IRC-Galleria

Over HALF!!!Torstai 29.11.2007 21:46

Nondih, nyt ollaan yli puolivälin matkaa.

Ikävä on lunta,
joka yö nään unta,
että olen luonasi,
kuulen sanat: "kultani!"

Kullaan kalliit kaverini ja timantti ystäväni, ette arvaa kuinka ahkerasti lasken päiviä että pääsen luoksenne. On ikävä juhlia ja hauskanpitoa, hymyjä ja naurahduksia.

18 PÄIVÄÄ JA BACK TO THE BUSINESS<3

Ylihuomen taas Lontoon katuja käveleen, hui kamala, se on niin suuri maailma, että tälläinen "pikku" tyttö meinaa pissata housuun. :DDDD

Ai niin ja rakas mirkkuni; enään 105 päivää ja päästään laillisesti pitään kivaa kahdestaan ja juomaan cosmoja sinkkuelämän tapaan. ;D <3

Hyvin menee ja olen hirmu rakastunu meidän työporukkaan ja potilaisiin. Kokki vei jo sydämeni ja flirttaan minkä ehdin sen kans.. hukun sen silmiin! ;DDD (tavalliseen mia tapaan)

Hitto saakeli, lauantaina meidän kotiin tulee joulukuusi koristamaan nurkkaamme ja työpaikalla kuusia on jo koristeltuina about 5 ympäri taloa. :D Täällä toi jouluhössötys on ihan sairasta, ei pysty ymmärtää... Kjäh. Ilmeisesti se menee niin, että mitä vähemmän lunta sen hullumpia joulun suhteen,huhui!

Luv you diamonds<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.11.2007 17:39

EILEN OLTIIN BRIGHTONISSA JA SHOPPAILTIIN... LÖYSIN NE AINA HALUAMANI KULTAISET HOUSUT!!!<3 SITTTEN PITI JUODA, MUTTA VÄSYTTI NIIN MAISTOIN VAIN LITRAN KALJAA JA SITTEN KÄYTIIN NUKKUMAAN. JALAT PÄÄ KÄDET JA MASSU OLIVAT VÄSYNEITÄ EILISEN SEIKKAILUN JÄLJILTÄ.

brightonin juna-asemal tapahtui seuraavaa...
sanna: "MUN SORMET ON TULES!"
mia: "HALUUKS MAISTAA MUN LIEKITETTYI VARPAITA"

SEN PITUINEN SE. -keskusta kutsuu piippukauppoineen-

PS. ONONONONONON IKÄVÄ JA TUNTUU ETTÄ EROA ON JATKUNU JO MONTA KUUKAUTTA. ;<3

Vu Fan Gulo!Torstai 22.11.2007 21:26


Opin jopa italiaa täällä, kun töissä noi tauot venyy aina niin hiton pitkiks. Tupakkia poltetaan, yksi potilas, ja teetä ja tupakkia ja yksi potilas ja tupakkaa... jne. :D:D Ihan loistavaa vaikkakin joskus erittäin väsyttävää.

"Mia come"
"Where?"
"To fag!"

puol tuntia myöhemmin;
"Mia come"
"Where?"
"To fag!"

Eli näillä mennään, mutta kaveri pohjalta. ;D

Muuten on tosi hyvin menny ja lauantaina ryyppäämään sekä Brightoniin shoppaileen ja tsekkaileen.
Täällä Brightonissa on vapaampi ajattelu eli se on sellainen homoseksuaalien ihanne kaupunki.

"HEY GAY"

Alkanu vähän ärsyttää täällä tietyt asiat ja se alkaa hirveesti ahdistaan eli tekee täällä olon vieläkin vaikeammaksi, vaikka ihanaahan täällä on olla, mutta ehkä vähän liian pitkä aika. ;S
Onneksi kohta pääsee suomeen ja eri ihmisten rakkaiden luo.<3 Mut sit joulun jälkeen on lähdettävä taas eteläsuomeen tervehtiin tyyppei.

En jaksa nyt hirveesti kirjoittaa, kun on hirvee väsy töiden takii.

