IRC-Galleria

Guutti

Guutti

bailaa 200 lasissa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.08.2008 16:27

Syntymäpäivä voi tarkoittaa joko päivää, jolloin ihminen on syntynyt, tai toisaalta tuon päivän vuosipäivää. Se toistuu jokaisella ihmisellä kerran vuodessa tiettynä päivämääränä, poislukien karkauspäivänä (29. helmikuuta) syntyneet, joilla syntymäpäivä on (lähes) joka neljäs vuosi. Useissa kulttuureissa on tavallista juhlia syntymäpäiviä esimerkiksi antamalla lahjoja syntymäpäiväänsä juhlivalle henkilölle, syömällä kakkua ja kutsumalla vieraita kylään.

Syntymäpäiväänsä juhlivan henkilön sanotaan usein täyttävän vuosia. Erityisen merkittäviä ikiä ovat ensimmäiset ikävuodet, täysi-ikäisyyden saavuttaminen 18-vuotiaana, vanha täysi-ikäisyyden saavuttaminen 21-vuotiaana, tasakymmenvuodet ja korkeat tasaviisvuodet.

Historian merkkihenkiöiden syntymäpäiviä vietetään symbolisesti myös heidän kuolemansa jälkeen täysinä kymmenvuosina tai satavuosina.

Syntymäpäiväkakulla on erityinen merkitys etenkin lapselle. Kakussa voi olla kynttilöitä, etenkin lapsella saman verran kuin ikävuosia. Länsimaissa on tapana, että päivänsankari yrittää puhaltaa kaikki kynttilät sammuksiin yhdellä puhalluksella.

Monet lehdet julkaisevat ilmoituksia syntymäpäiviään viettävistä ihmisistä. Ilmoitus on samalla yleinen kutsu syntymäpäivävastaanotolle. Yleinen kiertoilmaus sille, ettei järjestä vastaanottoa, on ”viettää syntymäpäiväänsä matkoilla”.

Kyseessä ei tällä kertaa ole lehti, vaan IRC-Galleria, mutta...
Näitä tämän päivän syntymäpäiviä juhlistetaan reissun takia vasta ensi lauantaina.
Samalla myös juhlistetaan allekirjoittaneen läksiäisiä ja samalla vaikka tupareita ja kesän päätöstä ja syksyn alkua.
Kaikki ovat tervetulleita juhlistamaan parhaaksi näkemäänsä asiaa Helvetin esikartanolle 30.8.2008
(Osoitteen saa pyytämällä). Luvassa hyvää seuraa, ohjelmaa, livemusiikkia ja vuoden kovimmat ysärijysäri-bileet! Ikää tapahtumaan oltava 18vuotta ja OPM enemmän kuin suotavaa.
Ole paikalla, näe ja koe nämä uskomattomat bailut!
Pistä koodia, niin paluupostissa voit mahdollisesti saada tarkempaa tietoa.
Sponsored by KOFF.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.