IRC-Galleria

Darkmist

Darkmist

The great truth is there isn't one and it only gets worse since that conclusion

Blogi

« Uudemmat -

...Tiistai 29.03.2022 22:45

29.3.2022... 10 vuoden parisuhde on tullut päätökseensä. Tämä on hyvästi.

VahinkolapsiPerjantai 16.03.2012 22:37

ÄänestäminenSunnuntai 05.02.2012 22:12

Minä en äänestä. Vaalipäivänä en lähde edes ulos neljän seinän sisältä. Uskon vakaasti että jos äänestät, niin sinulla ei ole minkäänlaista oikeutta valittaa. Koska eihän sinulla ole. Kuitenkin jotkut ihmiset pyörittelevät kyseistä asiaa tavalla, että he sanovat jotain tämän tapaista: "Jos et äänestä, niin eihän sulla ole mitään varaa valittaa." Mutta eihän tuossa ole mitään logiikkaa! Eli jos äänestät valehtelevia, kykenemättömiä, kieroja poliitikkoja, jotka saavat paikan esim. parlamentissa ja saavat äänestyksesi takia kaikki asiat päin vittua, silloin sinähän olet vastuussa mitä äänestämäsi poliitkot ovat möhlineet! Sinä äänestit heidät sisään. Sinä aiheutit ongelman. Sinulla ei ole varaa valittaa, mutta minä joka en äänestänyt tai edes lähtenyt ulos koko vitun äänestyspäivänä, ei voi olla mitenkään vastuussa paskasta, jonka teidän äänestämänne poliitikot ovat saaneet aikaan.
Arvosanani työssäoppimisen jaksolla putosi kiitettävästä tyydyttävään, koska vittumainen sairaanhoitaja, selitti miten MRSA voi tarttua nenäkoruuni ja sitä kautta muihin. Ensinäkin nenäkoruni on täysin parantunut, eikä ole ollut tulehtuneena missään vaiheessa. Jos ottaisimme hypoteettisen bakteeriviljelyn tuon sairaanhoitajan nenän kyljestä ja minun lävistetyn nenän vierestä. Olisiko bakteerien tai mikrobien ero niin suuri?
Kuten arvaatte en itse ollut hänen kyseisestä teoristaan täysin samaa mieltä, joten tutkin aihetta lähemmin. En löytänyt yhtään, korostan YHTÄÄN hänen kuvaamaa infektiota tapahtuneeksi. Jos hoitotieteen saralla ei ole konkreettisia esimerkkejä, miksi lävistykset ovat kielletty, kyse ei ole tieteestä vaan olettamuksesta. Eli tieteen saralla tälläistä ei ole tapahtunut missään. Tämän lisäksi hän ei ilmeisesti tajunnut, että MRSA voi tarttua vaikka hikiseen otsaan ja sitä kautta levitä muihin potilaisiin. Miksei hikoilu töissä ole infektioriskin takia kielletty? Kokopuku kondoomit päälle 24 tuntia vuorokaudessa, jos aseptiikasta haluaa mussuttaa.

Tämän lisäksi lävistyksiä koskevat säännökset, rikkovat periaatteessa yksilön vapautta ja ovat eräänlaista "syrinjintää" aivan kuten tatuointien kieltäminen, jotka täysin parantuneena aiheuttavat yhtä paljon infektioriskiä, kuin täysin tatuoimaton iho. Jos olisin Shamaani, jolle lävistykset ja iho merkit ovat pyhiä, kyse olisi uskonnonvapauden rikkomisesta. Eli pitääkö minun perustaa friikkihoitsujen BDSM kultti, niin voin vedota uskontooni, jottei numeroni putoaisi, jonkun vittumaisen kusipään omien mielipiteiden takia. Yksi vaihtoehto olisi tietenkin kieltää, kaikki mahdollinen tilpehööri hoito-alalta. Jokseenkin ironista, että kyseisellä sairaanhoitajalla oli korvakorut ja ohjaajallani kynsilakkaa. Tähän hän ei katsonut tarpeelliseksi puuttua.

Mitä tässä ajan takaa on suodattaa turhautumista ja päästää höyryjä ja kyseenalaistaa selkeää sääntöjä sääntöjen ilosta mentaliteettia, mitä työssäoppimiseni edusti.
...me emme elä enään millään vitun noitavainoilla, missä erilaisuuden tuomitseminen on sudotieteen taakse naamioitua perseilyä ja tekopyhyyttä.

Hyvvee Yulea VOL IITiistai 13.12.2011 00:28

Feminismin tekopyhyysMaanantai 10.10.2011 21:12

...ja sovinistit tehkää omat leipänne.

Feminismi sisältää idean, että naisia alistettaisiin nyky-yhteiskunnassa kaikilta muilta tahoilta, joilla ei ole pillua. Mielestäni kaikkia alistetaan, joka vitun yheisöissä ja ideologiassa ympäri maapalloa jollakin tapaa.
Kuitenkin ideologian pääperusteena ironisesti (myös valheellisesti) on idea nimeltä tasa-arvo. Tasa-arvo on jo arvo itsessään. Kiteytettynä feminismi on omaan napaansa tuijottamista, jos olet nainen.

Feminismi ei aja tasa-arvoa. Feminismi ajaa naisten asiaa. Ei siis pidä puhua feminismistä tasa-arvoa ajavana aatteena, vaan naisten ylivaltana miehiä kohtaan. Tätä he eivät kuitenkaan myönnä.

666Lauantai 08.10.2011 21:22

Uskot jumalaan, mutta palvot saatanaa. Vihaat itseäsi, koska pelkäät että kiellät elämän ja kuuliaisena tottelet käskyjä lumoutuneena houreista, jotka unohdettujen aikojen takaa sotkevat universaalia kaavaa. On helppoa astua jonoon ja seurata kaltaisiaan polttouuneihin. Turhaa suret kohtaloasi kun itse nautit muiden kärsimyksistä. Et uskalla ajatella, koska haluat pelastaa sielusi. He tekevät kaiken puolestasi. Hurskaus on valhe ja tämä valhe on kuljettanut rotujamme jo liian kauan. Huomista ei ole, eilinen on harhaa. On vain yksi ihminen. Yksikin on liikaa...

Big Brother paskaaMaanantai 03.10.2011 00:33

Menetän toivoni ihmisyyteen, jos tuo paskahousu Sebastian ei lähde vittuun.

Hei uskovaiset! vol. 2Torstai 22.09.2011 01:06

Ei tullut isorokkoa. Suomalainen lääketiede on vaan kovempi, kuin jumala.

Kaljut muusikotPerjantai 16.09.2011 02:56

Lähes kaikkien suomalaisten lempiartistieni laulajat ovat kaljuja. Mistä tämä johtuu?

Ruoja Ajattara, MC Raaka Pee Turmion Kätilöt/2Times Terror, Mynni ja Tuomas Black Sun Aeon, Wrath Enochian Crescent, Kenny ...and Oceans/Havoc Unit, Keijo Rotten Sound/Medeia, Mikko Manufacturer's Pride.


Se vaan on jotenkin kummallinen yhteensattuma.


PS: Kaikki edellämainitut laulajat äkkiä tekeen oktetti nimeltä

TRUE SÄTÄNIC RESURRECTION ÖF KEKKÖNEN. vol. 666 degrees of baldness.
« Uudemmat -