä nyt melkein kymmenen aurinkoa löytyy käsistä. "Arvaa vaan jäiks ne maalaukset mun naamaan yöks.." Noora löysi kasvomaalaustarvikkeet =))


Päivän miete:
We were watching SEXY WOMEN!

[Ei aihetta]Torstai 23.04.2009 22:36

Treffasin tänään apulaispoliisipäällikköä vähän tossa asemalla ja hymyilin sitten nätisti itselleni henkilöauton ammattiajoluvan. Kaksi kysymystä se multa kysy ja vastasin molempiin väärin. Erästä lainatakseni "sillä hymyllä saa ihan mitä vaan".
Yksi asia siis enää vähemmän stressattavaa, nyt voi täyspäiväisesti suunnata stressin pääsykokeita kohtaan. Vaikka kuinka luen niin silti kusen käsilleni, koska muut pääsee kaikille kalliille preppauskursseille opettelemaan jotain fucking käsitteitä, millä loppujen lopuksi ei ole mitään tekemistä lasten kanssa olemisen kanssa. En minäkään niitä osaa ja silti olen päivittäin lasten kanssa ja hyvin, annoin niitten haudata mun hiekkaankin tiistaina.


Päivän miete:
Mitä sä tiedät linjaliikenteen haittaamiskiellosta?


Plus olen myös tällä viikolla ahertanut kolme päivää tarvikekomeron parissa ja lopputulos on aivan uskomattoman fantastisen tidy! (Vaikka Jaana onkin epäillyt mun mielenterveyttä prosessin aikana, koska puhelin ja huutelin keskenäni päättömyyksiä työn ohessa.)

[Ei aihetta]Perjantai 17.04.2009 16:25

Joskus ei mee ihan putkeen.
Suuret oli suunnitelmat, että Mariaa juhlitaan ihan maailmanlopun meiningillä sitten lauantaina. Maailmanloppu sitten kuitenkin päätti aikaistaa itsensä jo keskiviikkoon. Tuli sitten jotenkin hankittua semmonen pieni ja terve 1.8 promillen humalatila ja pyöräiltyä taas oikeen kunnolla pän vittua aka. sillankaidetta. Ambulanssiautohan sitten siitä on tullut noutamaan keskussairaalaan. Pää sai sen verran kovat tällit tai tällin, en tiedä, koska itse olen ollut hieman jossain muualla tietoisuuteni kanssa kuin itse tilanteessa, että ihan ihka oikea aivotärähdyshän sieltä tuli. Eikä mitään sen lievempiä versioitakaan, on pää sen verran huonosssa kunnossa vielä tänäänkin.
Vaikka vaatteet ihme kumma ja kyllä pysyivät kaikki ehjinä, jalkapöydästä löytyy kuitenkin kivi ja näköjään myös varmaan 4 mustelmaa, käsivarsi on vähän koholla ja arka ja jotain mustaa siitäkin löytyy ja lantiossa ja lylly pyllyssä on myös semmosia pieniä tai isompia pisteitä. Plussana vielä se, että pöyrää ei löytynyt enää aamulla. Kuten ei jonkun kännykkääkään :D

No eipähän sitä ihminen kuin kerran täytä 20, niin täytyy siitä kunnon muistot jäädä illasta, esim. yö Nooran kanssa sairaalassa :D


Päivän miete:
Menkää nyt jumalauta helvettiin täältä!

[Ei aihetta]Maanantai 13.04.2009 19:31

Päivän miete:
The witches haunted house,
the witches haunted house,
beware it's Easter at the witches haunted house.

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.04.2009 12:44

Jaanan vituttaa-banjo
=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[Ei aihetta]Torstai 02.04.2009 00:08

Niin siis se viiminen stressitön viikko. On aikaa kutoa ja kuunnella samalla kuluneen 30 vuoden tuhannen parhaimman hitin parhaita paloja. Wuhuu Bee Gees ja Grease!

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.04.2009 12:06

Viimeinen virallisesti stressitön viikko hupenee hirveetä vauhtia, nyt on jo keskiviikko ja ens tiistaina pääsykoemateriaali julkastaan. Hei hei päivät, jolloin suurin stressin aihe on se kelpaako Octoberfestin innoittama nahkahousupupu lasten askartelumalliksi. Täytyy paljastaa, että kyllä kelpasi. Kaikkien mielikuvitus ei ehkä kulje samaa rataa kun minun, mutta no, hävisinhän (=DDDDDDDDDDDDD) Innuendonkin.


Päivän miete:
Piikki on kuin hyttynen muttei inise.

[Ei aihetta]Maanantai 30.03.2009 22:01

Olen haistellut sinua ja kauniita hiuksiasi, tiedäthän sen? Toivon, että muistat varastaneesi kaikki vaatteeni, mutta eihän minulla pitäisi olla syytä huoleen, sillä tiedän sinun olevan sekopää ja kaipaisit hoitoa. Mietin, että jospa joku päivä menisimme yhdessä ajamaan ralliautoa ja näyttäisin sinulle sukulaiseni. Toivon, ettet silloin nauraisi minulle, sillä tämä on todella ajatuksia herättävä asia. Enhän minäkään pettänyt luottamustasi, kun oksensit päälleni. Ai niin, muistin juuri, että jätin rintaliivini K-marketin tiskille, mutta olen silti varma, että voin korjata asian lyömällä itseäni pesäpallomailalla.
Rakkaudella
Noorasi
PS. Unohdin ruokkia kultakalasi.


Päivän miete:
...oot mun seksifantasia oho väärä numero.

[Ei aihetta]Torstai 26.03.2009 22:04

Noora ei enää ikinä syö vanukkaita. Ainakaan puoleen vuoteen. Kiintiö täynnä ja niin jäätävä olo taas, tyhmä vaan ei opi virheistään. Kiitos kuitenkin jäätävälle ololle siitä, että raahasin kannettavan sairasvuoteeseen ja tylsistyksissä tarkastin sähköpostini, koska sinne oli saapunut aivan upea kuva <3


Päivän miete:
Things to do list: suicide