Luuv you aaall juu ;)

Joskus rakkaus pettää,
Kaiken päälle heittää.
Mutta aina löytyy ystävä,
Joka pysyy vierellä<3

HAudi again!Tiistai 20.11.2007 22:53


Nyt on vietetty kaksi päivää töissä ja mahtavaa on ollut. PAikka on kuin satulinna ja paaaljon isompi ja kodikkaampi kuin suomalaiset hoitokodit.

"HAve you ever been in cinema with boy.."
" Excuse me lady, what did you ask"

NE potilaat on ihan mahtavia ja niiden kans on kyl ilo olla tekemisis vaikka jotkin osaakin olla änkyriä. :D Työntekijät ovat sitäkin mahtavempia ja niiden kans tulee kyl höpötettyy.

"IS YOUR MOTHERLANGUAGE ENGLISH, BECAUSE YOU SPEAK SO GOOD ENGLISH?"
"DO YOU SPEAK FINNISH AT ALL IN FINLAND"

ELi hyvin on kielellisesti pärjätty. Teetä ja tupakkaa kuluu ihan hitosti ku siel saa kokoajan olla rööki huules, eli rento meininki mut näillä mennään.

Kohta on viikonloppu ja sit olis tarkotus maistella ja Brightoniin shoppaileen, IHANAA<3
Ja mikä parasta; enään pari viikonloppua niin olen Suomessa.

See you soon buddys<3!

Ps. onhan teil siel kaikki hyvin?

GET LOST!Sunnuntai 18.11.2007 18:03

Niin hiljaa,
Niin hiljaa ettei kukaan kuulekaan.
Niin kaukaa,
Niin kaukaa ettei kukaan näekään.
Niin hitaasti,
Niin hitaasti ettei kukaan jaksa odottaa.
Mutta yksi on uskollinen,
Yksi täyttää toiveet!


On ihmislapsi tyhmä, kun sen pitää kiduttaa itseään tälläisellä hömppismusiikilla, jossa puhutaan ikävästä ja lässytetään rakkaudesta. Siinä kyl rentoutuu ja miettii vain kaikkea syvällistä, sitten huomaatkin jo kyyneleen poskella…

Laskettiin just, että meillä loppuu viikonloput kesken täällä. (4vkl jäljel) Joten kohta olen jo takaisin kylmässä pohjolassa. Sit onki jo typerä joulu ja vuosikin vaihtuu taas.. MUT RYYPPÄYS ON ARMOTONTA, EIKÄ LUUSEREITA HUOLITA! <- timantti meininki<3

Eilen pyörittiin yli kaks tuntia vaatekaupas (HUOM! YHDESSÄ VAATEKAUPAS) ja voi että, kyl löyty ihanii kenkii ja vaatteit, laukkuja ja koruja. Sit eksyttiin ja jalkani kärsi uusista korkokengistä.. Mut tääl se pätee kyl tosissaan että kauneudesta on kärsittävä!

Hiljaa suljen oven,
Kuvaas katson kaivaten.
Tiedän kuitenkin sen..
Kohta oot taas mun.


Nyt jatketaan perinteistä sunnuntai päivää suomalaiseen tapaan maaten, syöten, pelaten ja telkkuu töllöttäen. TÄÄ ON ELÄMÄÄ viiden tähden hotellis!<3


Henna hei; kerro sit mummille näitä juttuja!!!!! ja iskälle!!!! OK?

London Models!Lauantai 17.11.2007 17:22

Kirjoitettu 17.11 -yöllä

Uniset silmät,
Punaiset posket,
Mieli odottaen uutta,
Jotain erittäin suurta.

