IRC-Galleria

Guttersniper

Guttersniper

https://soundcloud.com/lokkijay

Selaa blogimerkintöjä

Ei jumalauta nyt pojatMaanantai 31.08.2009 14:43

Ice Age in 4D!Maanantai 31.08.2009 10:05

http://www.youtube.com/watch?v=LO2aCVlnLow

Totaalihajoilua heti aamusta. <3

OkeTiistai 25.08.2009 02:39

Guttersniper: "vr:n aikataulut saattavat olla jumissa koska koko internet on kaatumassa. Ilmoitamme, jos ongelma pahenee."

Guttersniper: "clint eastwoodin elokuva-arvostelu herätti närkästystä hymiön takia."

Guttersniper: Tollaisia unia mä näin. luin ihan VITUN väsyneitä uutisia. olin siinä unessa ihan kyrpä otsassa tosta uutisten merkittävyyden erosta

Guttersniper: toinen puhuu lyhyesti siitä että "njoo, netti on kaatumas mut kyl me palaillaan"

Pave: :-O
Pave: Ahahähafheafh
Pave: EI VITTU D:D:D::D:D:D:D:DD:D:D
Pave: HAägahgäikgahäghahkäg toi hymiöjuttu on ihan vitun kova
Pave: :'D
Pave: Viittaa Clintin kivikasvoihin
Pave: (Y)

Guttersniper: ja toinen oli vitunmoinen analyysi siitä että perinteisen viisitähtiasteikon lisäksi kriitikko oli laittanut Kourallinen dollareita-leffan arvosteluun hymiön. "klassikkohymiöksi" sitä kutsui. Muut kriitikot oli hirveen tuohtuneita koska ne koki sen hymiön nostavan sen objektiivisesti paremmaksi kuin minkään muun aikaisemmin arvostellun leffan, koska niissä ei ollut sitä hymiötä "eikä sitä jatkossakaan kuulemma ajateltu käyttää", sanoi kriitikko :D

Guttersniper: olin siinä unessa ihan että voi PERKELE mitä skeidaa

Pave: Ahahahägahkgekgahkälghkah :D

Guttersniper: Mut funtsi, näin tollasen UNEN
Guttersniper: olin herätessäni silleen että ei vittu, en oo tosissani. kävin tarkastamassa kaikki uutislähteet. "joo ei tällaisia onneks löydy"
Guttersniper: maailma ei ollut ihan niin paska paikka.

Pave: :D:D:D:D:D
Pave: Vitun hajottavaa
"Oletko aina halunnut tietää, mitä kumppanisi touhuaa, kun sinä et ole paikalla? Vielä parempi: näytä ystävillesi, missä heidän kumppaninsa ovat ja mitä he kyseisellä hetkellä tekevät. Kirjoita vain kännynumero, klikkaa “track“ ja saat tiedot puhelimesi näytölle. Tämä hauska mobiilisovellus tekee sinusta bileiden kuninkaan! Mitä enää odottelet?"

Kyllä, isoveli kunniaan! EHKÄPÄ JUST SUN KUMPPANIS NUSSII JOTAIN TOISTA? Ota selvää jo tänään! Kumppanin yksityisyys on toissijaista!

"Lataa Partner Tracker puhelimellesi! P.S. Sovellus ei tarvitse internetyhteyttä toimiakseen. Partner Tracker -sovellus on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin. Sen avulla ei voi paikantaa kavereita oikeasti mutta se on silti erittäin hauska viihdesovellus."

Aivan mahtavaa. Mitä tämä viihdesovellus sitten käytännössä tekee? Partner Tracker 3.0 - Kerrotaan vitusti mitä tehdään, sitten sanotaan, että ei tää nyt näin oo oikeasti, ja sitten jätetään loppu avoimeksi.

Mitä enää odotat?

V-A-UTiistai 18.08.2009 17:57

http://www.youtube.com/watch?v=aCcrc8T6kKo

The Mars Volta - Copernicus. KUUNNELKAA.

AHAHAHHAHAHAHAHMaanantai 17.08.2009 23:08

Seppälä laajensi tarjontaansa hetkeksi!Keskiviikko 12.08.2009 11:02

AHAHAHHAHAHTiistai 11.08.2009 19:51