IRC-Galleria

Gobbyer

Gobbyer

On Hämeenlinnassa :3

One fucking piece 343Tiistai 19.02.2008 14:44

RAAH! Eilen oli kyllä tuskaisin one piece jakso KOSKAAN! Tai siis sain sen ladattua jostain. Itseasiassa latasin sen jakson RAW tiedoston jostain nyaatorrentista ja se oli yli 500 megaa! Se RAW sais itten odottaa koneella! KUNNES! Eilen tuli 343 soft subit! (Tekstitys tiedosto)

Laitoin sen yli 500 megan RAW tiedoston pyörimään ja tekstitykste päälle... MUTTTAH! Se video meni jotain 1.5 kertaa HITAAMPAA kun ääni ja tekstitykset ei siitä oikein tykännyt myöskään!

Eli siis se RAW tiedosto oli joku SUPER RAW, koska yleensä nuo RAW tiedostot on 175 - 300 megaa <_< Niin se oli huonosti encodattu ja tämä kone ei oikein semmoisia super raskaita pyöritä. Hmph!

Joten RAWR! Jouduinpa lataamaan sen EPÄ HD jakson, jospa se toimisi. Latasin sen ja katsoin. KAIKKI TOIMII YATTTAAA! ...kunnes... openingin loputtua... Tekstityksissä tuli lähes TASAN 10 sekuntin viive. VOOI HEMMEETTII MÄÄ KIROSIN MIELESSÄNI! >.< Jouduin avaamaan sen tekstitys tiedoston ja vaihdoin puolien repliikkien tekstin ilmestymis aikaa lisäämällä 10 sekuntia <_< Esim. josa olisi 1.43.54 niin muunsin sen --> 1.53.54) ja noita kohtia oli jotain sata tjam JA siinä oli vasta 1/4. Päätinpä kokeilla sitä uudistettua subi tiedostoa... EI TOIMINUT LOLOLOLOLOLOL!!!!!!!111

Joten... Otin sen perhanan epä HD videon ja kumitin siitä pois 10 sekuntia Windows movie makerilla... Tietenkin siinä meni joku 10 min kun se sitä videota loi! Ja tietenkin nukahdin sohvalle siinä ajassa ja heräilin klo 6 JA MNIN NUKKUMAAN VÄSYNÄ! Nyt kun heräsin niin instantz oli tehnyt jopa kunnollisen videon, jossa oli jopa tekstitykset poltettu kiinni! Jos toi ei toimi niiin....! >: /

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.