IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

HMorg

HMorg

Maailma on Sunn O)))

Selaa blogimerkintöjä

Tynkäjoulukalenteri: luukku 13Torstai 13.12.2007 04:06

Valdemar Rikollinen avasi silmänsä, eikä tiennyt missä oli. Ympärillä oli loisteputkin valaistu, säkkikankaalla verhottu huone, jossa hajahti mädältä. Valdemar röhnötti lattialla vasemmalla kyljellään tuijottaen juomalasiin, jossa oli tekohampaat. Ihan kuin ne olisivat nauraneet hänelle.

Valdemar nousi istumaan, pyöritteli päätään, venytteli niskojaan ja katseli ympärilleen. Huone vaikutti käyvän pienemmäksi. "Tiesin ettei minun olisi pitänyt juoda niin paljon herskaa", hän puuskahti itsekseen. Mutta minkäs teet.

Valdemar nousi jaloilleen, kaatui ja vieri mäkeä alas. Puuhamaa oli jotenkin oudosti kallellaan. Takaapäin puhalsi leuto tuuli, joka viritteli suruista sävelmää sillan alla. Valdemar pani merkille, että rantojen miehillä oli aina kolme korvaa ja piilotettu niskasarvi. Harmagedon tulla kolkutteli porstuassa ja Valdemar luulikin jo näkevänsä harmaan parran.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.