IRC-Galleria

Hanski_hurja

Hanski_hurja

Herrasmiesalkoholisti

HaavaTiistai 15.05.2007 23:41

Tänään heitin leipiä niin terävällä kivellä, että se viilsi mun sormeen haavan. Au :<

Kissat ja niiden terävät.Lauantai 05.08.2006 04:08

Tässä taannoin seikkailin omalla pihamaalla pahaa-aavistamattomana ja löysin suloisen kissan. Se oli meidän naapurin kissa. Ja on edelleen. Sillä on isot vihreet silmät ja raidallinen harmaa turkki. Hellyyttävää eikö? No niinpä. Eihän moisesta voi pitää käsiänsä irti. Varsinki ku se tuli siihen eteen ja kellahti kylelleen. Ok.
Rapsutin sitä korvan takaa ja silitin ja sitten... VIRHE! Aloin raaputtaan sitä mahasta niinku koirille tehdään. Se ei vissiin oikeen arvostanu, nimittäin se kietoutu mun käden ympärille sen kaikilla sen pikkuisilla ja tuhoisilla kynsillä. Eikä siinä vielä kaikki! Onhan kissalla myös iki-ihanat hampaat joilla purra ja jauhaa. Lisätään siis nekin vielä soppaan. Ja enhän minä semmoiselle suloiselle otukselle mitään oikeen uskaltanu tehdä joten siinäpä sitten otin naarmut vastaan kuin mies ja annoin kissan painia käteni kanssa. Sitten se yhtäkkiä vaan lopetti ja pyytämättä edes anteeksi, juoksi lähimpään marjapensaaseen piiloon. Löysin itsestäni yhteensä kolme ammottavaa aukkoa ja yhden verisen railon. Viimeisen aivan valtimon päältä.
Älkää siis lapset ja aikuiset ikinä kutittako kissaa mahasta. Mulla jäi tästä taistelusta ikuiset kaunat kissoja kohtaan ja voin nähdä sieluni silmin itseni istumassa kiikkutuolissa, ulkokuistilla, haulikko kädessä, odottaen kissoja jotka saattaisivat eksyä tontilleni. Ja tilaisuuden koittaessa voisin kostaa tappajakissan jälkeläisille heidän esi-isänsä raa'at veriteot.

Over and out.

Hydrate or die.Maanantai 01.05.2006 20:13

Camelbak ( www.camelbak.com ). Aiva hirviä laite ku ajattelee. Tämmöse kahen litran säiliön ku kietasee itteensä kiinni ja ottaa letkun hampaiden välii nii se on vartti ja se on tyhjä. Ja olo on sen mukainen! Oon jossain 3l / 25min menossa. Meinaa tuntua vähän turpealta. Tämmöseltäköhän pesusienistä tuntuu. Raukat. Käveleminen alkaa oleen hankalaa ja kusihätä kuulluu kai asiaan. Nyt jos kaatuisin portaissa nii lotina vaan kuuluis. Hyi. Vaikka kätevä laite ei sillä. Väärikäytöksi kai tämän voi lukee. Ohjevihossa lukee, että kuumalla säällä suositellaan juomaan 2l / 2h. Ku miettii nii ehän mä ite juo noin paljon mitenkään. Mahtaa jenkkisotilaita pissattaa siellä lähi-idässä.

Over and out.

Ih,m!Torstai 30.03.2006 20:59

Mulla on kiiakrti teipatutna ävärinpäin naamaan! Totuttelen näihin ja sitten luulen että mulla on zoominäkö ku otaaan pois. Portainden kävely on tuskaa ja nähdäkseen jotaki on mentävä ihan leähelle. Ja sitte ku luulee että seinään on vielä monta metriä nii yhtäkkiä rotmääki ja sitte käy silmiin nii saatanasti!


Bruce Springsteen - You Can Look

Voi paska...Sunnuntai 26.03.2006 13:14

Kemopetrol - SeagullsPerjantai 17.03.2006 19:17

-.-'Torstai 09.03.2006 17:45

Vastaan seuraaviin kysymyksiin laulujen nimillä. Vastattuani haastan myös muutaman ystäväni mukaan. Tässä on niin paljon mietittävää että voin hyvin laittaa vahingon kiertämään. Listaan haastamani ihmiset omien vastausteni perään.
MUISTA ETTÄ LAULUT PITÄÄ OLLA SAMAN ESITTÄJÄN KOKO AJAN!

1. Sukupuoli? - Now Youre A Man!
2. Mikä on suurin unelmasi? - Summer
3. Mitä inhoat? - Mulla On Mopo
4. Millanen fiilis sinulla on nyt? - Overkill
5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään? - Everything In Its Right Place
6. Mistä asioista pidät? - Full Clip
7. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi? - Two <3

Tää näiden keksiminen on nii hirveetä, että päästämpä muut pahasta.

Foo Fighters - Times Like ThesePerjantai 03.03.2006 16:49

KOTIPerjantai 03.02.2006 21:47

Mun housut haisee ihan kuselle. Olen juonuyt kaljaa ja äiti kävi juuri laittamassa verhot kiinni ettei naapurit näie ku juodaan inwadelman kanssa.

Antilla!Lauantai 28.01.2006 01:22

ÄÄÄPÄSSÄÄTNKALJAAJEEOMGSAMMUNKOTAJEE:D