IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 29.09.2006 00:50

Oivoi. :D Mulla ja Niinalla oli tänään treffit :D Oltiin mama'sissa ja juotiin ihan ältsihyvää (ja kallista) kaakaota. Ja sit kaikki kyyläs meitä. Meil oli ehk kaikki sepalukset auki, ko sellanen paatukin alkoi iskeen. Sit kierreltiin kai 2 tuntia kauppoja (2 tuntia on aika paljon koskissa..). Ja oivoi. Me nähtiin kesämies :D Mut se ei toivottavasti nähnyt meitä. Sit vaan naurettiin ihan kipeenä ja muisteltiin Tammerfestejä. Ko siel juostiin vaan sit tönöö ympäri jossain kusilätäköissä. Mietittiin et miltäköhän ollaan näytetty jonku ulkopuolisen silmissä :'D Sit viel naurettii sitäki ko saatii molemmat kukkia itä-vantaalaisilta. Mä sain 5 euron ruusun ja niina sai koskenrannan istutuksista revityn kasvin :'DD Ei vit oli kivaa.
Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen ----*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija

Olet hiljainen, vakava, vastuuntuntoinen, kärsivällinen, konservatiivinen, lojaali ja vankkumaton. Pidät yllä yhteiskunnan järjestystä ja instituutioita. Olet vankkumaton kuin kallio, ja omaksut helposti isällisen tai äidillisen roolin, sekä perheessä että työpaikalla. Sinulle soveltuu ammatiksi poliisityö, yhteiskunnan virka, opetustyö sekä rahoitusala. Sovellut myös politiikkaan ja liike-elämään. Parhaiten olet kotonasi byrokraattisissa organisaatioissa, koska mielelläsi toimit sinulle kuuluvan roolin mukaisesti, olitpa sitten johtaja tai johdettava. Ihmistyyppisi toimii parhaiten töissä, jotka edellyttävät tarkkaa kirjanpitoa ja raportointia. Kaltaisesi ihmiset pitävät yhteiskunnan toiminnassa, ja vaalivat lakeja, aikatauluja ja toimitapoja, ja tuovat vakautta ympärilleen. Arvostat kovaa työtä, rehellisyyttä, kohteliaisuutta, täsmällisyyttä ja uskollisuutta perheelle, ystäville ja yhteiskunnalle. Sinulla on taipumus vastustaa tarpeettomia muutoksia, ja useimmat uudet ideat ovat sinulle häiritseviä.

Pelottavaa että tää on suurimmalta osalta totta...

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.09.2006 16:02

Vastaa kysymyksiin sinulle tärkeästä ja tuntemastasi pojasta/tytöstä. Ole rehellinen vastauksissa ja haasta vähintään neljä ystävääsi täytettyäsi tämän.

1. Hänen nimensä? - Annikkii <3
2. Hänen toinen nimensä? - öö. Olisko Diana Paola ? ö.Ö
3. Hänen lempinimensä? - No annikki
4. Mitä koulua hän käy? - soteli :D
5. Mikä hän on horoskoopiltaan? - prkl joku vaaka se on :D
6. Tunnetko hänet hyvin? - No joo :D
7. Seurusteletko hänen kanssaan? - en vielä <3
8. Seurusteleeko hän jonkun muun kanssa? - Jankke
9. Onko hänellä Msn Messengeriä? - Emmäätiijä
10. Ketä hänen perheeseensä kuuluu? - Isi ja äiti ja jusa ja kai niil joku dogi on.
11. Millainen on hänen musiikkimakunsa? - Shakira ja Juanes :D
12. Kuvaila häntä kolmella sanalla? - Pieni ja kihertävä ja osaa käyttää busseja.
13. Missä hän asuu? - Tuol riksus
14. Miksi hän on sinulle tärkeä? - Jo :>
15. Milloin tutustuit häneen? - Tais olla tos vuos sitten
16. Missä? - Niinkin tylsässä paikassa kuin koulussa.
17. Harrastaako hän mitään? - no futista ja niitä shakira-tunteja :D Ja sit se käy aina mokaan jotkut partiokisat <3
18. Onko hänellä kuvia IRC-Galleriassa? - Jeba :>
19. Onko sinulla hänestä muuta kuvaa? - eerikkilä <3
20. Pitääkö hän sinusta? - Se rakastaa mua <3
21. Milloin näit hänet viimeksi? - perjantaina
22. Onko sinulla ikävä häntä? - En pysty oleen erossa.
23. Rakastatko häntä? - joo <3

