IRC-Galleria

Gnizhak

Gnizhak

kärsähärveli rules

Olipahan taas viikonloppuMaanantai 17.12.2007 18:25

Perjantai lähti käyntiin Poirotissa Pin-ionin keikalla joka oli ihan tukossa - tyypillisesti. Siellä oli toki muitakin galtsuylläpitäjiä kun kerta maza soitti ja kalja oli hyvää. Keikkakin oli mainio ja lopussa sai ihan fiilistellä täysiä. Pulsin jälkeen oli itseasiassa aika iso askel siirtyä rosiksen kurahanojen ääreen ja lähinnä tuli nautittua vettä.

Vaan Blu Mar Ten veti ässäsetin ja Steve BCee soitteli kanssa ihan makoisia biisejä, kaveri vaan oli selkeesti aivan nuutunut - kuulemma muuttanut Ibizan komennuksen jälkeen takas brittilään ja lähinnä settinsä jälkeen tuijotteli seiniä. Piti jakaa Ernon ja BCeen kanssa taksi kun menivät kerran samaan suuntaan, mut jossain vaiheessa taksissa idea kääntyi jatkoiksi ja jatkoilla sit kuunneltiin uutta ja vanhaa deeänbeetä ja juotiin jotain maailman karpalointa sekotusta eli laosboolia karpalovodkalla, battery heatilla ja puolukka-karpalojuomalla.. Sen ansiosta hyydyin sohvalle ekan junan sijasta vaikka mesta oli vajaa 100m junalta.

Lauantaina kun joskus puolenpäivän aikaan sain kömmittyä kotiin, niin eipä paljoa päässä liikkunu, lähinnä alustavasti koomassa siirtelin roippeita sivuun ja yritin siivota mut ei kauaa kestäny ennenkun uni vei voiton ja sit heräsin syömään ja lähinkin cyanid_ :lle takomaan Guitar Hero kolomosta ja etkoilemaan Porcupine Tree:n keikkaa varten. Jäähallissa olikin yllättävän monta tuttua, ja vaikka väkeä oli sen kolmisen tonnia ni niihin tuntu törmäävän suht helpolla. Siellä oli myös HAMK:ssa ollut tyttö, jota siihen aikaan pidin ehkä maailman söpöimpänä tyttönä, tosin sit vaihdoinkin koulua.. tosin olihan tyttö kaunis vielä nytkin - melkeen liian.

Keikka nyt oli mahtava - Progepine Tree toimi ja visut/musavideot myös. Sääli tavallaan että lavasetuppi oli varsin köyhä ja screeni aika pieni - mut yllättävän hyvin muutamalla MAC:lla, blindereilla ja värivaloilla saa lavan toimimaan - lisäks kun on eläväistä esiintymistä.. tai no rumpalilla ja laulajalla lähinnä. Hauskaa oli silti

Sunnuntain pyhitin siivoukselle, äiti tuli hakemaan varastosta roipetta ja samalla sit hurrikaanin lailla autto mua siivoomaan koko kämpän. Kävin ostamassa laatikoita vinyylille, kun en oo hyllyä saanu tehtyä vieläkään. Ja nyt se vaatehuone näyttää oikeesti sellaselta et sitä vois käyttää eikä enää oo täynnä roipetta joka putoo niskaan joka kerta kun oven avaa. Pääsin eroon ylimääräsistä muuttolaatikkokoon lootista yms. 2kk ja koko luukku on taas hävityksen kauhistus. Vielä pitäs heittää n-kiloa kamaa menee, että sais kaikelle järkevälle oman paikkansa.

Että sellasta
- I

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.