IRC-Galleria

Viikonlopun kisat #2Maanantai 26.05.2008 05:00

~ 25.05.2008, Järvenpää (JAU) ~

17. startti
Luokka: Maxi 2
Rata: Agility
Radan pituus: 160m
Ihanneaika: 49
Aika: 53,56
Aikavirhe: 4,56
Ratavirhe: 5
Tulos: 9,56
Sija: 9./20
Tuomari: Anders Virtanen/ Seppo Savikko

Yritin alussa liikaa vedättää koiraan vauhtia ja vedätinkin sen sitten putkesta ohi - kielto ja Caran hämmentynyttä haahuilua. Oma moka jälleen, ohjasin sitä suoraan eteenpäin liian pitkään ja se oli ehtinyt lukita kauempana olevan puomin ja lähti sinnepäin. Ehdin karjaista sen kuitenkin takasin. Putkella tuhraantuikin sitten aikaa, myös sen sisällä. Mitä lie jäi sinne ihmettelemään. Jos oisin oottanu siinä aidalla ennen putkea, ois se varmaan menny moitteettomasti. Mut ku ei niin ei.

Ja hieman pakollista jossittelua: ilman tuota turhaa kämmiä (niinkuin ne kaikki on) ois ollu nolla ja sijotus kolmas. Nollia kun oli vain kahdella ensimmäisellä. Grrrrr... No, eipähän voi sanoa, etteikö parinkymmenen koirakon kisassa vois olla mitään mahollisuuksia sijoittua.

Puomi ja kepit oli eilistä selkeästi hitaammat. Liekö tuo alun sählääminen sitten teki Carasta räksyttävän kengurun. Kepit ainakin oli vähän "boink boink"-meininkiä, mutta sekä eilen että tänään ne kuitenkin meni virheittä. Myös oma esteille osottaminen oli, kun videolta katoin, sellasta "hus roiskis, mene johonkin tonne päin" ainakin tänään. Haluun siitä huomattavasti selkeempää.

Yleisesti ottaen mitä tän viikonlopun videoista katoin, niin Cara kyllä juoksee ja hyppää nätisti. Suurimmat hidastelut tuleekin varmaan just näiltä hitailta estesuorituksilta kontakteilla ja kepeillä. Putki vois tietty myös olla nopeempi. Suurimmat hidasteet on kuitenkin puomi, keinu ja kepit. Siispä palloo, namia, palloo, namia ja jee jee jee, jospa se siittä ajan kanssa vähän paranis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.