IRC-Galleria

Hanski_hurja

Hanski_hurja

Herrasmiesalkoholisti

Kissat ja niiden terävät.Lauantai 05.08.2006 04:08

Tässä taannoin seikkailin omalla pihamaalla pahaa-aavistamattomana ja löysin suloisen kissan. Se oli meidän naapurin kissa. Ja on edelleen. Sillä on isot vihreet silmät ja raidallinen harmaa turkki. Hellyyttävää eikö? No niinpä. Eihän moisesta voi pitää käsiänsä irti. Varsinki ku se tuli siihen eteen ja kellahti kylelleen. Ok.
Rapsutin sitä korvan takaa ja silitin ja sitten... VIRHE! Aloin raaputtaan sitä mahasta niinku koirille tehdään. Se ei vissiin oikeen arvostanu, nimittäin se kietoutu mun käden ympärille sen kaikilla sen pikkuisilla ja tuhoisilla kynsillä. Eikä siinä vielä kaikki! Onhan kissalla myös iki-ihanat hampaat joilla purra ja jauhaa. Lisätään siis nekin vielä soppaan. Ja enhän minä semmoiselle suloiselle otukselle mitään oikeen uskaltanu tehdä joten siinäpä sitten otin naarmut vastaan kuin mies ja annoin kissan painia käteni kanssa. Sitten se yhtäkkiä vaan lopetti ja pyytämättä edes anteeksi, juoksi lähimpään marjapensaaseen piiloon. Löysin itsestäni yhteensä kolme ammottavaa aukkoa ja yhden verisen railon. Viimeisen aivan valtimon päältä.
Älkää siis lapset ja aikuiset ikinä kutittako kissaa mahasta. Mulla jäi tästä taistelusta ikuiset kaunat kissoja kohtaan ja voin nähdä sieluni silmin itseni istumassa kiikkutuolissa, ulkokuistilla, haulikko kädessä, odottaen kissoja jotka saattaisivat eksyä tontilleni. Ja tilaisuuden koittaessa voisin kostaa tappajakissan jälkeläisille heidän esi-isänsä raa'at veriteot.

Over and out.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.