IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

HMorg

HMorg

Maailma on Sunn O)))

Selaa blogimerkintöjä

Tynkäjoulukalenteri: luukku 8Lauantai 08.12.2007 02:25

Olohuoneesta kuului ääntä, mutta Valdemar Rikollinen meni silti katsomaan, sillä hän ei pelännyt tv:tä. Olohuoneessa istui hirvi ja se katseli pornoa. Valdemar liittyi seuraan, mutta muisti huomauttaa hirvelle, että hän ei sitten runkkaisi tätä. Sohvan alla kiehuva kuppakattila ilmaisi kovaäänisesti ihmisvihansa ja Valdemarin kantapäitä kuumotti täysin.

"Viheliäinen raatokartano" huusi Valdemar ja ryntäsi lääkekaapille. Septidin oli loppu, joten Valdemar joi hieman risiiniöljyspriitä ja laittoi Aku Ankka -laastarin kantapäähänsä. Maailma pyöri edelleen, ja Valdemar oli tyytyväinen, vaikkakin musta. "Saataanaako minä nyt hieroin kenkälankkia naamaani? Taidan olla hieman pöhkö", hän totesi itsekseen. Päänsä seinään löi ja puraisi palan ruokapöytää. Sauna oli jo kylmä ja varpaita paleli, taivaan kirkkain tähti sammui.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.