IRC-Galleria

No jaa...Perjantai 29.06.2007 13:54

Eilen se sit taas ei syöny tarpeeks. Vaihtelevaa näköjään. Muuten kyllä roikku niskassa koko ajan. :P

Valoa pimeyteenTorstai 28.06.2007 14:23

Laitoin eilen Nugalle 50g raksuja, joka ois suositusmäärä noin 3kg (arvioitu ihannepaino) kissalle. Reilussa puolessa vuorokaudessa kuppi oli jo tyhjä!

Muutaman päivän se on nyt leikkinyt hamsterillaan ja ängennyt iholle koko ajan. Toissailtana kuului myös ensimmäisen kerran pitkään aikaan vaativa "MRÄÄ!", joka tapaa tarkoittaa "RUOKAA!". <sydän>

VatsanherätyssoppaPerjantai 22.06.2007 17:41

2-3tl Pellavansiemeniä
3-4dl vettä
10kpl Pirkka Kalifornian kivetöntä luumua
1kpl Banaania
1dl Pirkka Mustikkakeittoa

Pellavansiemeniä liotetaan vedessä yön yli. Aamulla laitetaan satsi tehosekoittimeen ja annetaan siementen murskautua mahdollisimman pieniksi. Sekaan heitetään luumut, banaani, sekä lopuksi mustikkakeitto ja annetaan sekoittua tasaiseksi. Jos sopan haluaa jakaa kahdelle, kannattaa pellavansiemeniä laittaa likoamaan tuplamäärä.


Siinä "Haculan Niksi-Pirkka" tältä aamulta! Eikä tähän tarvita edes sukkahousuja - ellei sitten halua siivilöidä tuota soppaa... xD

Vaan hyvää oli, eikä tarvinnu erikseen makeuttajaa.
Soppa siis, ei sukkahousut.

LabratuloksetTorstai 21.06.2007 16:24

Verenkuva oli ok ja helikobakteerinäyte negatiivinen. Hemoglobiini 120, kasvikset on rautaista kamaa. Tulehusarvot oli vähän koholla, joten tää lämpöily johtunee siitä. Joku siellä mahassa ilmeisesti tulehtelee, mut jospa se siitä tokenis. Nuo lääkkeet on kuitenkin samoja ku esim vatsahaavan yms. mahavaivojen hoidossa.

Vakavasti ajatellen...Torstai 21.06.2007 12:52

Päätin jättää agilityn kouluttamisen ainakin toistaiseksi. Tai nyt tämä ryhmä jota oon Annen mukana ollu "luotsaamassa", niin pyrin siinä olemaan niin kauan kuin tarvitsee/ ryhmiä katsotaan uudestaan, mutta sen jälkeen palaan jälleen normiriveihin. Aika ja resurssit ei nyt riitä kaikkeen ja jostain on karsittava ennenku kynttilä palaa kahdesta päästä loppuun. Tuo on ainakin semmonen asia, joka ei oo itelle mitenkään välttämätön.

Arh, rasittavaa. Näin stressaavaa unta ja herättyänikin (nukuin yöllä ~2,5h) oli olo kaikin puolin tosi stressaantunu. Pyörin sängyssä, ajatukset pyöri ja turhaan yritin nukahtaa. Neljän jälkeen ajattelin notta sama nousta ylös, koska muuten tulee vain pää kipeeksi. Huoh... Haluisin niin tietää millä saisin tän stressikierteen katkeemaan!

Tätä on onniTiistai 19.06.2007 18:48

Rakas purisee sylkissä. <sydän>

Työnarkkari?Tiistai 19.06.2007 16:07

Mä en osaa sairaslomailla. Tää on ihan kauheeta. Mitä mä teeeen?! Ei jaksais vain öhnöttääkään, menee jumiin.

Käväsin töissä pikaseen piipahtamassa aamulla, sit jatkoin tk:seen labraan. Helikobakteerinäyte ainakin katotaan ja sit pari verinäytettä otettiin, mistä en niin tiiä mitä olivat. Samalla reissulla hain sit jäykkäkouristusrokotteen, kun son vanhentunu jo varmaan pari vuotta sitten. Sit apteekista lääkkeet ja semmonen parin desin tetra ravinneainejuomaa. Ja taas alko pistää mahassa voimakkaammin, kun oli juonu sen. No, tulin kotiin ja alotin lääkkeet. Pari viikkoa tulis syödä kuurina tommosta vatsan "protonipumppujen toiminnan estäjää", eli pitäis rauhottaa mahaa vähentämällä sen happamuutta. Sit nuita mahakipu-/kramppilääkkeitä tarpeen mukaan.

Mihin veetään rasti?Maanantai 18.06.2007 22:38

Kävin lääkärissä ja jopa ilman että kukaan raahas väkisin. Oli pakko. Ti-ke saikkua, pari vatsaa rauhottavaa reseptilääkettä ja huomenna omalle terveysasemalle labrakokeisiin.

AiniinMaanantai 18.06.2007 13:55

Mun paino ei oo alkanu vitosella sitten syömishäirikköaikojen (yli 9v sit). Bmi 23.49, mähän oon tosiaankin normaalipainonen nykyään. Ei Jjjestas... :o

NaamantaitaMaanantai 18.06.2007 12:38

Neve lähti lauantaina hoitoon, että Nuga saisi rauhaa. Laitoin sille myös ruokaa kuppiin niin, että se on siinä 24/7. On se nyt sitten aina välillä vähän raksutellut. Neven lähdettyä ollut myös enemmän jalkeilla, eikä niinkään paljon piilossa. Liekö toinen sitten "ahdisteli" sitä koko ajan sen jalkeilla ollessa. Lauantaina ja sunnuntaina Nuga sitten kehräs tuntikausia mun mahan/ rinnan päällä, kun lueskelin/ torkuin sohvalla. Saa nyt nähdä miten tämä etenee. Ja jos Nuga nyt sitten jaksaakin jatkaa, niin tiedä sitten jaksaako Neven kanssa kuitenkaan. Se haluais painia niin kovin. :/ Perjantaina vaani kulman takana jo mun jalkaakin, hassukka. :D

*huokaus* :(

Eilen sain elämäni pahimmat vatsakrampit sitten umpparin. Jotain 4,5h ne kesti ja lämpö oli vähän koholla. En uskaltanu nousta sohvalta sen jälkeen kun ulkoa viimein kotiin pääsin kyyhötettyäni polun varressa kiitettävän aikaa. Toivottavasti ei tuu takas... Jos tänään iskee, niin lähen lääkäriin. Ehkä. Viimestään huomisaamuna sit. Vähän ikävä olo mahassa koko ajan.