IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 30.07.2009 13:53

Rikottiin eilen vihdoinkin "rutiini". Ollaan valehtelematta semmoset melkein kaks viikkoa syöty illat pakastepitsaa sohvalla ja katottu telkkaria, mutta eilen mentii sitte pyöräilemmää. Reiskat 20 kilsaa. Oikee urheilija"nuoret" :D


Vuoden käännös:
rusakko
> pissa kakka pissa kakka aa aa

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.07.2009 21:59

Päivän miete:
The witches haunted house,
the witches haunted house,
beware it's Noora's birthday at the witches haunted house.


"Fuck I'm old."

[Ei aihetta]Tiistai 21.07.2009 14:23

Koitin tappaa kärpästä ja hyttysverkko meni rikki ja siitä se ajatus sitten lähti..

[Ei aihetta]Maanantai 20.07.2009 10:40

Moro, olin jazzeilla ja oksensin sisuskaluni keittiön lavuaariin.
Tänään pitäis mennä hakeen Kälppärin rahapussi torin Heseltä. "Joku soitti mulle heseltä et rahapussi on siellä." :
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


Päivän miete:
Vitun jazzit!

(Praasun kaukalotanssit oli ehkä sata kertaa paremmat.)

[Ei aihetta]Perjantai 10.07.2009 22:45

Mun kamera on rikki. =( Äiti tilasi uuden. =)


Päivän miete:
The flower said I wish I was a tree,
the tree said I wish I could be a different kind of tree,
the cat wished that it was a bee,
the turtle wished that it could fly really high into the sky over rooftops and then dive deep into the sea.

[Ei aihetta]Maanantai 22.06.2009 21:38

Vihaan katuojia. Miksi niitten ylipäätään pitää olla siellä? Miksei kaikki vaan vois olla kivaa ja tasaista, ettei tarvitsisi pöhnäpäiten pyörällä kaatuessaan joutua ojanpohjalle? Ja vielä sen niin rakastettavan nokkospuskan läpi. Sairaalloinen turvotus ja poltto ovat jo onneksi poistuneet raajoista, mutta jäätävä kutina senkun pahenee. Tartten oikeesti jonkun alkolukon mun pyörään, huom. siihen "uuteen" pyörään, etten pysty aamun varhaisina tunteina toteuttamaan ainuttakaan pyöräilysuunnitelmaani enää ikinä.
Lisäksi vihaan vanhuutta. Juhannus loppui kuin seinään tai paremmin sanottuna yhteen päivään, koska ei vanha vaan enää kykene uuteen nousuun oksennettuaan ensin oman huoneensa lattialle (Kyllä, pääsin sieltä katuojasta vielä kotiinkin näköjään!) ja sen jälkeen humalassa ja krapulaisena yhteensä yli 20 kertaa yhden vuorokauden sisällä. Pari vuotta ikää pois niin eipä olis tehtävä eikä mikään siivota yrjöjään pois ja painua takasin radalle. Tällä kertaa en edes siivonnut ylläreitä lattialta pois. Että voi Sami parkaa, kyllä sua vaan sääliksi käy.
En myös kovastikkaan pidä neitsyyksien menettämisistä. Tällä kertaa meni moottoripyöräneitsyys ja täytyy sanoa, että jokaisessa kurvissa tai kiihdytyksessä luulin joko tippuvani tai kuolevani. Mulle koneella käyvä pyörä ei ole vapaus, se on pakokauhu.


Päivän miete:
Always think like a fish, no matter how stupid it gets.

[Ei aihetta]Maanantai 15.06.2009 02:45

Tämän kaunokaisen saattelemana lopetin työni ja painelin sinne ns. ihanaakin ihanempaan soveltuvuuskokeeseen ihan vaan esittämään pupua ja hyppelemään kuvitteellisen teepannun ympärillä. Ei ollut ihan täysi kymppi se roolivalinta, alkoi vammaisen polvet pettää siinä hetken hyppelyn jälkeen. Mutta opettaahan se rampa kanikin sitä suvaitsevaisuutta.
Tänään ohjelmassa ollut muutto, vihdoinkin kun kolmelta jaksoi nousta lattialta, patjojen pohjalta. Mutta tehokkaasti se kuitenkin saatiin hoidettua, pari laatikkoa enää purkamatta ja Niilokin kävi siinä sekoamisen porteilla. Mitään hajua kuitenkaan oo, miksi oon vielä tähän aikaan hereillä, koska väsyttääkin nii pirun vietävästi. Kai tää jotain alitajuntasta taktikointia on, millä nukun sitten huomenna koko päivän ja lähden reippaasti yövuoroon. Kirosana. Mut iskä ressaa Aken tarkastajaa nii paljon, pakko olla hyvä lapsi tähän väliin :D


Päivän miete:
Vemppaa sä vaan ni mä voin vaikka nukkuu.

[Ei aihetta]Tiistai 09.06.2009 01:14

Ima ihmismuusia. Leftside on ihan turvoksissa. Ei kannata ihan oikeesti jäädä kampattavaks.
Plus 2 varsinaista työpäivää enää ja sitte oon ulkona. Ulkona siitä totaalisesta anemiasta, mikä meillä nyt vallitsee. Kaipaan sitä sekasortoa, mikä sillon vallitsi kun ne oikeet kultamussukat oli kaikki koolla. Nyt on enää jäljellä tylsyys, hyvä ettei istualteen nukahda.


Päivän miete:
Oli.

[Ei aihetta]Perjantai 05.06.2009 00:38

Täytys varmaan satsata johonkin sadeasuun, l. housut, takki, kintaat, hattu, koska vaikka varustauduin aamulla saappailla ja sateenvarjolla olin silti litimärkä. Vettä tuli vaakatasossa ja tuuli riepotteli sateenvarjoa niin paljon, että ajatukset seikkaili Maija Poppasen kohtalon ja varjon rikkoutumisen välillä. Kauhukuvat eivät kuitenkaan toteutuneet, mutta jopa taskussaollut mp3 oli märkä. Enkä meinaa kostea, vaan siinä oli ihan ihka oikeita isoja pisaroita. Päätti sitte sataa taskuun.


Päivän miete:
Nooralla on kivat alushousut.

[Ei aihetta]Perjantai 29.05.2009 12:20

Kevätjuhla poiki sitten muun muassa amppelin ja nimekkeen varaäiti. Ihan normipäivä selvästi. Tänään on vielä normimpaa, eli privaatti Poritar tulee meidät hakemaan ja ajellaan sillä ja syödään jätskiä. Aikasemmat kokemukset lapsesta ja jäätelöstä on enemmän tai vielä enemmän sottaisia ja nyt kyseessä ei ole lapsi, vaan noin parikymmentä tahmatassua. Vois varautua talouspaperipaketilla.


Vuoden lastenlaulu:
Puff the Magic Dragon lived by the sea
And frolicked in the autumn mist in a land called Honah Lee
Little Jackie Paper loved that rascal puff
And brought him strings and sealing wax and other fancy stuff
OH!