IRC-Galleria

HanoBarbi

HanoBarbi

Miks sä roikut menneissä Dokailet ja rälläät Älä beibi itke vaan sano et sä pärjäät!

Noh, miksi aina käy jotain pahaa?Torstai 05.11.2009 00:53

Miks asiat menee aina päin persettä, just ku miettii, että kuinka hyvin asiat ovat!
En tiiä miten näin voi käydä, miks ihmiset tekee sellaisia virheitä. Aattelin, joskus et tajuan asioita, mutta myöhemmin en ole voinu edes ajatelle sellaista, enkä silloin ymmärrä sitä.
Miks mun tarvii ymmärtää tälläisiä asioita joihin minun ei tarvitse keskittyy, mut joitain asioita minun tarvitsee tehdä, koska haluan auttaa ja tuun aina olemaa teijän tukena, koska välitän teistä... en muuten kuuntelisi tai auttaisi teitä. Silloin kun huomaan et ootte surullisia tai avun tarpeessa nii yritän parhaani mukaan auttaa teitä, mutta joskus ette ole kuunnelleet minu vaikka olen yrittäny vain auttaa tai olette tai joskus olette nauraneet kun olen neuvonut teitä, vaikka niin on nyt tapahtunut. Miks elämä on näin perseestä, joskus tuntuu, että ilman minua kaikilla ois parempi olla, tai jos lähden täältä minun ei tarvitsisi välttämättä ajatella mitää tällästä.
ÄÄH!!!!!! tää on liian vaikeata! ärsyttää ku mietin asioita!
^
|
Kaverit
________________________________________________________


En tiiä mitä tekisin tai miettisin! pelkään asioita nii paljon jotka voivat olla totta. Pelkään, että selantakanani tapahtuu jotain joka selvii myöhemmin!!! se satuttaa minua niin paljon, en uskalla kokee sitä uudestaa ja taistella sitä vastaan. Miksei voitais elää rauhassa. Voisin olla kanssasi, vaikkei minulla ei olisi muuta kuin sinut! se olisi tietenki tosi vaikeeta, jos nyt tapahtuisi niin, koska on monia muitakin joista välitän, mutta sinusta välitän kaikista eniten ja tekisin niin, jos se olisi viimeinen vaihtoehto, koska olet ensimmäinen ihminen tässä maailmassa, jota oon näin paljon rakastanu. En tiennyt että rakkaus on näin vaikeaa. Tiedän että tästä tulee vaikeampaa ja vaikeampaa, saatetaa taistella tätä vastaan, mutta jossain vaiheessa tulemme luovuttamaan, koska ajattelemme, ettemme kestäisi sitä. Pelkään sitä yli kaiken. Toivon niin paljon, että joitain asioita ei olisi tapahtunut ja toivon niin paljon ettei meidän tarvitsisi enää taistella asioista. Tiedän, että olemme taistelleet asioista, jotka ovat aiheuttaneet ongelmia ja jostain ollaan päästy yli.
ihmiset ajattelevat varmaa, että minulla on hyvä elämä, koska minulla on paljon kavereita ja sinut, niin on tultu minulle sanomaan. He eivät ole varmaan kokeneet tätä, mutta sitku niittenki aika koittaa, nii ne varmaa miettii, tätä samaa asiaa niikuin minäkin.
^
|
Rakkaus
________________________________________________________




miksi ajatella tulevaisuutta, vaikka voisi elää jokapäivä kuin viimeistä päivää. En tiedä, minun on ainaki vaikea tehdä sitä.
ÄÄH!!!!!! tää on liian vaikeata! ärsyttää ku mietin asioita!


Hymyilen vaikkei hymyilytä, nauran vaikkei naurata, ette huomaa sitä, koska pystyn näyttämään etten ole surullinen. Ette tajuu minkalaista tuskaa, joskus joudun joskus kestämään, ääh, no ei voi mitää kai pitää sit jatkaa tät paskaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.