IRC-Galleria

Gichigichi

Gichigichi

We cannot go anywhere is my "heart".

x___XSunnuntai 13.09.2009 19:50

Uuuvuttaa. Olen tehnyt ruotsin aineen, lukenut ruotsin sanoja, lukenut psykologiaa ja kirjoittanut elokuva-arvostelun tänään. Vielä sitä pirkeleen portfoliota pitää tuhertaa; lehtileikkeet pitää saada käsiteltyä ja ainakin kaksi aihetta. Mutta nytten pidän lagaustauon ja kuuntelen Zange wa yokushitsu de ja Chiba-shi, wakaba-ku, roku-ji han muutaman (kymmentä) kertaa.

Minä niin stressaan että mitenkä teen tämän lukion kanssa. Kolme vai neljä vuotta... Kun kirjoittaa kuusi ainetta, niin kolmeen otteeseen ne olisi hyvä kirjoittaa, mutta jos kolmeen vuoteen meinaa niin pitäis kirjoittaa jo ensi keväänä mutta en tiiä mihin olisin valmis jo silloin!

Kaiken lisäksi olen mässännyt tuhottomat määrät KEKSEJÄ tänä viikonloppuna >.<
Ja pitäisi hankkia rahaa = mennä sieneen. Se olisi varsinaista terapiaa se, mutta kun meinaa tuo aika loppua.

Sitten mulle tuli mieleen, että haluaisin Purailla paljon.

Pää on ihan täynnä kaikenlaisia ajatuksia. Ne menee väliä psykoosit (psykologiasta) - ruotsi - kirjoitukset - Kellopeli appelsiini (8D ajattelee aina kun ei lue) - sienet - ruoka - Pura - angsti - psykoosit jne jne
Mielenkiintoista miten menee Kellopeli appelsiinista sieniin.

Nyt harmittaa etten käyttänyt tätäkin energiaa siihen arvostelun viilaamiseen :<

ALEX!Keskiviikko 09.09.2009 20:37

Myö nyt tykätään siitä! EIKÖ TYKÄTÄKIN? AAAAA se on hieno

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.09.2009 01:27

I'm so freaking cold that I'm gonna die

"Nimeni on Torsti"Keskiviikko 09.09.2009 00:59

"Minua kiinnostaa vain yksi pituus ja siihen sinä saat tutustua milloin vain haluat"

"Tuol on joku kaatunu!"

"... TULIHAARUKKA!!!"

>P

[Ei aihetta]Maanantai 24.08.2009 00:11

Minä kun haluan vihreän villatakin ;___; vihreä, pitkä ja hupullinen, neulottu. Semmoinen ihana lämmin syksypurpurtakki, sellainen yuki hotaru-takki!
Olen halunnut sellaisen jo kolme vuotta! Eikö se voi jo mistään tulla vastaan.........

Aina syksyisin iskee hirmu takkiangsti.
Kirppareilta löytyy toinen toistaan ihanampia takkeja ja haalin niitä aina ihan liikaa, mutta mistään ei voi tulla sitä yukihotarutakkia eteen.
Syksy olisi täydellinen jos sen saisi.
<3

17Perjantai 14.08.2009 23:00

Klo 11:43 tänään tuli täyteen 8D

Tuntuu kymmenen vuotta nuoremmalta tosin.

Taas se alkaaTorstai 13.08.2009 21:59

Ihan jännää oli mennä kouluun. Tuntuu että olisi ollut poissa kauhean kauan. Huomasin, että jotkut olivat muuttuneet paljonkin, joita en ollut nähnyt kesän aikana ja se oli outoa.

Nytten on päässä vaan yksi ajatus. Opiskelu, opiskelu, opiskelu... Pitää parantaa niiiin paljon! Aargh! Yritän kaikkeni ja vähän ylikin. En voi olla miettimättä, että missäköhän tänä vuonna epäonnistun! Masentavaa.
Pitkä psykologia ja filosofia ja kaikkea.. EN OLE VIELÄ TARPEEKSI KYPSÄ NIIHIN! ;___; Mutta ajattelen aina niin enkä voi tietää milloin olisin.

Kesällä mulla oli ajatus, että mitä jos kaikki menee samalla tavalla kuin viime vuonna, tai se oli enemmänkin sellainen tunne että oletin kaiken menevän samalla tavalla, että tapahtuu kaikki samat asiat ja saman kaavan mukaan. Onneksi tämä päivä tuli ja todisti että niin ei käy :D

[Ei aihetta]Perjantai 07.08.2009 21:52

Tien vieressä oli yhtenä päivänä samanlainen pöllö mitä Fukurou-videossa ja kannessa on.
Kuollut ;__;
Nyt harmittaa etten silittänyt sitä.
Otin siitä kuvan kylläkin.
Olin nähnyt sen lentelevän pariin kertaan siellä päin! Surettaa.

Renkutan Fukurouta ja häiritsee kun kuulokkeista kuuluu vaan toiselta puolelta niin ei kuulu sitä hyvää kohtaa jossa on ne kaksi taroun ääntä yhtäaikaa.

[Ei aihetta]Torstai 23.07.2009 21:49

Ajoin tänään sellaisella vanhalla vihreällä vähän ruosteisella pyörällä joka kitisi kun sillä ajoi, aa se oli ihana 8D Haluan sen. Sitä voisi vähän tuunata ja kunnostaa.

[Ei aihetta]Torstai 23.07.2009 01:51

Nii ja kiva kun mopo SEKÄ pyörä ovat hajalla. Tosi mukavaa, kun tänään ehdin ajaa (pyörällä) noin 8 kilometriä, sitten se levisi ja loput (n. 5 km?) kävelin D:
Eilen kun mopolla töistä ajelin niin TAAS katkeaa se helvetin vetohihna ja se pysähtyy kun seinään ja minä meinaan lentää ohjaustangon yli. Oikein perinteeksi muodostuu tämä hihnaoperaatio aina vuosittain. Isi tuli hinaamaan moottoripyörällä. - -''

Huomenna pöllin pikkuveljen pyörän ja sillä pyörin.