IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Glendora^

Glendora^

just little more love

markkimarkki :))Lauantai 15.12.2007 00:44

^-- jotain vanhaa oli pakko lisätä :)


Noniin, nyt ollaan sitten vaihteeks markissa. Ihan kivaa sinänsä, äitin kans tossa katottiin eka leffaa ja sen jälkeen lähin Jennan ja Hanskun kans kylille. Oltiin poikien kans salilla ja pelattiin bilistä ;D
Viimeene koulu viikko ennen lomaa alkaa ens viikolla ja ois sata juttua tekemättä (koska mulla on vieläkin tosi huono tapa viivyttää juttuja ja tehä ne vasta viime tipassa) lähetään mm. luakan kans ilmajoelle ja jalasjärvelle tutustumaan johki matkailu-juttuihin :D torstainaki oltiin tutustumas yhessä maatilamatkailu paikassa, ja se oli aivan ihana :) jos mä joskus pirän jokku isot juhlat niin se ois kyllä kiva vaihtoehto. Maanantaina Danielki tuloo takasi Lapualle (jos tuloo) en kyllä yhtään tiiä onko se saanu korttia tai mtn, ku herra ei suvaitse ilmoitella ittestänsä yhtään mitään. Noo, eiköhän se selviä pian. Joulu ostoksetki sain kaikki (!) ostettua, kyl mä uskon että porukka niistä aivan tykkää, koska tänä vuonna mielestäni onnistuun niissä aika hyvin. Kaikille jotaki mieleestä. Äitiki sai vihroon postitettua joulukortit, eli muutamalle on tulossa kortti täs muutaman päivän päästä ;)
Meidän luokka on nyt sellasessa projektissa mukana että nyt keväällä mennään Kreikkaan ja ens syksynä Skotlantiin, saa nährä pääsenkö kumpaaki :)) halu ois kyllä kova :) mutta nyt tää flikka lähtöö kattomaan jotaki leffaa äiskän ja Jennan kans. Kastellaha!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.