15 syytä olla julkifeministi:Sunnuntai 10.09.2006 02:52

1. OLEN IHMINEN

Isä ja poika joutuivat auto-onnettomuuteen. Isä kuoli ja poika joutui sairaalaan. Sairaalan leikkauspöydällä kirurgi totesi: "En voi leikata, sillä potilas on poikani". Miten tämä on mahdollista?

Niin kauan, kuin suurin osa ihmisistä vastaa tähän "en tiedä", feminismiä kaivataan kipeästi. Vielä tänäkin päivänä mies on yhtä kuin ihminen ja nainen vain toinen. Lääkäri, kirurgi tai vaikkapa autoilija on automaattisesti mies, nainen vasta kuin nimikkeisiin lisätään etuliite nais-.

2. OLEN NAINEN

Naiset saavat pienempää palkkaa samasta työstä kuin miehet, ovat yliedustettuina yliopistoissa mutta kopauttavat päänsä työmaailman lasikattoon. Jokainen nuori vastavalmistunut nainen on työnantajan silmissä potentiaalinen äiti, joten naisille tarjotaan miehiä useammin pätkätöitä. Feminismi pyrkii poistamaan nämä vääryydet.

3. OLEN MIES

Perinteinen miehen malli on kova: mies ei saa itkeä eikä olla heikko. Miehen mielessä ei pyöri muu kuin "se" ja jos ei pyöri, mies on impotentti tai hintti. Miehen on osattava tapella ja ottaa turpaansa kuin mies. Feminismin tai profeminismin ansiosta mies voi irtautua perinteisestä miehen mallista ja olla oma itsensä. Feministimiesten myös tiedetään saavuttavan parempia ihmissuhteita ja elävän pidempään.

4. FEMINISMI ON KAUNIS SANA

Tasa-arvo ei ole vain naisten asia. Se on hyväksi yhteiskunnalle, koska tasa-arvoisessa yhteiskunnassa johtopaikoille saadaan parhaat miehet ja parhaat naiset.

5. EN HALUA TURPAAN

Ongelma ei ole vain Matin ja Mervin. Vähintään joka kolmas maailman naisista ja joka neljäs suomalainen nainen on kokenut fyysistä väkivaltaa tai sen uhkaa parisuhteessa. Pari- ja lähisuhteessa tapahtuvan väkivallan kohteena on useimmiten nainen, ja 90% tekijöistä on miehiä. Vuosittain 20-30 naista kuolee Suomessa lähisuhdeväkivallan seurauksena. Tästä huolimatta naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ei vieläkään nähdä yhteiskunnallisena epäkohtana, vaan yksityisasiana.

6. EN PIDÄ AHDISTELUSTA

41% alle 15-vuotiaista suomalaisista tytöistä on kokenut seksuaalista häirintää. Kouluissa esiintyvä seksuaalinen häirintä on yleensä poikajoukon tyttöihin kohdistamaa henkistä tai fyysistä ahdistelua. Stereotyyppiset sukupuoliroolit määrittävät yhä käyttäytymistä: poikien toimintaa saatetaan vähätellä "pojat on poikia" -ajattelulla ja tyttöjä syytetään provosoinnista tai tapahtuman vääristelystä. Sama meno jatkuu työpaikoilla.