Aamulla heräsi taas tutuksi tulleeseen ääneen “GIIRRLSS BREAKFEST” ja oli kömmittävä lämpimän peiton alta portaita alas aamupalalle. Kun todella sai silmät auki ja heräsi todellisuuteen niin tajusi, että parin tunnin päästä sitä kuljettaisiin Lontoon kaduilla ja ihasteltaisiin prinssi Williamsin kotia. ;D

Punaisia busseja,
Kiireisiä ihmisiä,
Muotitaloja,
Kauniita puistoja…

Juna saapui Lontoon keskustaan, jossa vastassa oli Lontoon Eye eli tuo suurimmista suurin maailmanpyörä. Pian edessämme häämöttikin Big Ben parlamenttitaloineen osoittaen aikaa, joka on kaiken keskipiste. London Bridge vilisi vilkkaasta liikenteestä. Sotilaat vartioivat ratsuineen rakennuksia ja poliisit ratsastivat pitkin katuja pitäen huolta turvallisuudesta. Pääministerin kodin edusta täyttyi vartijoista ja White Hallin pihalla ihmiset juoksentelivat auringon paisteessa. Nelson julisti Englannin voittoa Ranskasta Trafalgar Squarella…

Ruska valtaa puiston,
Lehdet puista varisee,
Aurinko lämmittää,
Ja meitä vain ihmetyttää.

St. Jamesin puisto oli niin satumaista, suoraan elokuvista. Puisto oli täynnä iloisia ihmisiä, paljon lintuja ja erilaisia lounas paikkoja. Tapasimme myös pelikaanin metrin päästä meistä istuskelemassa penkillä.. Oli kyllä melko pelottava kokemus, kun sen kokoinen lintu levittää siipensä meille tervehtiäkseen tai sitten osoittaen vihaansa. Matkamme jatkui puiston läpi Buckinghamin Palatsiin, jossa kullatut portit ja oven pielet koristivat kauniisti kimmellyksellään. Kuningatar Elisabeth ei ollut paikalla, jonka todisti UK:n lippu katolla. Palatsissa kuitenkin tapahtui kokoajan ja vartijat uskollisesti vartioivat palatsia. Vain muutaman sadan metrin päässä Buckinghamin palatsista näimme Jamesin ja Camillan palatsin, jossa sielläkään ei oltu paikanpäällä.. Lööpit kertoivat heidän naapurin viime öisistä sekoiluista taas yökerhoissa, mutta emme ole varmoja oliko Prinssi Williams kotona meidän ollessa kyläilemässä hänen ja Prinssi Harryn kodin pihalla.. Kenties? Tätäkin “TALOA” vartioi tiukkapipoinen, vakava ja hiljainen sotilas, jota me häiritsimme ottamalla kuvia ja nauramalla päin hänen naamaa.

“Jos rikasnainen oisin… nanananananananana”

Kuljimme kalliiden kauppojen ohitse hämmästellen hintoja. Erään viini kaupan, josta itse kuningatar viininsä ostaa, halvin viini oli noin 100 puntaa eli n.150 euroa. (ei paha eihän?!!!) Matkasimme läpi China Townin, joka oli hieno kokemus.. Tosin kuka ihme on keksinyt laittaa niin monta samanlaista ravintolaa vierekkäin. :D Saavuimme Piccadilly Circus mainoskyltille, joka tosiaan on hieman SUUREMPI kuin Kampin mainos tv. Vierailimme Lontoolaisessa Pubissa lounaalla, josta shoppailu sitten sai alkunsa..

Kulkiessamme kaupasta toiseen (joita riittää kuukaudeksi kierreltäväksi) vastaan vilisti jatkuvasti noita kuuluisia punaisia busseja ja punaiset puhelinkopit odottivat soittajaa. Shoppailun lomassa meidät ehti pysäyttää jokin mallitypy, joka etsi uusia malleja toimistoonsa, joka on kuulemma tosi kuuluisa toimisto. Olimme Marikan ja Sannan kanssa, kuulemma juuri heidän etsimiä tyttöjä (mutta ei mikään ihme, olemmehan SUOMALAISIA) :DDD Vaikka tämä nainen tarjosikin 60punnalla mallikuvia, hiusten leikkaus/värjäys, rusketuksen, kasvohoitoa, meikkauksen, shampanjaa ja VIP kortit yöelämään emme uskaltaneet lähteä mukaan, joten paljastimme ikämme, jotta pääsimme eroon hänestä. Tosin sovimme, että ensi vuonna uudestaan. ;) Oli erittäin imartelevaa!
Tapasimme myös Iso-Britannian BBC tv-kanavan porukkaa, jotka tänä iltana järjestävät hyväntekeväisyysgaalan lapsille, kuten suomessa Elämä lapselle konsertin tapainen, mutta paljon suurempi. Näimme tuon kyseisen maskotti nallen ja muistoksi otimme tarrat heiltä.. Itse asiassa tällä hetkellä katson tuota gaalaa ja Spice Girlskin esiintyi.. J Vierailin myös Disney kaupassa, josta mukaan tarttui pari pehmolelua (olenhan vielä lapsi muutaman kuukauden ;D) ja helinä keiju tavaraa, sillä tatuointini tarvitsee kaverikseen muita keijuja. :D:D Vaatteitakin tarttui mukaan, mutta parin viikon päästä, kun menemme Lontooseen uudestaan uskon, että tarttuu lisää paljonpaljonpaljon.

