IRC-Galleria

Voi pienen kolvaa. :(Keskiviikko 01.10.2008 01:22

Nyt on taas lääkärikäynti takana. Neurologin kanssa juttelin ensin, kun se kävi konsultoimassa ja Caraa päällisin puolin kahtomassa. Kuulemma kroonistunut tulehustila sisäkorvassa voi jättää pysyviäkin tasapainomuutoksia. Tuohan on jonkin verran oikeepainotteinen, mutta ei mun mielestä niin pahasti, etteikö normaalisti hanskais tasapainoansa. Mikäli tulehustila taas uusii, kuvataan seuraavaksi jälleen koko pää. Ja jos selkeitä tasapainomuutoksia tulee jäädäkseen, on agility lopetettava. Toivon todella ettei näin käy!!

Korva huuhteltiin rauhotuksessa ja ihmeiden aika ei ollu ohi, kun jo kolme kertaa päreiksi mennyt tärykalvo olikin tällä kertaa ehjä! Siinä kuitenkin näkyi pitkä tulehustila; pinta oli jäykkä, valkean samea ja rosoinen. Ennenkuin niin syvälle asti nähtiin, piti korvasta poistaa töhnää. Edellisellä kerralla ei korvaa ollut saatu kunnolla puhtaaksi, joten tuo sama kekkula on ollut siellä edelliskerrasta asti (tuollasta möhnää kun voi tulla vain sisäkorvan puolelta) ja kasvanut melkoisen suureksi. Paakku oli ihan kivettynyt ja kooltaan kuulemma ainakin 1 x 1cm. Lääkäri sanoi, että ulos asti se ei helposti tullut ja korva vuotikin hieman verta kun se sieltä pois otettiin, mutta että liikkumaan se on jonkin verran siinä itekseen päässyt. On siis varmaan ollut koirasta hauskaa tää viimenen puoli vuotta, kun korvassa pomppii kivi! Kuten oon ennenkin huomannu, niin totean taas, että tuon kivunsieto on jotain ihan uskomatonta.

Tällä hetkellä tää vaikuttaa meidän ageiluun silleen, että toistaseks ainakin puomi on pannassa koiran loukkaantumisriskin takia, samoin kisanomainen keinu. Täytyy nyt tarkkailla miltä tuo tasapaino näyttää. Eilen ainakin näytti hyvältä, mutta vielä en siihen voi täysin luottaa. Se töhnäkökkö kun onneksi saatiin pois, niin ainakin korva voi hengittää. Lisäksi seuraavat 6vkoa jatketaan antibioottikuuria isommalla annostuksella. Toivottavasti nää nyt oikeesti puree.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.