IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 19.02.2008 13:21

HEILA: Turvallinen sana. Se voi viitata kaikkiin joiden kanssa on meneillään jotain, ilman että joutuu selittelemään mitä.
HENGAILU: Suhteen vaihe, jossa asiat eivät ole kehittyneet hirvittävän vakaviksi mutta kummankin oletetaan olevan yksiavioinen. Yhteisen tulevaisuuden suunnittelu ei ole vielä ajankohtaista. Suhteen seuraava aste on seurustelu.
HOITO: Ihminen jonka kanssa harrastaa seksiä, muttei voi kuvitellakaan ottavansa häntä vakavasti. Hoidot lentävät yli laidan kun parempaa ilmestyy näköpiiriin. Usein hoito ei itse tiedä olevansa hoito vaan käyttäytyy kuin välillänne olisi jotain enemmän.
JUTTU: Epäselvä suhde, joka on vakavampi kuin hoito. Juttu on hankala, eli säätö, kun osapuolet eivät ole yksimielisiä siitä missä mennään.
KIVA: Adjektiivi, jota käytetään kohteliaisuuden vuoksi ihmisestä, jolla ei ole niin mitään mahdollisuuksia. Sama kuin mukava ja ok.
KOLME: Entisten sänkykumppanien määrä, silloin kun uusi partneri kysyy kuinka monen kanssa olet ollut. Tästä ei lipsuta.
KORVIKEMIES: Hän tulee kiltisti kanssasi paikkoihin, joihin ei voi mennä yksin. Hän auttaa muutossa, ja korjaa autosi. Kumpikin on sinkkuja eikä halua seurustella, ainakaan keskenään. Mustasukkaisuus voi iskeä, kun mies alkaa kulkea jonkun kanssa. Pidä silloin pääsi kiinni ja etsi uusi korvike.
LUURIJUOPUMUS: Humalan aste, jossa on pakko soittaa entiselle, nykyiselle tai mahdollisesti tulevalle poikaystävälle. Tätä tilaa vaaditaan laissa rangaistavaksi.
LÄMMITTELY: Toimenpiteet joilla pyritään edistämään seksuaalista kanssakäymistä. Lämmittelyyn voidaan käyttää minuutteja, tunteja tai päiväkausia.
ME-EILY: Tähän tilaan jotkut vajoavat jo parissa seurusteluviikossa. Puhutaan kaikesta monikossa tyyliin "me tehdään sitä ja tätä".
NÄKEMINEN: Orastava suhde, jossa ensimmäinen suukko on vaihdettu, mutta ei ole varmaa milloin tapaatte uudestaan. Suhteen seuraava aste on tapailu.
PARTIONIMI: Uuden deitin söpö lempinimi, jolla kutsutaan tätä silloin kun puhut teistä kahdesta omien ystävien kanssa. Nimi liittyy usein siihen mitä mies tekee, esim. rekkakuski tai kirvesmies. Kun suhde vakavoituu,lempinimen käyttö loppuu.
PYRAMIDI: Verkosto, joka muodostuu siitä, kuka lähipiiristäsi on ollut kenenkin kanssa. Muistuttaa turvaseksin tärkeydestä.
SEKOILU: Erinäinen rohkea kiehnääminen, johon ei syyllistyisi selvin päin.
SEURUSTELU: Puhutte tosissanne(?) kesähäistä ja lasten nimistä. Ystäväpiirissä teitä pidetään vakiintuneena pariskuntana.
Olette tavanneet toistenne vanhemmat. Piste. TAPAILU: Näette 1-3 kertaa viikossa, yleensä viikonloppuisin. Liikutte vaikeilla vesillä: uskollisuus ei ole pakollista, mutta vieraissa juoksemista ei katsota hyvällä. Suhteen seuraava aste on hengailu.
UUSI POIKA-YSTÄVÄ: Kundi, jonka kanssa vaihdoit viimeksi pari sanaa kaupassa, salilla tai bileissä. Puhelinmyyjiä ei lasketa.
VERILAMMIKKO: Miehelle joka ei soittanutkaan, tämä on ainoa oikea sijaintipaikka.
VIIDAKKOPOIKA: Lomaromanssi, josta sukeutuisi täydellinen suhde, ellei mies asuisi vähintään 1000 kilometrin päässä.

VÄLIKYSYMYS: Vakava, suhteenne tilaa kartoittava keskustelu siitä, missä mennään, onko teillä tulevaisuutta jne. Joissain suhteissa välikysymys esitetään kerran tunnissa, toisissa kerran vuodessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.