IRC-Galleria

HMorg

HMorg

Born Toulouse, live to win.

Selaa blogimerkintöjä

Tynkäjoulukalenteri: luukku 17Maanantai 17.12.2007 06:17

Valdemar Rikollinen heräsi jälleen kerran asuntonsa lattialta, makuuasennosta naamapuoli alaspäin. Tällä kertaa kipu päässä ei ollut repivä. Se oli niin valtava, että hän ei edes huomannut sitä. Ryömittyään keittiöö hän tajusi että yksi päivä oli jäänyt väliin. Oli siis aika oksentaa kahdesti keittiön pöydän alle.

Kontattuaan sohvan taakse piiloon vaaleanpunaisia mursuja, Valdemar asetti peukalon suuhunsa ja vaipui syviin mietteisiin. Miten maito käyttäytyy tyhjiössä? Miksi oikea korvani ei kuule mitään? Ketä löin tuhkakupilla päähän? Miksi tuntuu kuin silmäluomieni alla olisi hiekkaa? Nämä asiat askarruttivat Valdemaria. Sitäpaitsi takaraivossa takoi ajatus: "Olet surmannut isäsi. Olet surmannut isäsi."

Pohdittuaan 3 tuntia ja 24 minuuttia, Valdemar nousi pystyyn käydäkseen vessassa. Huuto-oksennus kolkutteli jo ovella. Ehti kuitenkin ajoissa ja kymäsi sukkana pönttöön. Sitten huomasi pöntön vieressä kasan lihaa. Maistoi palasen ja tunnisti isäkseen. "Perhana, oikeassa olit, ajatus", hän tokaisi, lappasi palaset kylpyammeeseen, valeli ne tärpätillä ja tuikkasi tuleen. "Iskä aina halusi, että hänet polttohaudataan", hän perusteli ratkaisua itselleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.