7. OLEN HUOLISSANI SYÖMISHÄIRIÖISTÄ

Missään ei voi välttyä näkemästä hoikkia mutta isorintaisia, vähäpukeisia naisia, rintavakoja ja takapuolia. Tienvarsimainokset, televisio, elokuvat ja lehdet viestivät meille millaisia meidän tulisi olla. Tutkimusten mukaan mediakuvastot vaikuttavat syömishäiriöihin.

8. EN PIDÄ LOKEROINNISTA

Sukupuolten epätasa-arvoa on kautta historian selitetty vetoamalla biologiaan. Prostituutiota selitetään miesten "luonnollisilla" seksuaalitarpeilla ja naisten esineellistämistä miehen aktiivisuudella ja naisen passiivisuudella. Mikäli naiset olisivat oikeasti "luonnostaan" passiivisempia ja alistuvampia kuin miehet, naisen asema olisi kaikkialla maailmassa sama ja pysyisi sellaisena, biologiset ominaisuudet kun eivät muutu yhteiskunnan kehityksen tahdissa.

9. TYKKÄÄN KÄYDÄ BAAREISSA

Ilman feministiesiäitejämme baareihin olisi yhä naisilta pääsy kielletty. Nainen leimataan miestä helpommin juopoksi, koska naisen odotetaan olevan miestä moraalisempi.

10. EN OLE VANHOILLINEN

Naapurimaassamme Ruotsissa ollaan meitä edellä. Siellä lehdet kirjoittavat päivittäin tasa-arvoasioista ja lähes kaikki isot puolueet ovat julistautuneet feministeiksi. Ruotsalaispoliitikot suorastaan kilpailevat siitä, kuinka kovia feministejä ovat.

11. SAAN OLLA MEIKKAAMATTA

Feministi tietää, ettei hänen tarvitse miellyttää muita kuin itseään. Hänen ei tarvitse meikata tai ajella säärikarvojaan, ellei hän sitä itse halua.

12. VOIN LAITTAUTUA

Ulkonäkö ei määrittele, millainen nainen feministi on, vaikka hän kulkisi korkokengissä ja minihameessa.

13. SAAN HYVÄÄ SEKSIÄ

Feministi uskaltaa sanoa, msitä hän pitää ja toimia nautintonsa edistämiseksi. Feministi ei siedä tilannetta, jossa mies on itsekäs ja tyydyttää vain omat tarpeensa.

14. OLEN SEN ARVOINEN

Feministi ei pidä itseään tai muita naisia huonompana kuin miehiä, vaan uskoo, että molemmissa sukupuolissa on arvokkaita ominaisuuksia. Jos hän joutuu selittelemään feminismiä tai jopa kieltämään sen, hän tietää olevansa väärässä seurassa.

15. HALUAN PITÄÄ SAAVUTETUT OIKEUDET

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.09.2006 23:18

En pysty liikkuun
Tuijotan seinää
ja pysähdyn hetkeks
ja mietin miks tein näin?

Taas mä sanoin sut itkeen
Taas uudestaan
Miten sä kestät mua Jumala?

Mä olen lyönyt päin sun kasvoja
Mä olen ruoskinut niin syviä haavoja
Niin monta kertaa mä olen satuttanut sua
Ja silti, oot aina rakastanut mua

Tuskahiki valuu otsalla
Mä en voi kuvaa mitä tunnen nyt
Millä sanoilla
Mä vaan itken ja vapisen
Mä en voi ikinä saada anteeks
Ja nyt mä kuulen
Joku huutaa 'Ristiinnaulitkaa'
Anna anteeks Jeesus
Mä olen polvillaan
Ja mä tunnustan

Se olin minä.
Se olin minä.

