IRC-Galleria

Gichigichi

Gichigichi

We cannot go anywhere is my "heart".

antibiootteja ja muita pillereitäSunnuntai 21.03.2010 23:01

Yhdeksättä päivää kipeänä. :<
Lauantai-illasta tiistaihin kuumetta. Maanantaista torstaihin järkyttävä nuha. Keskiviikosta tähän päivään kamala yskä, torstaina lääkäriin astmakohtauksen takia, löytyi korvatulehdus ja keuhkoissa vajetta noin 100 litraa minuutissa, mukavaa.
Sai antibiootteja ja jotain infektiolääkettä.
To-pe yö oli ihan helvetti, yskin johonkin kolmeen asti keuhkojani pihalle, samoin pe-la yönä, viime yö meni jo vähän paremmin, en ainakaan kohtaukseen herännyt kertaakaan.

Nyt sitten vedän yhteensä neljää lääkettä; kaksia pillereitä ja kaksia jauheita + kipulääkkeitä

Wish I won't die


By the way
Nuo antibiootit huimaa ihan jumalattomasti! Illalla meinaa jo sänkyyn pyörtyä, saati sitten kun lähtee haahuilemaan johonkin.

.....oikeestiiii......Torstai 04.03.2010 22:51

Iahhhhhhhhx___________X

Miksi haluatte meidät tappaa..........?!?

Maaliskuuu<3Maanantai 01.03.2010 23:07

On minun top 3 kuukausissa ehkäs.

1. Lokakuu
2. Maaliskuu
3. Heinäkuu (& elokuu)

:33

Koska sillon on kevät tulossa<33
Kevät on aaaa, kevät on nostalginen ja melankolinen ja lämmin talven jälkeen ja se on parasta kun lumi sulaa teiltä ja asvaltti paljastuu, mutta on silti vielä viileää ja lunta on jonkun verran.
Joskus kuulee kun lumi sulaa 8D Menen aina kuuntelemaan takapihalle, jos sinne paistaa aurinko. Hehih no se on tosin vasta about toukokuussa kun meidän takapiha on niin varjossa :< ainakin oli.

Miehiä!Keskiviikko 03.02.2010 19:41Ääh sössin ne edelliset kuvat!!! >...<

Toshiya...... But we support you no matter what!
Hiihii prettyboy

Takataskuhuivi.Sunnuntai 31.01.2010 20:11Kehhee. >3 Kieroa, Toshiya.
Ja tietysti juuri TÄNÄ päivänä tulen kipeäksi/huono olo/whateva.

Haluaisin soittaa mutta on kriisi enkä usko että osaan joten kuuntelen kun paremmat soittaa.

kesä tänne.Sunnuntai 24.01.2010 00:38

Tännään siivosin ja pistin kaikkee loli/tyttökamaa esille ja nyt tekee mieli pukea jotain kiwaa, mutta kun on niin pirun kylmä joka ikisessä paikassa meillä paitsi saunassa tänään jossa on liian kuuma varmaan vielä, niin murr.

Miksi pakkanen on sieltä mistä onkaan?
- kädet, jalat ja naama kuivaa, enkä tietenkään muista rasvata käsiä tai jalkoja koskaan
- ei pääse ulos = päätä särkee, väsyttää, läskistää, masentaa
- joudun varastamaan muiden perheenjäsenten vaatteita pysyäkseni hengissä koulussa, koska en omista mitään julkisille paikoille sopivaa lämmintä vaatetta
- se on niin KYLMÄÄ

Tammikuussa aina muistaa miten tammikuu onkaan kerrassaan niin ihanaa.

8DSunnuntai 24.01.2010 00:24

Olen ehdollistunut joistain lauluista. Aina kun kuulen Filthin, Childrenin tai Beautiful Dirtin niin tulee sellainen juoksuolo. Vaikken yhtään ajattelisi mitä kuuntelen ja joku nuista tulee sekoituksella, niin jo tekee mieli mennä ulos tai liikuskella levottomasti tai jotain. Kuka on kuunnellut lenkillä....
Perhanan pakkanen, perhanan jalkavammailu. >(

MusiikkipakahtumusPerjantai 22.01.2010 00:16

Ihan ahdistaa, kun on niin paljon kappaleita, joita haluaisi koko ajan kuunnella! o.o Ja kun niitä on kahdelta bändiltä.
On niin kummaa, kun tykkää tuplamäärin näin paljon. Melkein tuntuu ettei siitä tykkäyksestä riitä tasapuolisesti...! D: (Mutta kyllä sitä riittää..!)
Yleensä aina ollut vaan yksi yhtye josta on tykännyt oikeinoikein kovasti, siitä lähtien kun mitään mistään tajusin joskus 11v-->.

En tajua ihmisiä jotka kuuntelee sataa bändiä. Kun jo minusta tuntuu, että minun elämä on se, mitä kuuntelen, niin täytyy olla joko niin että ne eivät tykkää kuin vähän kaikista, tai vähän enemmän joistain ja vähemmän joistain, tai sitten niillä ei ole yhtään mitään muuta kuin ne bändit.

Jos kaktus tippuuTiistai 29.12.2009 23:21

..niin ei kannata ottaa sitä kiinni. Antaa tippua pirkeleen. :<< Tosi kivaa kun on käsi täynnä piikkejä ja niitä sitten nyppiä siinä ja verta senkun tihkuu tihkuu..