Onnellinen olen
Mutta silti niin ikävä.
Elän tässä hetkessä
Miettimättä eilistä.

Nyt kyllä alkaa väsyttää ihan hirveästi, joten parempi nukahtaa, jotta jaksaa taas huomenna mennä..

Greetings to everyone! LoYa<3

Lunch Time!Torstai 15.11.2007 18:16


>Rakkaus on kuin lumi,
Lämmittää kovasti kun on tarpeeksi lähellä.<

Istun nettikahvilassa paikalliseen tapaan lunchilla ja nautin hiljaisuudesta sekä kahvikuppien kilinästä. Täs kyl rentoutuu kun ei oo kiiret tällä hetkel mihinkään, mut voi olla, että kellon lähestyessä kuutta on juostava päivälliselle.

"Did you know that France have been owned Finland?"
"OH, I think you think that France have owned everything."

Ihmiset täällä katsovat
ja päätään kääntävät
ihmettelevät kasvojamme
ihailevat olemustamme..

On kiva olla maassa jossa kukaan ei ymmärrä minua.

"kattokaa tota edes olevaa läski persettä. Eiks se tajuu kuinka rumaa on ku perse pursuaa minihameest ja korkkarit ei kanna noit sääriä"

"VOI VITHU MULLA PASKATTAA!"

"panettaa ihan sairaana ja mitäh; vastaan kävelee vain pisamanaamoja kikkarahiuksil"

"VOI HELEVETSSSS"

"aika pahaa ruokaa, mut näyttää tekijälle maistuvan tos vieres"

"hittoako tuijotat siinä, katso vaan etees"

"Onpa ruma äijä ja hyi kuinka ällöttävä"

Kaikkea sitä on tullu huudeltuu keskel katuu, päin naamaa ja ruokapöydis.
Tilaisuus on käytettävä hyväks!


Nyt alkaa jo hymy olla huulil,
tai ainakin niin luulin,
kunnes taas susta kuulin.


On tää kuule aika rankaa olla 2000kilometrin päässä omasta elämästä, vaikka yrittää ajatella, että on rakentamassa tänne pientä osaa elämästä, jonka muistaa AINA.
Onneksi mulla on täällä kaksi enkeliä mukana, joiden avulla jaksan mitä vain ja missä vain.<3

Teitä kuitenkin kaipaan enemmän kuin mitään muuta, elämä on arvokasta, kun sen saa jakaa teidän kanssa.

Massut on täynnä, mutta datailu jatkuu päivälliseen asti.

Lontoota odotellessa ja teitä kaivatessa on jatkettava matkaa.

GRRR!Keskiviikko 14.11.2007 16:59


WAZZZZ UUUP JA VIHELLYKSII.

Tunnetusti suomalaiset ovat haluttuja maassa ku maassa. ;D sama laki taal!

"GIRLSSSS BREAKFEAST!!" <-aah, meidan mama every fucking morning.

Viel yks paiva kouluu ja sit paasee paratiisiin, uumama..

Hittovie huomen sit on nettikahvila paiva ku toi meidan ope tuntee kahviloidenki pitajat.
Eli olkaa ny helevets sit yhden eli kolmen aikaa siel koneel, etta paasen jutustaan teit.

