IRC-Galleria

Hautalintu

Hautalintu

We cannot go anywhere is my "heart".
Siellä on kivaa. Kivempaa kuin entisessä, no, ikäänkuin missä muualla tahansa ei olisi.
Mutta lukio on kyllä juuri sitä mitä odotin ja vähän ylikin; yhtä kivaa mutta raskaampaa.

Viikon aikana opin sen, että päivääkään ei voi siellä kulkea joutumatta hetkellisesti suunnattoman hysterian ja ahihiehehehkutuksen valtaan. Syytä en kerro, mutta se onkin tunnettu se.
*häpeää vähän aikaa*
Sitten siellä on jänniä opettajia. Eräs nimeltämainitsematon opettaja puhuu aivan kuin Routalempi ja se riemastuttaa kummasti. >3 "Häijysti kohtelevat.. ihmisiä.. yhteiskunnassa.. Tämä on jännä tämä väri"

Olen saanut yhden kaverin ja yhden kaverinkaverin joka on kai myös minunkin kaverini, mutta ei niin paljon vielä tähän mennessä.

Äikäntunnit ovat parhaita. Syytä en kerro. MUHAAHAHA olenpas ilkeä~

Keskittymisvaikeudet: äikän-, matikan-, ja fysiikantunneilla. Kahden viimeisen siksi että ne ovat minulle _ihan_helvetin_vaikeita_. Englannintunneilla myös vähän, mutta istun ihan edessä joten pysyn hyvin mukana enkä kuikuile taaksepäinkään.

~

LINNANMÄKI! Pääsen ehkä Tiian perheen mukaan koiranpennunhakureissulle Etelä-Suomeen, jonka aikana he käyvät myös Linnanmäellä. OOoo, sisäinen lapseni herää tahtoo mukaan. Neljä maailman ihaninpien asioitten joukosta yhdellä reissulla; matkustus tottakai, huvipuisto, ystävä ja uusi KIINANHARJISPENTU joka menee Tiialle.<3 Nyaaaw.

~

Plastic Tree, oi tulisitpa Suomeen seuraavalla Euroopantourillasi. Viimeksi niin kylmästi jätit meidät välistä ja nyt itken ensi vuoteen jos ette tälläkään kertaa tule vaikka vannoitte. ;___;
MUTTA NE TULEE EUROOPPAAAN!!! AAAAAAAA eilen illalla vasta luin JaMEsta ja hihkuin. Yaayaa tännejahetikiiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.