IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 31.10.2008 16:58

Niinan auton lämmitysjärjestelmä on kyllä järjen riemuvoitto. Jos laittaa nupikat kuumalle, kaikista suuttimista tulee kuumaa, jos kylmälle niin kaikista tulee kylmää. Mutta jos laittaa puoliväliin, eli ns. keskilämpötila, niin puolet suuttimista huutaa tulikuumaa ja puolet jääkylmää. :?
No siis kylhän se sekoittuu sit sopivaksi?

[Ei aihetta]Perjantai 31.10.2008 00:52

Oma kotikehari.

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.10.2008 00:26

Olin shoppaas eilen! Löyty kaikkea kivaa. Esim. kahvinkeitin missä se kahvi valuu suoraan termariin vau! Sit mikro. Ja imuri joka on hiljainen ja PUNAINEN ja siinä laatikossa oli vauvan kuva <3 Niin ja VAALEANPUNAINEN paistinpannu + kasari. Täytyy ehkä alkaa tykkäämään kotitöistä tai jotain emt.

Tänään oltiin Niinan kans reippaina jumpassa. No hekoheko. Jumppakamat jäi auton takapenkille kun jumiuduttiin läskeileen Mamasiin. Et sellainen kuntokuuri tänään.

Antin kanssa meillä oli hiljainen taistelu sen vessan matosta. Se on mun mielestä ihan tyhmästi päin, niin käänsin sen vaivihkaa enkä sanonut mitään. Seuraavan kerran kun menin niin matto oli palannut alkuasemiin. Käänsin sen taas. Tätä jatkui koko eilisen ja tänään aamulla antti sanoi että "helvetti nyt se matto saa jäädä noin jos kerran se on niin parempi" ::) Hiljaisen taistelun voittaja on tittidittittii Hanna! jes.


PS. Haluan lähteä rillutteleen kunnolla.
PPS. Ei olla Janken kanssa lesboja, vaikka juorut siihen viittaa.

[Ei aihetta]Tiistai 21.10.2008 01:47

Olin kipee mutta Antti piristi mua onneks koko päivän. Enkä ollu kipee ku aamulla. En menny töihin edes. Huomenna meen ja se on vähän kurjaa. Mutta ei se haittaa. Iltavuoro on kyl tylsempää ku aamuvuoro mutta ei sekään haittaa.

Otan hyvät eväät mukaan.

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.10.2008 01:09

Olin sukujuhlissa näytillä ja se jos mikä oli pelottavaa. Noei. Hyvää kakkua!

[Ei aihetta]Lauantai 18.10.2008 02:12

Oli muuten hauska tyttöleiri. Nyt kyllä väsyttää pikkasen. Vetäsin yhen sidukan naamariin hyvän ruoan kera ja sammun niiden johdosta kohta tähän paikkaan. Tytöt oli aina välillä ihan kiltisti. Ikäjakauma 7-13 kai. Jotkut oli ihan hillittömän söpöjä yksilöitä. Mun lapsista tulee sellasia. Katottiin se prinsessa-leffa, Lumottu tjms? IHAN MAHTAVA. Pakko katsoa joskus uusiks. Vaikka siinä pussailtiinki <3


Yksi tyttö ekana päivänä. ERITTÄIN säälivän katseen kera.
- Onko sulla lapsia?
- Ei.
- Onko sulla koiraa?
- Ei.
- No onko sulla sitten edes poikaystävää?

[Ei aihetta]Lauantai 18.10.2008 01:17

Päivän noloin. Mulla on nyt kämppä lammilla.

EI TODELLAKAAN NÄIN. :-D

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.10.2008 03:37

Aamukahvit Tammelan torilla kera pienten varpusten !

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.10.2008 00:11

tiedät ehdottoman varmasti
että ne jotka rakastavat
eivät ikinä kompastu

[Ei aihetta]Maanantai 13.10.2008 02:21

Mitenniin ei kikkeli kiihota?


Oltiin tyttöjen kanssa kulttuurimatkalla Tampereella. Ladies' Nightin alastomia stripparimiehiä komediateatterin tapaan. Nam. Vähän kökkö oli kyllä ite show, mutta hauskaa oli silti. Siinä näytettiin IHAN KAIKKI, et vastinetta saatiin lippujen hinnalle kyllä. Katsomossa oli ylläripaljon mummoikäisiä rouvia, mitä lie olivat hakemassa. Hmm.
Kojoottiin syömään ja Europaan kittaan kannukaupalla Sangriaa ja Razzia. Hauskaa oli.


Ainii. Mitä tapahtu kun homolla meni kittipurkki ja vaseliini sekasin? ::)
No ikkunat ei pysynyt pokissaan eheh.