Ku on aina niin kiire niin ei ajatus kulje... ehka huomen saan kirjotettuu jotain kaunista teille.


Nyt on taas mentava, taal tosiaan saa tuntee kiireisen elaman.

MENOX sano ANDY lenox.

rakkaus ja pakkaus<3<3<3<3

HUOMENNA KLO 15 !!!! HAVE TO BE HANG A ROUND!

Rauhallista!Tiistai 13.11.2007 20:39


Nyt sit paasin kirjastoon rustaan ihan rauhas ilman vihaisii katseita.

Taa kaupunki on ihana, meren rannassa, paljon kauppoja isoja, mutta hinnat hamaa.
Talot on isoja ja hienoja, miksei Suomessa? Kirjasto on kuin harry potterista.
Asutaan isos kolmikerroksisessa talossa lahella koulua.
Juna asema on ku potterista ja simpsonien Springfield on seuraava katu meista. :D
Taa on ku satua koko maailma ja elama taal, mistaan ei ole huolta. En ihmettele miksi ihmiset usein ovat terveita ja onnellisia taalla. Taalla on ruokakaupat auki aina paitsi sunnuntaina klo 22 eli siella klo 24. Tuntuu sairaalta mutta se on kuitenkin totta. Ainoa ongelma on meidan perheen paskat saannot, kuten EI NETTIA PALJON, MARMELAADIA LEIVALLE, MAASSA MAAN TAVALLA.. mutta tunnetusti me kolme osataan kapinoida vastaan!

Ensimmainen ilta sai kyyneleet silmiin ja kirottiin koko paikka, mutta seuraavana paivana meri, kaupunki, asemat, kaupat, kahvilat ja ihmiset saivat meidat piristymaan. On niin hassua olla taalla, en vielakaan taysin ymmarra... mutta ehka viela heraan todellisuuteen.

Tosiaan perjantaina meille aukenee Lontoon salat ja jokin viikonloppu on suuntana Johny Depin kotikyla Rye, ehka saamme kuulla myos muista artisteista, koska taalla niita kuulemma asuu...

Taalla kirjastossa on lainattavana leffoja jotka pyorii vasta leffateatteris Suomes. ELi toisinsanoen: Muoti ja leffat ovat edella Suomea mutta muuten taal on kyl kaikki jaljes.. Ihme etta meilla sentaan wc pontos on nappi josta painetaan, mut kyl loytyy kahvallinenkin wc pontto. :D

Ei jaksa enaan rustailla teille, ku aika kay ja kohta pitaa kiiruhtaa kotiin paivalliselle.

>>>>> koittakaa saada selvaa ilman erasta kirjainta. kaikki korvautuu aaaa:na<<<<<<


HAVE A GREAT DAY AND SEE YOU MY DEAR.<3

hello dear. :DDDTiistai 13.11.2007 17:37


tää on niin tuskaa,
en tiedä miten jaksan rustaa,
kaiken pienes ajas,
jotka haluisin jatkuvasti takas.

Hitto tääl on kyl kivaa, jos pieniä kulttuurisia eroja ei lasketa.
Marmeladii ei haluta vetää, koneet on jälje...

"OUH, you got windows XP"

Mitä kummaa, on tää kyl hommaa..

Ollaan enkun koulus ja opena pörrää entinen näytteliä, laulaja, maskeeraaja, kirjailija, maalari.
JA kenties uusi salarakkauden kohde voisi olla Johny Depp who lives in Rye near this HAstings. ;D

On tää ehkä vähän tuskaa,
kun näkee taas ruskaa.

PErjantaina Lontooseen. YEAH!

KEnkiä ja glamourii ehkä parasta muttei yhtä tärkeetä ku te siel kylmäs<3

PS: tääl on kaappi täynnä viinaa ku pappa on vinkun perään.. tupakka on kallista ja pientä.

nyt mentävä mummo seuraa vihaisesti. ;<


love you everybody!

-> jokelan porukka pysykää koos.