IRC-Galleria

Suru tuli vieraaksi.Maanantai 24.11.2008 13:12

Elämäni rankin yö takana, jouduin sanomaan hyvästit Niksulle sunnuntai aamuna. Poika oli kyllä erittäin rohkea, illalla sattui lenkillä jotain kun hän alkoi huutamaan aivan älyttömästi. Jalassa näkyi vaan iso haava, mutta kun kannoin pojan autoon ja lähdimme lääkäriin tiesin että jotain oli käyny pahasti.

Lääkärissä pelkoni osoittautui oikeaksi ja yö päättyi siihen että neljän aikaan jouduin tekemään raskaan päätöksen ja pikkuinen nukutettiin ikiuneen. Viimeinen kuva niksusta jäi kun poika yritti vielä häntää heiluttaa vaikka näki että se sattui. Urheasti se kuitenkin vielä yritti, kannoin sen viimeisen kerran lääkärin huoneeseen että sai rauhoittavan ja menisi röntgeniin kuvattavaksi. Siitä unesta ei poika enää heränny =(

Toivottavasti sait olla ja elää kanssamme sellaista elämää kuin halusit ja olit iloinen sen hetken jonka seuranamme olit. Rakastuin sinuun heti ja niin muutkin =) Opinpa jotain sinulta myös, toivottavasti nyt on hyvä olla pikkuinen.

Tänään on se päiväSunnuntai 16.11.2008 14:11

Tänään pitäisi laittaa maallinen elämä pakettiin mahdollisimman hyvin. Jos vaikka sais kaiken pakattua mitä ei pariin viikkoon tarvitse, sitten olis yksi homma vähemmän aika pitkässä listassa. Roskaa ja ylimääräistä tavaraa on vaikka millä mitalla taas kertyny näköjään =/ Ei voi ymmärtää miten sitä kertyyki näin törkeästi. Mutta nyt on hyvä käydä läpi kaikkea vanhaa ja siirtyä sitäkautta uuteen elämään uudella innolla.
Ajattelin että olisi vaikeaa luopua niin monesta asiasta joita on pitänyt niin tärkeänä että niitä on jaksanu kantaa mukanaan paikasta toiseen. Mutta olo kevenee jokaisen kohdalla kun uskaltaa sen pois jättää =) Tavaraa se vain on...

NiinpäPerjantai 14.11.2008 17:10

Suudelma vatsaan = "tule suihkuun kanssani''
Suudelma otsalle = "Olet ikuisesti minun"
Suudelma korvaan ="Olen kiimainen"
Suudelma poskelle = "Olemme kavereita"
Suudelma käteen = "Palvon sinua"
Suudelma kaulalle = "Me kuulumme yhteen"
Suudelma olkapäälle = "Haluan sinut"
Suudelma huulille = "Rakastan sinua" tai "haluan sinut"
Pitää kädestä = "Voimme oppia rakastamaan toisiamme"

Läppäistä perseelle = "Tuo on minun"
Leikkiä korvan kanssa = "En voi elää ilman sinua"
Pidellä tiukasti = "Älä päästä irti"
Katsoa silmiin = "Älä päästä irti"
Leikkiä hiuksilla = "Sano että rakastat minua"
Kädet lantioilla ="Rakastan liikaa päästääkseni irti"
Nauraa vaikka suutelee = "Olen täysin rento kanssasi"

Neuvo -
Älä kysy suudelmaa, vaan tee itse.
Jos ajattelit jotakuta samaan aikaa kun luit tätä,
Olet varmasti rakastunut.

Koskaan ei saa olla liian rakastunut, jos rakas katoaa elämästä häntä ei voi unohtaa.
Jos et kopio tätä päiväkirjaasi minuutin sisällä, se jota ajattelit lukiessasi tätä unohtaa sinut

Uusi tulokasSunnuntai 09.11.2008 20:13

Niksu saapui sitten eilen =) Oli siinä neitillä ihmettelemistä kun ukko parkkeeras hyvin suoraan päälle XD Hieman murinaa ja hampaiden väläyttelyä. Herra sitten heti päätti katsoa mitä saa- ja mitä ei saa tehdä. Sohvan nurkka merkattiin ja lattiakin, huutia tuli että pääsi pieni säikähdys pojalta. Yö meni oikein hyvin, hieman mietittiin että oliko vierekkäin sohvalla makoiltu kun yöllä tuli pieni häätöäänikin. Ettei vaan liian läheiseksi yrittänyt ;)

Nyt vaan poju kuntokuurille että jaksaa neitin perässä =) Vaikka kyllä hieman ihmetytti nähdä Daisykin ihan läkähtäneenä metsälenkillä. Autossakin oltiin oikein nätisti vaikka piti sielläki näköjään hieman herraa ojentaa...

