IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

AAAAAAAHMaanantai 31.10.2011 17:32

tänää oli aika huippu päivä. ekaksi tärkein juttu. menin musiikkikauppaan, missä ne myy levyjä ja leffoja ja soittimia ja kaikenlaista muuta paskaa ja siellä tormäsin sitten... ette arvaakaan mihin... H.O.T. Outside Castle levyyn !! 20 yuania! (2,20€ !!) Oi tätä onnea. Ja ostin myös samalla Disneyn MULANin, 20 yuania sekin.

Anygays, meillä oli tänää koulussa joku ihmeen esiintymispäivä, kaikilla luokilla oli jotain esityksiä, mm. mun kaveri soitti erhua, toinen kaveri rumpuja, yks tanssi varmaan sadassa eri tanssissa koska se on oikeesti paras tanssija ikinä. Ja meiän porukka laulo sitte jonku kämysen biisin. Ja sit siellä oli kans kaks tyyppii joilla oli sellanen hieno kungfu tanssi show. se oli upea.

sit tosiaa mentii shoppailee cherryn kaa, ostin vaikka ja mitä. Yhen villapaidan, sitte vähä hiusjuttuja ja sitte ruokaa huomista retkeä varte. Tosiaa huomenna mennää kiellettyyn kaupunkiin pekinkii ja sit vissii kattelee jotai kaloja emt. toivottavasti tulee hauskaa. pitää olla koululla 6.20 TT^TT toivottavasti en myöhästy......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.