IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.02.2007 03:10

I need to touch you, smell you, hug you all through the day / Kiss you, hug you, smell you, touch you / Tease you, please you, and sing your name

[Ei aihetta]Tiistai 27.02.2007 01:56

Niina kyttää kommentteja :D

Apinapastilli: Täyteläinen soitin varmasti :D Kyl kelpais. Itse tehty susihuono kannel ei tyydytä mun tarpeita. Se kaikista viimesin reikä on kiree soittaa. Pitää kait tukkia kaikki reiät, et se soi.

: : : :

`frenger : luin tosta yhestä kommentista nopeesti että itse tehty suihinotto ei tyydytä mun tarpeita ja olin vähän että mitäs vittua :'D sen takia piti lukea kaikki kommentit ja selkis että oliki vaa lukihärö ;<

[Ei aihetta]Maanantai 26.02.2007 01:54

Voi Päivi Palokangas-Koisti on kyl Suomen nopein. Kansio on viikon myöhässä niin heti on hylsy pärähtänyt Winha-Willeen. Kiiitsa.

[Ei aihetta]Maanantai 26.02.2007 00:30

Voi munakoiso. Oon koko päivän yrittäny potkia itteeni tekeen kouluhommia. Olis vieläkin vähän vaiheessa.

Kaikkea muuta on kyl tullut tehtyä. Pengoin vaatehuonettani josta löytyi kaikkea kivaa. Löysin jotain vanhoja koulukirjoja (mm. ysin bilsan kirja jonka oon unohtanut näköjään palauttaa ;<) ja kaikkia kirjotelmia sun muita.

Ja sit löysin mun nokkiksen <3 Soittelin Ostakaa makkaraa, ja sit sitä toista biisiä, joka on Ostakaa makkaraa eripäin. Ja sit opettelin Ukko Nooan. Kivaa.

Äsken vein neitsyyden meidän perheen ensimmäiseltä kaakao-paketilta! Miettikää. Meillä ei ole ikinä ennen ollut kotona kaakaota. Hassua. Nyt juon sitä nam.

[Ei aihetta]Lauantai 24.02.2007 21:19

Hei tinkapautit. Koulua jäljellä tänä keväänä enää 9 viikkoa (+ 5 viikkoa työharjoittelua) :D Mut hei. Ei oo paljoo. Ja sit enää vuosi. Ja sit iskee kriisi että mitä tekis seuraavaksi.

Ideapark liekeissä !Lauantai 24.02.2007 20:17

Jau. Mentiin Ideaparkkiin tänään porukoitten kaa hilluun kun kyllästyttiin sairastamiseen. Ehdittiin pyöriin about 10 min, kun alkoi jotkut pillit huutamaan. Iskä ehti heittään "Noni, nyt tää on tulessa", kun kuulutettiin "Tämä on palohälytys, olkaa hyvä ja poistukaa rakennuksesta välittömästi". Oke. Lähettiin sit talsiin kaikkien niiden miljoonan ihmisen kans ulos. "Mennäänkö euromarkettiin?" "Mennään euromarkettiin". Mentiin pois.

Myöhemmin kuultiin et Tokmannin sprinklerit oli kuulemma hajonnut ja siksi moinen hälytys. Meidän tuttava joka on myyjänä Ideaparkissa, epäili kyllä että olikohan näin. Noh. En oliskaan halunnut ostaa mitään.

: : :

<Estella> jaa säkin olit siellä! :D mä kuulin vähän toisen tarinan: sielä oli joku ovi unohtunu yöks auki ja joku vesiputki oli jäätyny ja se oli ruvennu sullaan ja johonkin oli ilm. tullu jonkun verran vettä, mikä sahkölaitteiden yhteydessä olis voinu aiheuttaa tulipalon :D n'in kuulin yhdeltä kampaajalta :P

<Rinsess4> hih! meille taas kerrottiin et joku vessa palaa... oli tosi hienoo tyhjentää liike!

[Ei aihetta]Lauantai 24.02.2007 00:31

Hei muute. Ei ollu välttis hyvä idea lähtee eerikkilään. Ei kyl illasta draamaa puuttunut, sen sanon. En uskalla mennä maanantaina kouluun. Et kiitti kivasta illasta <3

[Ei aihetta]Tiistai 20.02.2007 22:31

Ollaankohan me kasvettu liikaa yhteen ton meidän luokan kans ko pitää hiihtolomallakin nähdä ;< Musta tuntuu et toi meidän neljän kuukauden asuminen Eerikkilässä ei tehnyt hyvää.

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.02.2007 20:37

Hannakaisa: Hyvä ko istun tässä koneella ja iskä kattoo telkkaria olkkarissa, niin aina välillä huudan sille "hiio hoi" ja se vastaa "hiio hoi" eikä mitään muuta :D Se on tää meidän kommunikointi.

hyppyrotta: Kommunikointi ála Saarelat. :DD Mainio!

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.02.2007 02:59

Kriisi. En tuu ikinä pääseen mihinkään opiskelemaan. Katsoin jotain ennakkotehtäviä ja pääsykokeita. Niistä suorastaan paistoi "Hanna, haista vittu, sä jäät ikuiseksi lähihoitajaksi". Kiitti.