Kaikenkaikkiaan meni vallan mainiosti ensimmäinen vuorokausi yhdessä =) Nyt vaan joutuvat vielä hetken ikävöimään toisiaan ennenkun pysyvästi saman katon alle pääsevät <3

JännittääTorstai 06.11.2008 17:45

Saa nähdä kuinka käy, paljon asioita tapahtumassa ja ite yrittää pysyä kaikessa mukana. Toivottavasti on jotain oppinu ja osaa olla oma itsensä, eikä liikaa yritä. Se ehkä eniten tässä ajatuksia aiheuttaa. Onneks oon vihdoin keksiny miten pääsen ainaki hetkeks rauhaan. Eli hyvä tulee kunhan vähän keskittyy, kunhan muut vaan kestää mukana. Lisää ajatuksia pyörimään kunnes menee pää ihan pyörälle... Tai ehkei kuitenkaa, jos ihan kevyesti aloittaa ja kattoo miten jatkuu tää tarina =)

Pysythän mukana vielä <3

8.11. Herra saapuu =)Tiistai 28.10.2008 13:55

Reilu viikko ja poika saapuu, Sannan luo eli ei vielä Daisyn kanssa päästä nauttimaan hänen seurastaan ettei leikkauksen jälkeen tule ongelmia. Voisi muuten tikit olla kovilla. Jännittää että miten menee yhteiselon alku, tuli kerralla monia vanhoja huonompia muistoja mieleen mutta luottamus on kova ettei mitään vastaavaa enää tapahdu =) Neiti kuitenkin nykyään tietää paikkansa ja uskoo kun sanotaan. Toivottavasti herrakin =) Reilu kuukausi ja itse muutan jolloin vihdoin saa koirat saman katon alle. Alkuun tiedossa varmaan aikamoista riehumista ja paikkojen selvittelyä, mutta kyllä siitä selvitään. Ei anneta vaihtoehtoja ;)

Toiset lähtee toinen tulee...Sunnuntai 26.10.2008 21:35

Tänään lähtevät pikkuiset, ja kohta tulee uus pilkullinen poika taloon =) Alkaa elämä tuntumaan jo epätodellisen hyvältä. En valita vaan kahmin kaksinkäsin iloa tällä hetkellä, kulta vielä auttaa kaikessa missä voi niin ei voi kun hymyillä =)
Eli tuparivaroitus ilmassa kahden koiran kera ;) Katotaan miten homma toimii ja hämmästellään tuhoja sitten vaikka yhdessä x)

Suloista murinaaMaanantai 20.10.2008 15:49

Mur mur sanoi koira... kun kuppiin kiipesi pieni kissa.
Kissa puski koiraa nenään jolloin pääsi pieni murahdus lisää...
Sen jälkeen isot leuat aukesivat ja nopeasti sulkeutuivat niskan ympärille,
pieni kissa nousi ilmaan ja tipahti vesikippoon...
Siihen hämmästelemään jäi märkä karvapallo.
Rouskutus vieressä jatkui rauhallisesti taas.
Pääsi kissalta pieni murahdus johon isompi vastasi vierestä.

Elämää osa 2Lauantai 11.10.2008 00:35

Tänään sitten kauhukseni huomasin että olen kissoille allerginen hyvinkin ikävällä tavalla.. Strato päätti osoittaa hellyyttä kun laitoin pojille ruokaa aamulla. Puski ihan vimmatusti ja kehräsi, onnistui puskemaan poskeen kun kyykistyin kupille. Iltaan asti jatkunut kutina ja turvotus silmässä alkaa pikkuhiljaa helpottaa.. Ei kiva.. Ahdistaa ja tekee surulliseksi mutta asialle ei mitään voi =( Eli olisiko joku vailla kahta suloista pikkupoikaa? Uusi rakastava koti pitäisi heille löytää..

Muutto mielessäTorstai 09.10.2008 14:54

Eilen sain kuulla että tarjoukseni on hyväksytty. Pääsen siis muuttamaan takaisin maalle!
Lämpöinen olo valtas koko kropan ja meni pää ihan sekasin, se asunto kun kutsui mua jo ensimmäisen kerran jälkeen kun siellä kävin. Pää täynnä suunnitelmia mitä teen siellä odotan sitä päivää että saan avaimet käteen ja voin kävellä omaan kotiin =) Pieniä ja isoja asioita pyörii ajatuksissa kokoajan, mutta aika näyttää mitä keksin. Sisustamisesta tulee vielä jännää kun en itse osaa tai ymmärrä niitä asioita =) Mutta onneksi mulla on apua siihen hommaan. Kulta lupasi auttaa että saisin siitä itseni näköisen. Kaikkea muutakin vielä tiedossa sitä ennen niin yritän pysyä rauhallisena sen asian suhteen enkä kehittää mitään mahdottomia. Viimeisenä päivänä tehdään kaupat ja muuttamaan pääsen ensikuussa. Mieli yrittää päästä irti ja kehittelee älyttömiä suunnitelmia jo mutta pitää vähän rauhoitella sitä ettei ihan yli ammu xD En malttais odottaa että pääsen ensimmäistä kertaa omaan saunaan nauttimaan löylyistä toivottavasti vielä saan sinne seuraaki =D