IRC-Galleria

Hanri_

Hanri_

WSOGMM Whole Sort Of General Mish Mash

Huhhui hellettäTiistai 02.05.2006 20:08

Näköjään siitä on ehkäpä muutama viikko kun on viimeksi päiväkirjaa viitsinyt/päässyt rustailemaan. Oikeastaan millään saralla.

Mikkelin harjottelu oli ja meni, hauskaa oli vaikka työ itsessäänkin tuntui välillä aivan paskalta. Kahdella sanalla sanoen: opin paljon. Sekää hyvää että huonoa. Osaapahan sanoa, että millä tavalla minä missään nimessä EN halua tehdä nuorisotyötä seurakunnassa. Tosin, mulle muutenkin sanottiin siellä, että "kun rupeat sitten tekemään nuorisotyötä jossain, niin älä vaan tee niin kuin täällä tehdään". Menee kuulemma terveys. Ja järki. Ja ikä siinä sivussa.

Kyllä mua kaikki pääasiassa piti työntekijäkolleegana toimistolla, mut välillä tuntu vähän siltä, että taas mulle jätetään jotain kertomatta. Liian nuori. Ja liian lapsenuskoinen -ko -kö? Kuka? Minäkö? Kaikkea muuta kuin sitä.

Nyt näki pitkästä aikaa ihmisiä. Siis sellaisia joita tuntee suurinpiirtein, ettei tarvinnu selittää että heiolenHannamariNivalastaniinNivalaonPohjanmaallajossain... Kun jokaiselle siellä sai erikseen selitellä, että siksi olen sellainen tai siksi olen tuota mieltä jne. Mukava nähdä tuttuja. Ainut vaan että melkein heti tuli päänsärkyä, kun piti olla koulun penkillä. Ei se mitään. Lääkkeet on keksitty. Huomenna jatkuu aamuyhdeksältä. Pitää taas suunnitella jotain turhaa, joka pitää esitellä luokalle ja sitten opettajalle ja sitten pitäisi kirjoittaa niin ja niin monta sivua jotain toista juttua ja etsiä sellaisia ja tällaisia lähteitä ja tarkistaa ja uudelleenkirjoittaa ja ja ja... Eli school is back in business.

Oikeastaan voisi melkein väittää piristyvänsä pienestä kolmen päivän koulunkäyntipyrähdyksestä. Alkaa tulla nimittäin sellanen olo vastaan, että mitä sitä kesällä tekis sillon kun ei ole töissä. Se kun on aika lähellä ja töitä ei niin hirveesti tuntunukaan olevan. Vissiin taas oopperan aikaan pitäis mennä museolle, jos tarviivat. Kesäkuu kun tuntuu olevan kalenterissa tyhjä kuin kuolleen pe.... hm.. vatsa. Tarvitsee tekemistä. Tai siis tekemistä aina löytyy - siis turhaa - mutta justiin tällaista, että voi tuntea olevansa olemassa. Eikä vain ässehtisi sohvalla käsitöitä tehden.

Tarvitsee kesälle sisältöä. Möh.

Quuma on mutta olkoon........

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.