IRC-Galleria

Grennie

Grennie

Surrounded but alone

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Grennie airlines tiedoittaaPerjantai 28.10.2005 03:04

Tiedän, että haluaisit lentää. Valitettavasti joudut valitsemaan toisen lentoyhtiön, koska en pysty tällä hetkellä olemaan lentäjäsi ja minä olen tämän lentoyhtiön ainut lentäjä. Ai miksi en pysty tällä hetkellä lentämään? Koska ei ole kauaa, kun edellisen lentoni kone syöksyi maahan ja aika moni loukkaantui. Haluaisin kyllä lennättää sinua, vaikka ympäri maapallon tai samantien kuuhun, mutta en oikeasti pysty. Ymmärrän, että haluaisit nauttia yhtiömme lämmöstä ja ylellisyydestä, joita ei muilta yhtiöiltä saa. Valitettavasti joudun silti neuvomaan sinua kääntymään toisen yhtiön puoleen tai matkustamaan muilla kulkuvälineillä.
Vai olisitko valmis odottamaan? Lentomme ovat kyllä tältä vuodelta peruttu, mutta kenties ensi keväänä pystyn taas aloittamaan lennot. Ensimmäinen koneemme lähtee nopeasti kohti taivasta ja tällä kertaa se ei jarruttele. Kone kulkee tasaisesti jokaisesta ilmakuopasta ja myrskypilvestä. Oletko silloin kyydissä?? Jos vain haluat voin myös antaa lennon, johon ei pääse kukaan muu, kuin sinä!! Voin myös taata, ettei tämä lento syöksy maahan.. ainakaan minun lentovirheestä johtuen.
Kysymys kuuluukin: Onko sinulla kiire..? Käsitin, että sinulla olisi. Olenko väärässä? Melkein toivoisin olevani, jotta saisin sinut jälleen keväällä uusituille ja paljon viihdyttävämmille lennoille. Jään odottamaan vastaustasi ja toivotan sinut kuitenkin tervetulleeksi lennoillemme.. kunhan saamme lentäjän kuntoon!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.