IRC-Galleria

Nousujohteinen kuukausi!Lauantai 30.05.2009 23:13

Viiden ja puolen kuukauden totaalisen treeni- ja kisatauon jälkeen lähettiin taas lämmittelemään agilitailua. Kisakausi korkattiin Järvenpäässä 26.4. kahdella agiradalla. Ekalta otettiin vitonen, kun ite turautin koiran pujottelun sisäänmenon ohi, mutta toiselta radalta tuli nolla ja toinen sija! Vappuna kisattiin seuraavan kerran ja se rata meni hyllylle lentokeinu- ym porsasteluineen, mut noo, vappuhulinat... Helatorstaina oli agirata ja hyppyrata. Ensimmäiseltä nolla ja toinen sija, jälkimmäiseltä nolla ja viides sija. Tänään sitten StadiGames ja päivän avaus agilityradalla - nollatulos, toinen sija ja siirto kolmosluokkaan!! :O Siitä sitten suoraan (tai siis "muutaman" tunnin odottelun jälkeen) avaamaan kolmosten hyppyrata ja sieltäkin saatiin tuliaisiksi nollatulos. Huppista... :DD

Haculan moniviljalimppua, ollos hyvä!Torstai 28.05.2009 01:30

Ajattelin tuossa yks päivä että hittolaene, jos kerta teen ruisleipää hapattamalla, täysin ilman hiivaa, niin miksen kokeilis samalla tavalla tehdä vaaleaa leipää. Ei kun tuumasta toimeen. Hapan- ja taikinajuuren tein rukiista ja annoin pulputella ihan samalla tavalla kuin ruislimppua tehdessä. Taikinaa vääntäessä sekaan lensi neljännes spelttijauhoa, kaksi neljännestä graham täysjyvävehnäjauhoja (se yks neljännes oli sitä ruista) ja lisäksi kolmen viljan leseitä ja pellavansiemenrouhetta.

Nostatus onnistu harvinaisen hyvin. Jätin taikinan yön ajaksi vesihauteen ylle ja nyt limput pellille pöyräytettyäni uuniin (alle) viiteenkymppiin vajaaksi pariksi tunniksi. Sitten pinnan voitelu vedellä, jotta tulis rapsakkuutta ja päälle vähän auringonkukansiemeniä (jotka mieluummin vain kierivät pois siitä). Sitten eikun paistelemaan ja maistelemaan!

Maku ja koostumus on aikas rukiinen. Ei sillä että siinä mitään vikaa on, mutta seuraavat vaaleat leivät varmaan teen jo mielenkiinnosta ilman ruista. Nyt on sitten juuripala olemassa sekä ihan puhtaalle ruisleivälle että vaaleammalle moniviljaleivälle. Kyllä maar akan kelepaa! :)

Voe tätä elämän hankaluutta...Sunnuntai 12.04.2009 20:15

Caralla ois vuosi aikaa tehä vauvat, mikäli mielisin siitä lasta itelle tai sijotettavaksi. Lisäksi kesällä olis tulossa pölliepentuja mielenkiintosesta yhistelmästä. Hnngh, miks just tähän saumaan? Caraa en voi kotona pennuttaa, joten se haave menee vähän siinä ja muuten sitten oon aatellu, etten toista koiraa ulkopuolelta nyt ottasi ehkä muutamaan vuoteen... Kiinnostavasta pyrtsinartustakin olis mahollisesti tulossa tänä kesänä pentuja, mutta sieltä ei oo vielä yhtä paljon näyttöä kuin tuosta colliepuolelta. Kyllä nyt mietityttää kaikki mahollinen, voi apua...

