IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

...Torstai 30.10.2008 21:28

viimeistää sit ensviikolla... =)

ihme tyypit tääl käy kurkkimas :DMaanantai 20.10.2008 02:30

Suolia SaatanaSunnuntai 05.10.2008 04:57

fisuleidi :DKeskiviikko 17.09.2008 21:04

"Kalanainen on tunneihminen mitä suurimmassa määrin. Hän on symbolisesti merenneito, jonka ”oikea” asuinpaikka ei olekaan maanpäällinen luukku vaan merenalainen, alitajuinen maailma. Hän on täällä vain tilapäisesti. Kalanainen viihtyy omassa maailmassaan, jossa sadun ja myytin tapahtumat tulvivat rikkaasta mielikuvituksesta. Hän asuu kahdessa maailmassa, reaalisessa ja kuvitteellisessa yhtäaikaa. Siksi hän voi vaikuttaa huolettomalta tai huolimattomalta, keskittyneeltä ja poissaolevalta samanaikaisesti. Häntä on vaikea kokonaan puristaa raameihin tai ottaa selvää mistä aineksista hänet on muovailtu. Jotain joustavaa ainetta hän on, kumia kaiketi, helposti olosuhteiden ja ihmissuhteidenkin mukaan muokkaantuva, näennäisesti periksiantava, mutta kuitenkin omaleimainen olento. Kalanaisen sisäinen maailma on laaja ja sinne mahtuu mahdottomiakin asioita ja ihmisiä. Hän voi vetää puoleensa monenlaisia ihmistyyppejä ja pitää huolta laitapuolen kulkijoista kuin erilaisista boheemeista tyypeistä. Hänellä on suuri sydän, mikä ei tarkoita terveysriskiä nimeltä laajentunut sydän. Myötätuntoisena ja empaattisena hän katselee ihmisiä sisäisestä näkökulmasta ja pääsee oitista lähelle ihmisen olemusta. Mutta samalla hänellä on vaara joutua muiden ihmisten imemäksi jolloin oma minuus katoaa taustalle tai muuttuu tahdottomaksi.

Kalanaisen kumppanuus on ennen kaikkea sisäisten herkkien ihmisten liitolle hyväksi. Hän on elämän hyväksyvä ja sen rikkaudesta ja runsaudesta nauttiva naistyyppi. Hän sulautuu ihmisiin ja saa paljon miessuhteesta, jossa myös kumppani on eläytymiskykyinen ja hyväksyvä. Hänen suhteensa ihmisiin voi olla ajoittain etäinen johtuen mielen kyvystä työstää kaukaisia ja kuvitteellisia asioita. Toisinaan hän on taas hyvin uhrautuva puoliso ja vaimo, joka antautuu olosuhteiden armoille ja uppoaa usein pitkäksi aikaa huolehtimaan muiden tarpeista – lapsiensa, puolison tai perheen. Omista tarpeista välittäminen voi tulla myöhemmin, jolloin hän tarvitsee uutta aloitusta elämään, henkisten ja luovien impulssien toteuttamista. Silloin hänen kyvykkyytensä mielen laajentajana, tulkitsijana tai luovana ihmisenä tai palvelijana voi nousta kukoistukseen."

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.09.2008 19:40Ole kiltti, ja lähetä tämä kaikille tutuillesi, joilla on Internet-yhteys.

Saatat vastaanottaa näennäisesti harmittoman sähköpostin, jossa on Power Point esitys nimeltä 'Life is beautiful', elämä on kaunista.

Jos vastaanotat sen ÄLÄ AVAA SITÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA ja poista se heti.

Jos avaat tämän tiedoston, ruudullesi ilmestyy teksti 'It is too late now, your life is no longer beautiful.' ; on liian myöhäistä, elämäsi ei ole enää kaunista.

Menetät kaiken tietokoneesi sisällön ja se, joka lähetti viestin sinulle saa käyttöönsä sinun e-mailosoitteesi, nimesi ja salasanasi.

Tämä on uusi virus, joka alkoi kiertää lauantai-iltapäivänä.

Viruksen on luonut hakkeri, joka kutsuu itseään nimellä 'life owner', elämän omistaja.

OLE HYVÄ, LÄHETÄ KOPIO TÄSTÄ SÄHKÖPOSTISTA KAIKILLE YSTÄVILLESI JA PYYDÄ HEITÄ VÄLITTÄMÄÄN SE ETEENPÄIN!


En jaksanut vaivautua laittamaan tätä sähköpostia eteenpäin kaikille tutuille, suurin osa kuitenkin pääsee lukemaan sen tätä kautta :) Viestin saa kopioida!
- Vanhemmat »