IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 08.12.2007 16:48

http://www.nelonen.fi/tyyliassari/testi.html

SINÄ OLET ROCKPRINSESSA.

Valintojesi perusteella olet, tai sinusta voi ainakin tulla, täysiverinen rockprinsessa. Moderni rockprinsessa ei ole jätkämäisen rähjäisen rock, vaan hänen tyylinsä on huomattavasti sofistikoituneempi, naisellisempi ja kosmopoliitimpi. Rocktyyli ei tässä tapauksessa myöskään tarkoita hutsahtavan 80-lukulaista bändärimeininkiä räikeine meikkeineen, vaan itsevarmaa ja hivenen boheemia tyyliä.

Todellinen rockprinsessa yhdistelee vintagelöytöjä uusiin vaatteisiin ja ylellisiä materiaaleja(kuten silkkiä) nahkaan ja denimiin. Pillifarkut ja t-paidat muodostavat jokapäiväisen lookin perustan. Asusteiksi sopivat antiikkikorut ja ketjut. Rockprinsessan tyyli rakentuu mustalle värille, mutta jos haluat erottua eduksesi mustiin pukeutuvasta massasta, mausta asujasi roosalla ja norsunluun valkoisella.

Rockprinsessan hiukset ovat luonnolliset, koska hänellä on aamuisin muutakin tekemistä kuin vääntää tukkaa(esimerkiksi nukkua pitkään). Meikin painopiste on tummissa silmissä, joiden ei niidenkään tarvitse olla liian siistit.

Kun haluat ottaa rockprinsessa tyylin haltuun, ajattele ja seuraa Kate Mossia, Sienna Milleriä ja Vanessa Paradisia. Hanki itsellesi poikaystävä joka omistaa prätkän(jos et itse halua ajaa). Hae vaikutteita NYC:istä ja Lontoosta. Käy keikoilla ja baareissa, syö julkisilla paikoilla roskaruokaa ja hengaa kundien kanssa.

Rockprinsessan merkit:
Marc Jacobs, DSquared, Diesel, Levi's, vintage designer-merkit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.