Ja toinen kuva...Perjantai 27.03.2009 23:00

Tukka läks!Perjantai 27.03.2009 21:34

Ainakin 15cm... :o Ja vähän raitoja tuli. Iiks! Mut on kivat. :)

Aulinko paittaaSunnuntai 15.02.2009 16:15

On se kiva kun on välillä oikein kirkasta ja valosaa. Kisu pötköttelee tyytyväisenä lämpösessä valokeilassa ja koijja on reporankana puolentoista tunnin ulkoilun ja syönnin päälle. Jos nyt mitään negatiivista voi tästä löytyä, niin se et täällä näkyy tonneittain pölyä ja karvaa, jotka luulin eilen siivotessani saaneeni pois. Mutta noo... Eipä niitä kukaan muu nää ku minä (ja kissa joka rupes just kyttäämään jotain huoneen läpi leijuvaa höttöhaituvaa), eikä ne nyt niin suuresti haittaa, kun karvojen tuottajat on niin tollasia rakkaita palleroita. Koitetaan siivota lisää sit taas joku toinen päivä. Nii justii, koirakin örähti lunkisti. Mitäpä tässä hötkyilemään.

Eiliseltä jäi vielä tortilla-aineksia, joten ruokaakin on. Vois ottaa mansikoita sulamaan ja vetää niitä illalla vaniljakastikkeen kanssa. Hmm, vois melkeen pitkästä aikaa hakata tota kosketinsoitinta, tai rämisyttää kitaraa. Kassotaan. Pääasia että on rento fiiwis.

Ja tämän merkinnän pointti oli? Ei mikään. Kunhan höpöttelen issekseni, kun ei nyt parempaakaan seuraa ole. :)

Voi ryytymys!Maanantai 19.01.2009 21:55

Viides päivä todistetusti kuumeessa (ostin mittarin torstaina), puoltoista viikkoa nuhassa. Sais nyt loppua jo! Ihan raato olo. En aamun TK-käynnin jälkeen oo noussu sohvalta muuta kuin käydäkseni veskissä tai hakemassa lisää juotavaa. Nyt aattelin yrittää jaksaa höyryttää vähän kasviksia ja ehkä viskata hedelmiä blenderin kautta, juotavaksi c-vitamiinipommiksi. Huomenna on kuitenkin duunissa semmonen häsäpäivä, että meen sinne kyllä vaikka pää kainalossa. Toivottavasti sais yöllä nukutuks hyvin.

Casting Crowns - ProdigalLauantai 17.01.2009 22:40

http://www.youtube.com/watch?v=q5Oe9KTV95c ~ Love this song... <3 *snif*

Etsitään lisätyötä...Maanantai 05.01.2009 21:08

Tarvii enemmän rahhaa, ei se auta. Toivottavasti yks osa-aikahomma tärppäis. Elämä loppuis kyllä siksi aikaa, jos taas kahta työtä säännöllisesti vääntäis, mutta jospa sitä ehtis elää sit myöhemmin, jos ei kuolo korjaa...

Kirpakkaa uuttavuotta!Keskiviikko 31.12.2008 16:17

Kunhan töistä lähden, niin lähenkin pian taas töihin. Aamuyöhön saakka järkkäröintiä raikkaassa ulkoilmassa. Sen jälkeen pitäisi jotenkin sumplia kotiinpääsykin. Menee kyllä hävyttömän myöhään. Ai että tekee hyvää tällanen putki muutaman tunnin yöunien jälkeen. Kannattaa lukita ittensä yöpuvussa ja takissa ulos keskellä yötä - ilman avaimia tai puhelinta. Että semmoinen koiran pikainen iltapissatus. Tekipä gutaa. Köh. Noh, jospa se Hämeenlinnaan luvattu -11 asteen pakkanen pitäisi ens yönä hereillä (eikä toivottavasti täysin jäädyttäisi).

Ulkona on nätti ilma. Aurinko paistaa. Hymyilyttää, vaikka väsyttääkin rankasti ja hajottaa tuo kuralle menny viimeyö. Mut eiköhän nää rytmihäröt kestä sen voimalla, että jos kaikki menee hyvin, niin noin 14h päästä alkaa omaan punkkaan pääseminen olemaan lähellä. Toivottavasti siis kaikki menee hyvin. Aloittanenkin sitten vuoden 2009 nukkuen ensimmäisen päivän kuin pieni possu. Röh. Mikäs sen autuaampaa.