IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

HMorg

HMorg

Maailma on Sunn O)))

Selaa blogimerkintöjä

Valdemar Rikollinen astahti keittiöönsä. Siellä lemahti ahtaalta ja vaivaiselta, joten hän katsoi jääkaappiin. Jääkaapin ovessa oli mystinen numero 6. Se oli jääkaappimagneetti muinaisilta ajoilta, kun hän oli vielä nuori natiainen ja aina pahanteossa. Siispä jääkaapista paljastui edellisviikon kaurapuuro, joka kasvoi vihreää. Valdemar puhkesi lauluun: "No onkos tullut kesä nyt talven keskelle..."

Puhelin soi ja Valdemar ryntäsi avaamaan. Puhelin lakkasi soimasta. "Mihinköhän tämäkin ruuvi nyt sitten kuuluu?" tuskaili Valdemar, mutta jätti äkkiä leikin sikseen ja palasi jääkaapille. Juusto ei ollut vielä mennyt vanhaksi, joten hän päätti syödä sen. Viiniä ei ollut, mutta Valdemar puristi omenasta mehut lasiin ja joi sen juuston kyytipoikana. Mieli oli kepeä ja vapaa, oli tullut aika kaivaa köysi esiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.