IRC-Galleria

Hallusinaatio]

Hallusinaatio]

Maailman räsynukke?

Kiitos JALIKeskiviikko 21.01.2009 00:11


Jali Pajula 12:15 20. tammikuuta
No tietenkin sä olet lusifeeri, mä olisin tiennyt sen ilman mitään testejäkin...
edellyttäen että mulla ois kommentoitavaa sen suhteen, mikä raamatun pahis olet.

Joo tein Facebookissa testin että mikä raamatun pahis olisin, ja musta tuli sitten Lucifer

Olet kohtuullisen vallanhaluinen bastardon ja kusipään sekasikiö! Dr.Phil saisi sinusta aikaan kokonaisen tuotantokaudellisen materiaalia.
Syvällä mustassa sielussasi syytät Taivaallista Isää insestistä, Neitsyt Mariaa alkoholiongelmastasi ja Pyhää Henkeä syömishäiriöistäsi (drunkoreksia, bulimia, stressoreksia).
Yrität raivokkaasti täyttää henkistä tyhjiötäsi irtosuhteilla, joiden saaminen ei ole vaikeaa, sillä sisäiset vajavaisuutesi korvaa perhanan kuuma ulkokuori!
...But is that working for you..?
Iltaisin itket itsesi uneen, jonka saaminen luontaisesti ei ole ollut helppoa vuosiin. Ystäväsi Tom Cruise saa sinut viimein hurahtamaan skientologiaan, joka suistaa sinut lopullisesti raiteiltasi...tapat itsesi ja palat helvetissä ikuisesti. Sen pituinen se.

* Jos ihan totta puhutaan Lucifer on latinaa ja se tarkottaan valonkantajaa :D

Kristinuskon vaikutuksesta Luciferin ajatellaan nykyään usein olevan yksi Saatanan monista nimistä. Kristillisen perinteen mukaan Lucifer oli ensimmäinen arkkienkeli, kunnes hänestä tuli liian ylpeä ja vallanhaluinen. Taivaallisen sodan jälkeen Jumala karkotti Luciferin, jolloin Luciferista tuli paholainen, langennut enkeli, ja hänen seuraajistaan demoneita. Tällaisen käsityksen muodostumiseen ovat vaikuttaneet mm. Kadotettu paratiisi ja Jumalainen näytelmä.

P.s
Loppu tieto on suoraan wikipediasta ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.