IRC-Galleria

HaJu`

HaJu`

sateen_kaari_tytöt

TÄNÄÄSunnuntai 02.12.2007 21:23

oon maannu koko päivän (UUDESSA<3) sängyssä. No oke nousin siks aikaa ku lähettii syömää. Mutta ajattelin vaan kertoo, että mulla on uus elämä, meinaan kirjat (+jääkaappi). (Siks en oo kerenny galleriassakaa kauheesti istuu.)

"Elämä on oikeastaan niin kuin huoneisto. Täytyy valita mistä ovesta menee sisään. Ja jos valitsee huonon huoneen haluaa palata takaisin. Mutta sen jälkeen ei voi kokonaan unohtaa sitä huonetta jossa silloin kävi. Se kai on oppimista? Muutenhan ihmiset juoksisivat päättömästi ovia paiskoen ja osaamatta valita sopivinta huonetta. Mutta ajattele, jos on kokenut jotain oikein pahaa, siitä ei koskaan enää pääse ajatuksissaan irti. Se kai sitten on tajunnan laajenemista? Ja se kai on elämän tragiikka, että kaikki jättää jälkensä, ja varsinkin negatiiviset asiat. Aika jotenkin jalostaa ne kokemukset, niitä voi käyttää hyödyksi eikä vain niin että ne syövät ihmistä."

Huh, jos käyttäisin kaiken romaanien lukuajan vaikka jonkun sivistävän lukemiseen niin oisin varmaan nyt jo tosi sivistynyt. (Laskin, et oon lukenu tässä viime aikoina joku kymmenen kirjaa, eikä siis mitää ohuita kirjoja.)

Joo moro meen kohta lukee vähä lisää.

JULBU

Ps. Luin koeviikolla yhtä maailman parasta kirjaa, joten kokeisiin lukemiseen ei hirveesti herunu aikaa. Toivottavasti numerot ei olis sen mukasia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.