Mä olen syyllinen
Mä olen syyllinen
Mä olen syntinen ihminen

Ja mä tarviin Jumalaa
Vain yksin veri Jeesuksen voi mut puhdistaa

Peitä mun silmät
enkä haluu nähdä
sitä kuvaa minkä näen nyt mun edessä
Mä voin pahoin
Ja kyyneleet vuotaa
enkä voi kuin ihmetellä
Mitä menin tekeen?
Mä huudan ja pyydän
et unohtaisit
Mä rukoilen sua
et anteeks mulle antaisit

Sä aina halusit musta huolta pitää
Nyt mä käännyin pois
Mä sanoin 'En haluu sulta mitään'
Silti sä et oo koskaan mua jättänyt
Sä et oo koskaan mun vierestä hävinnyt
Kun mä katson sua
Mitä mä nään?
Itkeneet silmät jotka musta välittää
Mun sydän murtuu
Heittäydyn eteesi
Ota mut luoksesi
Mä pyydän anteeksi
Nyt sen ymmärrän
Viimein ymmärrän
mitä sä Jeesus teit mun edestä

Mä olen syyllinen
Mä olen syyllinen
Mä olen syntinen ihminen.

En voi muuta sanoo
Et mä tein sen.
Mä olen syyllinen
Mun synnit tappo Jeesuksen
Ja se sattuu niin
Et itken kivusta
Sä itkit
Sillä sä rakastit niin
Minua
Ja sä näet sydämeni nyt
Sä oot nähnyt kaiken
mitä oon elämässä tehnyt
Ja miten mä olen voinut unohtaa
Sä annoit oman poikasi tänne kuolemaan.

Anna anteeks.

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.09.2006 01:15

Viikon pahikset.

Tultiin mummulta ja vaarilta ja siinä Voipaalan kohdalla oli lompakko orpona keskellä tietä. Kunnon kansalaisina päätettiin poimia se, pysäytettiin, ja iskä nousi autosta. Sit pari sellasta pikkukilliä kompii puskasta "HÄHÄÄ se on siiman päässä" :DDDD Naurettiin niin kipeinä. Pojat lukenut aku ankkaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.09.2006 01:08

Meidän vaari antoi 20€

" Tässä sulle vähän kalja-rahaa "

ö.Ö Mitä vittua.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.08.2006 00:28

Hanna: Vaihdan kohta naisiin kun sekoan.
Matias: Niin no, sulla vois olla potentiaalia lesbokuvioissa :D
H: Kui? :D
M: emt :D Kaikki lesbot on tosi rumia tai tosi hyvännäköisiä :D
M: Tai kaljuja..
H: NOKIVA

[Ei aihetta]Tiistai 29.08.2006 23:45

Hannakaisa sanoo:
Mulla ja iskällä oli tänään jäähyväiset kesälle -bileet :') Grillattiin makkaraa pallogrillissä, kaatosateessa :D

Pjotr sanoo:
:DD

Pjotr sanoo:
"ei sada yhtään niin paljon kun eilen" :D

Hannakaisa sanoo:
Iskä heitti ton jossain välissä kun tuntui vähän epätoivoiselta

Hannakaisa sanoo:
Grilli vaan savusi :D

Pjotr sanoo:
:D

[Ei aihetta]Perjantai 25.08.2006 23:54

"Meidän välillä kaikki on niin itsestäänselvää.
Me ei koskaan sanota mitään kaunista toiselle.
Mä en edes tiedä tarviinko mä sitä ihmistä kunnolla.
Helvetti,
en mä halua olla kenestäkään riippuvainen.
En mä halua levitellä omia asioitani,
jos levittäisin niin ne heitettäis kumminkin joskus takas mun silmille.
Musta on aina tuntunut ettei kukaan saa tietää musta liikaa.
Mä oon näkymätön.
Ton takia monet sanoo mua diivaksi.
Kun helvetti mun pitäis olla joku sarjakuvalehti
mitä voi lukee sillon ku huvittaa.
Ei toimi."

Anna-Leena Härkönen / Häräntappoase